Börtön-tesztVálassz egy képet, és szabadítsd ki a lelked a börtönből, amibe zártad!1. kép: A szerelem börtönébe zártad a lelkedet, mert csak a párodért vagy a házastársadért élsz, mintha ő lenne a parancsoló, te meg a rabszolga. Ha nem róla, akkor bárki másról is lehet szó, mert a lényeg az, hogy arra vágysz, hogy mindig legyen melletted valaki, mert képtelen vagy egyedül lenni, ezért őrültként kergeted a kapcsolatokat.

Engedd el a társfüggőségedet, valamint azt, hogy másnak szenteled az életedet, mert akkor egy pillanat alatt meg fog fordulni veled a világ!

2. kép: A pénz börtönébe zártad a lelkedet azzal, hogy állandóan csak a pénzre gondolsz és arra, hogy hogyan teremthetnél abból még többet, hisz soha nem elég! Vagy talán az adósságaid miatt forgolódsz esténként? Legyen bárhogy, az biztos, hogy a pénz iránti olthatatlan vágyad lassan megbetegít.

Muszáj megtanulnod elfogadni annak tényét, hogy a pénz jön és megy az életben, valójában pedig az számít, ami utána marad, amit általa megvehettél és megtehettél. Az adósságokat pedig ne halogasd, hanem kezeld!

Segítséggel, vagy segítség nélkül, de amennyiben rendezed az anyagi helyzetedet, valamint rájössz, hogy nem a pénztől leszel boldog, és nem érdemes azért halálra dolgoznod magad, hiszen a világban van ezernyi más szebb és fontosabb dolog, akkor sikeresen ki fogod szabadítani a lelkedet az azt kínzó börtönből!

3. kép: Az elfojtás börtönében raboskodik a lelked, ugyanis mindig lenyelsz minden sértést és bántást, a véleményedet magadba tartod. Ne feledd, hogy minél többet nyelsz, annál jobban megbetegíted a tested és a lelked. Ne foszd meg a lelkedet attól a jogától, hogy olykor megvédje magát és kieressze a felgyülemlett feszültséget! Ha mégis ezt teszed, akkor ne lepődj meg, amikor egyszer csak elpattan benned valami, és agresszíven fogsz kitörni!

4. kép: A megfelelni vágyás börtönében raboskodik a lelked, méghozzá azért, mert folyton törőd magad, hogy másoknak megfelelj, el akarod fogadtatni magad és megszerettetni. Többé ne akard kierőszakolni mások elismerését vagy szeretetét! Ha maguktól nem adják neked ezeket, akkor valószínű, hogy nem is méltóak arra, hogy ennyire meg akarj felelni nekik!

5. kép: Az idő börtönében esett fogságba a lelked, mert mást sem csinálsz, csak dolgozol. Igazi munkamániás vagy, esetleg folyton túlórázol és biztos, hogy van rá magyarázatod, hogy miért teszed ezt.

Ha saját magadtól nem leszel hajlandó sürgősen változtatni az életmódodon, akkor ne lepődj meg, ha hamarosan a szervezeted kényszerít szabadságra! Igaz, hogy az élethez kell a pénzt, és talán nincs segítséged, tehát biztos, hogy van okod arra, hogy miért élsz ilyen életet, de tudnod kell, hogy nem futhatsz el örökké önmagad elől! Nagyon is, hogy létezik megoldás erre az állapotra, ám azt neked is akarnod kell!

6. kép: A káros szenvedélyek börtönébe zártad a lelkedet. Lehet ez alkohol, kávé, cigaretta, szerencsejáték, gyorskaják, édesség, vagy bármi más káros szenvedély, amit ha nem kapsz meg, akkor teljesen kiborulsz, és úgy érzed, hogy vége a világnak.

A fentebb felsorolt káros szenvedélyek hosszabb távú használata közelebb hozza a véget, amit valószínűleg te sem szeretnél. Ha nem akarsz túl korán leépülni, betegségekben szenvedni, ha szeretnéd látni, hogy a gyerekeid, az unokáid felnőnek, akkor sürgősen szokj le a káros szenvedélyedről!

7. kép: A magány börtönébe zártad a lelkedet azzal, hogy úgy döntöttél, hogy jó neked egyedül is, nincs szükséged senkire, mert így is boldog vagy. Lehet, hogy tényleg az vagy, de lehet, hogy nem. Ami biztos, hogy az ember társas lény, és nem véletlenül van szükségük egymásra.

Ha az ismerkedés gondolata ijeszt meg, esetleg a csalódástól tartasz, akkor is meg kell próbálnod, mert igaz, hogy ez a rizikó nem kizárható, viszont csak nyerhetsz, veszíteni pedig semmit sem fogsz! Neked is lehet szeretettel, boldogsággal teli, színes és gazdag életed egy baráttal vagy párral, de ehhez ki kell szabadítanod magad a magány börtönéből.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló