Mit üzen a számmisztika januárra?Tudd meg, hogy mi vár rád az év első havában a születésed napja alapján!1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Január a bátorság és a kalandvágy hava lesz a számodra, mert ebben az időszakban úgy megnő a fizikai erőd, hogy semmitől sem ijedsz meg, mindenre készen fogsz állni, aminek jönnie kell, legyen az szerencse, vagy sorscsapás. Mindenre büszke lehetsz, amit 2024 januárjában elérsz.

2-es szám: 2024 első havában kicsit félre fogod tenni az anyagi világot, hogy komolyan számításba vegyél mindent a kapcsolataidat illetően. A legfontosabb, hogy legyél toleráns, bölcs és megértő! Januárban az öröm és a családi összhang kerül előtérbe, valamint az, hogy arra fókuszálj, ami jó neked!

3-as szám: Mivel a döntéseidben az igazságra törekszel, ezért a környezeted tiszteletben fogja tartani a véleményedet, ráadásul sokan meg fognak bízni benned, köztük a feletteseid és az üzletfeleid is. Januárban gazdag honoráriumban lehet részed, ami biztos, hogy jól fog jönni. Az előtted álló hetek az újítások, változások időszaka lesz, emiatt az életed több területén tapasztalhatsz előrelépést.

4-es szám: Az üzleti ügyeidben kitűnő sikereket érhetsz el, ha előtérbe helyezed a bölcsességet, a gyakorlatiasságot, a keménykezűséget, a háziasságot, a konzervatív hozzáállást, valamint a csendes és szorgalmas munkát. 2024 első havában tegyél meg mindent az életed alapvető biztonságáért!

5-ös szám: Januárban szerencsés leszel, lehetőséged lesz arra, hogy sok időt tölts a szabadban, ami nagyon fontos az egészséged megőrzése szempontjából. Ha van szerelmi kapcsolatod, akkor azt ne hanyagold el, hanem ápold!

2024 első havában legyél alapos, és a legkisebb ügynek is járj utána! Ebben a periódusban minden előtérbe fog kerülni, ami romantikus, vidám és a testtel áll kapcsolatban. Rendezd a jogi ügyeidet, olvasd át a környezeteddel kapcsolatos dokumentumokat, amiket írj alá! Mindemellett tervezz előre!

6-os szám: Januárban meg fogod érteni, hogy a jelenlegi problémáid gyökere a múltban keresendőek. 2024 első havában azért érezheted úgy, hogy kicsúszik a kezedből az életed irányítása, mert mostanában nem éltél valami bölcsen.

Ezt a problémát megoldhatod ebben az időszakban, aminek heteiben a jövedelem és a családi ügyeid kerülnek előtérbe. A családod és a barátaid sokat fognak segíteni a boldogulásodban. Januárban tartsd magad nagyon távol a féltékenységtől és a rosszindulattól!

7-es szám: Maximális erővel haladhatsz előre januárban, mert ez az időszak még a nagyszabású terveken való gondolkodásnak is kedvez. A tárgyalások, megbeszélések folyamán kedvező döntéseket hozhatsz és harcolhatsz ki.

2024 első hava kedvezni fog a munkahelyi előrelépésnek, a fizetésemelésnek, míg a magánéletedben komoly problémákon kerekedhetsz felül. Januárban büszke lehetsz arra, hogy milyen remek gondolataid támadnak, amikkel akár másoknak is segíthetsz. Ebben a periódusban nyitott leszel, és a kezedben fogod tartani az irányítást.

8-as szám: A kommunikációval és utazással kapcsolatos ügyek esetében kedvezően alakul a január. 2024 első havában tovább javulhatnak a rokoni kapcsolataid, mert ráeszmélsz, hogy mennyire fontosak a családtagjaid, akikkel kapcsolatban jelentős felismeréseket tehetsz.

9-es szám: Lelkileg intenzív, misztikus időszaknak ígérkezik a január, aminek heteiben mély beszélgetésekre kerülhet sor. 2024 első havában sok kérdés és válasz merül fel, valamint feltárásra kerülhetnek a rejtett, elfojtott, tiszta vágyak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló