Barátság horoszkóp 2024Hogy alakulnak a baráti kapcsolataid az idén?Kos: Kevés embert engedsz közel magadhoz. 2024-ben ezen érdemes lenne változtatnod úgy, hogy egy kicsit légy nyitottabb! A meglévő barátságaid erősítése mellett, kellő rugalmassággal, új kapcsolatokat alakíthatsz ki, de csak akkor, ha elhessegeted azt a gondolatot, hogy csak akkor lehetsz biztonságban, ha kevés barátod van.

Bika: Értékeled a hosszú távú, stabil barátságokat, amikért minden tőled telhetőt megteszel. Sok gyerekkori barátod van, ők pedig mindenben melletted állnak. 2024-ben adódhat néhány váratlan fordulat, ami egy barátság megszűnéséhez vezethet, vagy ahhoz, hogy eltávolodsz egy hozzád nagyon közel álló személytől. Ha valaki eltűnik az életedből, akkor ne aggódj, mert jön helyette más!

Ikrek: Mivel rendkívül gondosan megválogatod, hogy kivel barátkozz össze, ezért 2024-ben az lesz a feladatod, hogy szélesítsd egy kicsit a kapcsolati hálódat! Az égi hatások a segítségedre lesznek, úgyhogy bátran légy nyitottabb a barátságok terén!

Rák: Sok barátod van, de ezek többsége csak haverság. 2024-ben új emberekkel ismerkedhetsz meg, valamint olyan helyzetekre kell számítanod, amelyek esetében kénytelen leszel eldönteni, hogy a mennyiség vagy a minőség fontosabb-e a barátság terén.

Oroszlán: Minden egyes barátságodat úgy kezeled, mint egy párkapcsolatot. Oroszlán jegyűként úgy gondolhatod, hogy az őszinteség és az odafigyelés adja a baráti kapcsolatok alapját, ám 2024-ben ideje, hogy kicsit felületesebben kezeld az ismeretségeidet! Idén egy utazás során ismerhetsz meg új embereket, de tőlük előbb-utóbb el kell búcsúznod.

Szűz: A csillagjegyed alapján könnyen barátkozol, 2024-ben pedig rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy olyan tevékenységet végezz, ami közben új emberekkel ismerkedhetsz meg. A horoszkóp szerint ideje új hobbit találnod, esetleg iratkozz be egy tanfolyamra, vagy járj el gyakrabban bulizni!

Mérleg: 2024-ben igazán élvezheted az életet, rengeteget kirándulhatsz, kalandozhatsz, utazhatsz, méghozzá a hozzád legközelebb állók társaságában. Mérleg jegyűként a július és az augusztus lesz az a két hónap, amelyben szorosabbá teheted a baráti kapcsolataidat!

Skorpió: 2024-ben lejjebb kell adnod az érzékenységedből, ha nem akarod tönkretenni a barátságaidat. Igyekezz feltérképezni, hogy ki az, aki tényleg rosszat tett neked, valamint ki az, akinek csak rosszul reagáltál egy mondatára, tettére. Ez azért szükséges, mert a baráti társaságod egyik tagja nem a valódi arcát mutatja feléd.

Nyilas: Rajongsz a kalandokért, a mindennapjaidat pedig könnyed játékossággal éled. A kapcsolataid esetében is a szórakozottság jellemző rád. Nyilas jegyed alapján jobban szereted a felületes haverságot, mint az igazán mély barátságot.

2024-ben ez megváltozhat, mert megismerhetsz valakit, akivel kapcsolatban úgy érezheted, hogy ő a lelkitársad. Ez a barátság életetek végéig kitarthat.

Bak: A horoszkóp szerint, Bak jegyed miatt a hűség a megbízhatóság a két legfontosabb alapfogalmad a barátságban. 2024-ben világossá válhat előtted, hogy a kapcsolataidban ki az, aki hozzád hasonlóan gondolkodik.

Emellett megjelenhet az életedben egy régi barátod, akivel megújíthatjátok a viszonyotokat, ám légy óvatos, mert a tavaszi vagy a nyári időszakban valami akadályozhat! Ezen a nehézségen könnyen átjuthattok, ha rugalmas és nyitott leszel.

Vízöntő: Az esetek többségében te vagy a társaság vezetője, a népszerűséged pedig 2024-ben nőni fog, ám éppen ez az, ami miatt légy óvatos, nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség, mert azzal kellemetlen helyzeteket teremtenél. Ne viselkedj önzőn, hanem oszd meg a rivaldafényt a barátaiddal!

Halak: Egy igazi angyal vagy a barátaid számára. Ha valamelyikük szomorú, segítségre szorul, akkor te máris ott vagy, hogy támaszt nyújts neki. 2024-ben kiderülhet, hogy ki az, aki csak kihasználja a jó szívedet. Habár ebből lehetnek viták, te végül mégis sokkal jobban fogod érezni magad. Végül csak azok maradnak melletted, akik teljesen őszinték hozzád.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló