Milyen uralkodó lehetnél a csillagjegyed alapján? (1. rész)Rólad mit gondol a horoszkóp?Kos: Kos jegyed alapján rettentő intelligens ember vagy, emiatt nagyszerű uralkodó válhatna belőled. Előre felméred mindennek a lehetséges következményeit, előbb gondolkodsz, aztán cselekszel, valamint vezetői és szónoki hajlammal is rendelkezel.

Uralkodóként az egyik kezeddel adnál, de a másikkal elvennél, ha arra van szükség, ugyanis számodra az ország sorsa és a közjó lenne a legfontosabb. A néped szeretetét a tekintélyeddel vívnád ki. Az országod vezetőjeként mindig azon munkálkodnál, hogy fejleszd és modernizáld a birodalmadat. Az igazságtalanság soha nem tűrnéd el.

Bika: Uralkodóként nagyon diplomatikus vezető válhatna belőled, azt pedig célodnak tekintetnéd, hogy lehetőleg mindenkinek legyen jó a birodalmadban. A döntéseid előtt mindig meghallgatnád a tanácsadóidat, akikkel alaposan átbeszélnéd a lehetőségeket.

Azt megpróbálnád elkerülni, hogy szigorú uralkodó legyél. Mindig keresnéd a békés megoldásokat, valamint igyekeznél mások segítségére lenni. Emellett lelkesen dolgoznál a birodalmad fejlesztésén, modernizálásán. Az országod vezetőjeként szívesen tartanál lelkesítő beszédeket az embereknek.

Kifejezetten türelmes, odaadó, felvilágosult uralkodó lennél, akinek nagyon fontos lenne az emberek szabadsága, jóléte, no meg a kultúra, hiszen imádod a kultúrát.

Ikrek: Ha uralkodó lehetnél, akkor biztos, hogy mindent megtennél azért, hogy utópiát teremts, hogy mindenki szeretetben, békességben és szabadon élhessen, tehát egyfajta hippi vezető válhatna belőled.

Rendelkezel azzal a kisugárzással, bűverővel, ami ahhoz kell, hogy tereld, irányítsd és jobb belátásra bírd a népedet. Ugyanakkor folyton próbálnál az emberek kedvében járni, hogy jó legyél hozzájuk, mert az uralkodást lelki teherként élnéd meg, a néped problémáit pedig túlságosan magadra vennéd.

A legtöbb bűnt megbocsátanád, ítéletet pedig nem szívesen hoznál. A népeddel nagyon barátságos uralkodó lennél.

Rák: Ha valaha hatalmat kapnál, akkor erőskezű uralkodó lennél, aki nem tűrné a kihágásokat és a törvényszegést. Az elsődleges célod a gazdaság bebiztosítása lenne, mert jólétben élő országot akarsz. Munkahelyeket teremtenél, az embereket pedig lehetőségeid szerint munkára fognád.

Kifejezetten igazságos uralkodó válhatna belőled, de az önfejűség és az akaratosság is jellemző lenne rád. Soha nem hagynád, hogy mások irányítsanak. A népedtől elvárnád, hogy szeressen és tiszteljen.

Meglehetősen nagyzoló életmódot folytatnál, ami mellett szigorúan betartatnád a törvényeket. A háborúkban bátran harcolnál, de nem törekednél mindenáron a békés megoldásokra.

Oroszlán: Ha egy ország felett uralkodnál, akkor kissé konzervatív vezető lennél, akire fel kell nézni, akit tisztelni kell. Azt is elvárnád, hogy mindenki tartsa be a törvényeidet, amik kissé túl szigorúak lennének.

Oroszlán jegyűként biztos, hogy a kegyeidet nem osztogatnád ingyen, mert előbb mindenkinek le kell tennie valamit az asztalra, a birodalmadban pedig mindenkinek meg kellene dolgoznia a saját betevőjéért. A háborútól és a térhódítástól nem rettennél meg.

Uralkodóként biztos kézzel irányítanál, a döntéseid megkérdőjelezhetetlenek lennének, az igazságtalanságot pedig soha nem nyelnéd le. A gazdaságra különösen nagy figyelmet fordítanál, hiszen az a célod, hogy az országod biztos lábakon álljon.

Szűz: Ha belőled valaha uralkodó válna, akkor minden eszközzel megpróbálnád betartatni a törvényt, mert a te szemedben a törvény az törvény, az pedig nincs az ínyedre, ha valaki megpróbál ellenszegülni neked.

Szűz jegyed alapján az igazságtalanságot tartod a legnagyobb bűnnek. Egy szó, mint száz, ha te uralkodó lennél, akkor minden bűntudat nélkül megbüntetnéd azokat, akik rosszat tettek, míg azokkal, akik jók, elképesztően kegyes lennél.

Emellett mindig próbálnád bizonyítani, hogy jó vagy, mert imádod, ha mások szeretnek, csodálnak. A háborúkat nem kerülnéd el, ellenkezőleg, szívesen terjeszkednél. Az erős karizmáddal könnyedén befolyásolhatnál másokat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló