Ez a tanács segítget jobbá tenni az életedetVálassz egy képet a neked szóló életmódtanácsért!1. kép: Légy őszinte önmagaddal szemben! Fogadd el a hibáidat, valamint mindig legyél őszinte önmagaddal szemben! Amíg nem ismered be a félelmeidet, nem engedsz közel magadhoz másokat, hanem továbbra is vastag páncéllal véded magad, addig a magány érzésével sem számolhatsz le.

Valószínűleg gyakran hagyod, hogy mások véleménye határozza meg a tiédet, ám ez helytelen, mert mind önálló emberek vagyunk, önálló gondolatokkal, eszmékkel, elképzelésekkel, ez alól pedig te sem vagy kivétel.

Ha szeretnél módosítani az életeden, akkor tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy szükséged van-e mások kritikájára, véleményére ahhoz, hogy gyökeres átalakuláson essél át!

2. kép: Ne feledd, hogy a jó cselekedett mindig megtérül! Ne a jutalom legyen az, ami mindig a szemed előtt lebeg, mert amíg nem tanulsz meg önzetlenül adni, szeretni, addig te sem részesülhetsz ezekben.

Akkor érezheted magad teljesnek, ha sikerül úgy jót tenned, hogy közben nem azon jár az eszed, hogy milyen hasznod és nyereséged fog ebből származni. Ha ez sikerül, akkor eljutsz a fejlődésnek abba a szakaszába, ahol meg fogod látni, hogy az önbecsülésed egy teljesen új szintre emelkedett.

3. kép: Létezik egy imádság, ami így hangzik: „Kérlek Uram, adj nekem erőt, hogy elfogadjam azokat a dolgokat, amelyeken nem változtathatok, bátorságot, hogy megváltoztassam azt, amit lehet, és bölcsességet, hogy különbséget tudjak tenni a jó és rossz között.”

Azt kell megtanulnod, hogy fogadd el az életedet olyannak, amilyen. Eközben ne felejtsd el, hogy attól, hogy új helyzetekben találod magad, még nem változik meg a mentalitásod, a gondolkodásmódod.

Ha azonban tiltakozol, nem fogadod el azokat, akkor csak a saját dolgodat fogod megnehezíteni. Tanuld meg, hogy az életben azért vannak akadályok, hogy legyőzd azokat, mert ebből tanulhatsz, ami nélkülözhetetlen a fejlődéshez.

4. kép: Légy hálás mindenért! Ne felejts el hálát adni mindenért, amit az élet ad neked, függetlenül attól, hogy ez apró örömöt, vagy határtalan boldogságot okoz! Soha ne engedd, hogy túlságosan elragadjanak az érzelmeid, mert rengeteg fontos és értékes pillanattól fosztanád meg magad, ha mindig csak azzal foglalkoznál, hogy a piramis csúcsára törj. Az életed megváltoztatásához azt is meg kell tanulnod, hogy kerüld a negatív érzéseket!

Próbálj meg a jövőben empatikusan viselkedni, érezz együtt azokkal, akik közel állnak hozzád, mert akkor soha nem fogod egyedül érezni magad az életben.

5. kép: Ha a belső hangod azt diktálta, hogy válaszd az ötödik lapot, akkor a neked szóló életmódtanács szerint tanulj meg nevetni önmagadon! Törekedj arra, hogy ne vegyél túlságosan komolyan minden kijelentést, mintha minden és mindenki téged használna céltáblának!

Ha ez sikerül, akkor az általad választott kép szerint a környezeted sokkal lazábban és nyugodtabban fog megszólítani, mert nem fognak attól félni, hogy esetleg megbántanak valamivel. Ha változtatni akarsz az életeden, akkor bátran nevess magadon, ha furcsa szituációban találod magad. Meg fogod látni, hogy ettől mennyit javulnak a kapcsolataid!

6. kép: Ha az utolsó lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló életmódtanács úgy szól, hogy bízz azokban, akik körülötted élnek! Minden embernek vannak félelmei, mindenki tart attól, hogy magányos lesz, vagy nem fognak bennük eléggé bízni.

Annak érdekében, hogy megszabadulj a problémáidtól, félelmeidtől, a sors nagy segítséget nyújt neked, mert azokat az embereket sodorja az utadba, akikkel együtt fogod leélni az életedet, valamint rákényszerít, hogy tanulj tőlük, mert ennek következményeként változhat a mentalitásod és a gondolkodásod.

Az általad választott kép szerint, ha változtatni akarsz az életeden, akkor először meg kell tanulnod bizalmat szavazni azoknak, akik közel állnak hozzád, még abban az esetben is, ha olykor csalódást okoznak neked. Mindig emlékezz arra, hogy senki sem tökéletes, a fejlődésedhez pedig fontos, hogy ezt a tényt elfogadd.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló