Ezzel a a csillagjeggyel aligha lesz boldog párkapcsolatod 2024-ben



A horoszkóp szerint kivel nincs értelme randevúznod?Kos: A csillagjegyed alapján magasak az elvárásaid, ám 2024-ben, tűnjön bármilyen ígéretesnek a kapcsolat, mégse randevúzz Vízöntővel! Neked megbízhatóságra és szilárd talajra van szükséged, ezt pedig egy Vízöntő nem tudja megadni.

Bika: A horoszkóp szerint 2024-ben elvarázsolhat az Oroszlán önbizalma, határozottsága, kreativitása és fantáziája, de mégis ellen kellene állnod neki, mert nem ő az, akire idén szükséged van. Az Oroszlán csak csalódást okozna neked!

Ikrek: A horoszkóp azt tanácsolja, hogy legyen bármilyen vonzó, ellenállhatatlan, mégse randevúzz Skorpióval! Tény, hogy elképesztően szexi csillagjegy, de ennek ne dőlj be 2024-ben, mert a kapcsolatot pillanatok alatt tönkretenné a sok veszekedés, vita! A Skorpió idén sok fájdalmat, kevés örömet okozhat neked.

Rák: A horoszkóp alapján szereted a kiszámíthatóságot, tehát ez máris egy indok arra, hogy miért ne randevúzz Kossal. Az is ellenetek szól 2024-ben, hogy a Kos most a saját céljai megvalósítására koncentrál, és azt csinálja, ami neki jól esik.

Végül azért se vesztegesd az idődet Kosra, mert az izgága, türelmetlen természetével tönkreteszi a nyugalmadat, és inkább fejfájást kapsz tőle, nem boldogságot.

Oroszlán: 2024-ben nem találod meg a Bika mellett azt a lelki békét és nyugalmat, amire annyira vágysz. A Bika lassúsága, nehézkessége kibillent az egyensúlyodból, ezért a vele való randevúzás helyett inkább saját magadra és a céljaidra koncentrálj az idei évben!

Szűz: 2024-ben nem az érzéki és romantikus Rák az, akire szükséged lenne. A Rák életében idén a család játssza a főszerepet. Mivel ez számára mindennél és mindenkinél fontosabb, ezért ideje se jutna rád.

Ahhoz kétség sem fér, hogy a Rák nagyon jó beszélgetőpartner, de 2024-ben nem ő lesz az, akivel értelmes és izgalmas beszélgetéseket folytathatsz le. Az is ellene szól, hogy túlságosan érzelmes csillagjegy a Szűzhöz képest.

Mérleg: Nagyon sok hasonlóság van benned a Bakkal, de mégse randevúzz vele 2024-ben, mert te sokkal rugalmasabb és könnyebb vagy a Baknál, aki képtelen lenne követni az ötleteidet. Ha mégis esélyt adsz a Baknak, akkor úgy érezheted magad mellette, mintha egy helyben toporognál, nem haladnál előre. 2024-ben sokkal jobban jársz, ha inkább saját magadra és a céljaidra koncentrálsz.

Skorpió: A horoszkóp azt tanácsolja, hogy a Halak jeggyel ne kezdj 2024-ben, mert neked idén küldetésed van! Idén nem lesz időd a túlcsorduló érzelmekre, bizonytalanságra. 2024-ben céltudatosan kell járnod a saját utadat!

Nyilas: 2024-ben vonzódhatsz a Szűzhöz, de mégis jobban jársz, ha ellenállsz, és messzire elkerülöd, mert lehet, hogy csábító és vonzó, de távolról sem olyan rugalmas, mint te. A Szűz nem fogja támogatni az egyik percről a másikra érkező utazási javaslataidat. A váratlan, kiszámíthatatlan ötletektől és programoktól pedig sikítófrászt kap. Lásd be, nem illetek össze!

Bak: Habár izgalmas randevúd lehetne az Ikrekkel, 2024-ben mégis vissza kellene utasítanod, mert te is érzed, hogy idén hatalmas változások várnak rád, az Ikrek pedig elvonná ezekről a figyelmedet. Bak csillagjegyed alapján, neked most támogatásra lesz szükséged, ezt pedig az Ikrektől nem kaphatod meg.

Vízöntő: A csillagjegyed alapján nagyon vonzónak találod a Mérleget, de 2024-ben mégis jobban jársz, ha inkább elkerülöd, mert neked idén önmagaddal, a saját igényeiddel kell foglalkoznod. Azzal csak pazarolnád a drága időt, ha arra várnál, hogy a Mérleg végre eldöntse, hogy valójában mit szeretne. Állj ellen a varázsának, amivel megbabonáz, mert később csalódnál benne!

Halak: A horoszkóp szerint ne randevúzz Nyilassal, mert nem való hozzád! 2024-ben úgy gondolhatod, hogy képes vagy kezelni a kalandos természetét, de valójában nem tudod őt visszafogni és kézben tartani. A Nyilas idén nem párkapcsolatra, hanem kalandra vágyik, tehát kár lenne érzelmeket és meghittséget keresni mellette, mert ilyesmit biztos, hogy nem fogsz találni.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló