Ilyen hatással lesz rád a Bakba lépett Mars! (2. rész)Mire számíthatsz február 12-ig a csillagjegyed alapján?Mérleg: Nagyon fárasztó, ha neked kell betölteni a békéltető szerepet a szüleid között. A Bakba lépett Mars hatására fokozódik a köztük lévő ellentét. Ha még élnek, akkor valószínű, hogy konszolidálódni fog a helyzet.

Amikor úgy érzed, hogy kezdesz teljesen elkeseredni, akkor gondold át, hogy kitől mit örököltél! Harciasságot, igazságszeretetet, ambíciót, akaratosságot, dinamizmust, hevességet. Ugyanakkor a szüleid mellett az otthonod rendbe tételével is foglalkoznod kellene, ugyanis sokat javítana a közérzeteden, ha átrendezed a bútorokat, vagy új funkciót adnál néhány helyiségnek.

Skorpió: A Mars az egyik uralkodó bolygód, és hozzáhasonlóan te is szeretsz provokálni másokat. A Bakba lépve a testvéreid és a szomszédjaid kerülnek a célkeresztbe, ugyanis a bolygóállás hatására már a köszönést olyan hangsúlyban teszed, amitől felmegy a másikban a pumpa.

Állj ellen ennek, és légy annyira intelligens, hogy nem süllyedsz le erre a szintre! Azt se feledd, hogy nemcsak tízmilliószoros napon kapod vissza megsokszorozva azt, amit mondasz, vagy teszel! Sokkal jobban jársz, ha a tanulásra és a kommunikáció fejlesztésére fordítód az ambícióidat!

Nyilas: Jó bevételeket jelez számodra a február 12-ig a Bakba lépett Mars. Ugyanakkor arra is számíts, hogy hirtelen sokan akarnak kölcsönkérni tőled. Ezzel kapcsolatban számíts arra, hogy nem fogják visszaadni, vagy csak sokkal később. Azt se feledd, hogy nyugodtan mondhatsz nemet! Sajnos sok barátságnak véget vet a kölcsönügylet.

Ugyanakkor a Bakban járó Mars hatására képes leszel mindenből pénzt csinálni, hála a lendületednek. Fontos azonban, hogy légy kitartó, szívós és fegyelmezett, ugyanis ezek kellenek a sikerhez!

Bak: Mivel a Mars a Bak jegybe lépett, ezért te vagy a nyertese ennek az időszaknak, ami február 12-ig tart. A bolygóállás lendületet, erőt, bátorságot és a legyőzhetetlenség érzését adja neked. A csillagjegyed alapján te eleve kitartó, szívós és fegyelmezett vagy, mindezt pedig most a célig képes leszel beosztani.

A sikereidet akkor teheted igazán tartóssá, ha megosztod másokkal, vagyis jótékonykodj! Ezt ezerféleképpen megteheted. Így például adhatsz az idődből, a figyelmedből, de vehetsz élelmet is, vagy kifizetheted valaki számláját, esetleg elkísérheted az orvoshoz.

Vízöntő: Légy óvatos, mert a Bakba lépett Mars hatására megnőhet benned az alattomos feszültség! Függetlenül attól, hogy hány éves vagy, és voltak-e, vannak-e vérnyomás problémáid. Figyelj oda és vedd komolyan, ha megfájdul a fejed, szédülsz, vagy minden különösebb indok nélkül elálmosodsz.

Mérd a vérnyomásodat és igyál gyógyteákat (például citromfű, orbáncfű vagy fagyöngy). Ugyanakkor nem kell mindet egyszerre! Járj utána, vagy kérd ki egy természetgyógyász véleményét. Emellett az aktív, rendszeres sport is gyógyító hatással lenne rád.

Halak: A Bakban járó Mars időszakában az egyik barátod megpróbál rád erőltetni valamit, mert szerinte neked arra szükséged van. Az erőszakossága mögött vedd észre, hogy a jó szándék vezérli! Emellett biztos lehetsz abban, hogy nem fogja feladni, mert a bolygóállás kitartást és szívósságot ad neki.

Sajnos könnyen lehet, hogy ez vitához vezet köztetek. Ha ez bekövetkezik, akkor zárd rövidre a dolgot, és ne hagyd, hogy hosszan kioktasson! Hagyd ott, tedd le a telefont! Ne mondd azt, hogy átgondolod, és majd visszatértek a dologra, mert azzal csak reményt adnál neki, amivel becsapnád.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló