Milyen uralkodó lehetnél a csillagjegyed alapján? (2. rész)Rólad mit gondol a horoszkóp?Mérleg: A horoszkóp szerint arra születtél, ha Mérleg a csillagjegyed, hogy egy országot, népet vezess, hiszen rendelkezel az ehhez szükséges szónoki képességgel, vezetői hajlamaid vannak, a szívügyedért pedig szenvedéllyel küzdesz.

Emellett konzervatív és nagyon erőskezű uralkodó válhatna belőled. Biztos, hogy nagyon szigorúan betartatnád a törvényeket és mindenkit munkára fognál. A te birodalmadban nem léteznének kiskapuk.

A szigorúságod a néped nem bánná, mert egyfelől fejlesztéssel hálálnád meg a szófogadásukat, másfelől minden tekintetben megvédenéd őket. Igaz, ha lenne rá lehetőséged, akkor meghódítanál más területeket. Nem osztogatnál ingyen rangokat, címeket, mert alapszabályod, hogy mindenki dolgozzon meg a jussáért.

Skorpió: A csillagjegyed alapján nagyon jószívű, segítőkész uralkodó lennél, persze csak azokon a napokon, amikor éppen kedved van ahhoz, hogy vezess egy országot, mert amikor úgy kelsz fel, hogy nem akarsz királyként/királynőként viselkedni, akkor azt csinálod, amihez kedved van, mert a tanácsadóid és a kormányzók majd elvégzik helyetted a feladatokat.

Neked csak az számít, hogy béke, szabadság és szeretet legyen. Valószínűleg minden kérést teljesítenél, már csak azért is, hogy szeressenek. Az ítélkezéskor egész megbocsátó lennél, kivéve akkor, ha a vádlott valami rettenetes dolgot követett el, mert akkor kimutatod a fogad fehérjét.

Nyilas: Ha őszinték akarunk lenni, akkor túlságosan lágyszívű uralkodó lennél, ugyanis a csillagjegyed alapján valószínű, hogy mindenkinek kedvezni akarnál, mindig az lenne számodra a legfontosabb, hogy megfelelj a népednek, hogy szeressenek.

Az is jellemző lenne rád, hogy mindig és mindenkinek megbocsátanál, sokan pedig ki is használnák a jó szívedet. Te inkább a sajátodból adnál, hogy senki se éhezzen, nyomorogjon. Nehezen ítélkeznél, döntenél, tehát valószínűleg a tanácsadóid irányítanának. Ugyanakkor mindent megtennél azért, hogy béke uralkodjon a birodalmadban és mindenkinek meglegyen mindene.

Bak: A horoszkóp szerint belőled hagyományelvű, tekintélyelvű uralkodó válhatna. A népeddel szemben nagyon szigorú lennél, ugyanis valószínűleg mindenki csak annyit kapna, „amennyit megérdemel”, éppen ezért arra törekednél, hogy mindenkit foglalkoztass, hogy hasznos tagjai legyenek a társadalomnak.

Ezért cserébe azon dolgoznál, hogy békét, jó gazdaságot és lehetőségeket teremts az embereknek, hogy azok vihessék valamire az életben. Csak nagyon ritka esetekben kedveznél másoknak, ám megesne a szíved a nehéz sorsú embereken.

Vízöntő: Habár vannak vezetői hajlamaid, szónoki képességeid, mégis túlságosan megterhelő feladatnak éreznéd azt, hogy egy országot irányíts. Uralkodóként biztos, hogy sokszor meghallgatnád a tanácsadóid véleményét, még mielőtt döntést hoznál.

Vízöntő jegyűként neked valójában csak az számítana, hogy mindenki békében és boldogságban éljen, ezért igyekeznél megteremteni ennek a feltételeit. A néped kifejezetten szeszélyesnek tartana, mert a pillanatnyi hangulatod alapján hoznál döntéseket, emiatt egy háborúba is belevinnéd az országodat, vagy túl szigorúan bánnál másokkal, mindezt pedig később megbánnád.

Halak: Halak jegyed alapján, ha valaha uralkodó válna belőled, akkor úgy tekintenél a népedre, mint a gyermekeidre, akiket szeretnél, védelmeznél, és mindent megtennél azért, hogy nekik jó legyen. Vezetőként szenvedélyes beszédeket tartanál, próbálnád a jó irányba terelni őket.

A birodalmadban fejlesztenéd az oktatást és az egészségügyet, valamint igyekeznél hasznossá tenni magadat. A szegények és családok támogatását különösen fontos feladatodnak tekintenéd. Habár bölcs uralkodó lehetnél, mégis ez lelkileg nagyon megviselne, mert hajlamos vagy az egész világ sorsát a válladon cipelni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló