Ez a horoszkóp elárulja, hogy mi akadályoz az önszeretetbenMiért nem tudod szeretni önmagadat?Kos: Túl elfoglalt vagy, ráadásul mindig a következő dolgot üldözöd, miközben nem vagy megelégedve önmagaddal, ezért jól tennéd, ha belenéznél a tükörbe, és eszedbe juttatnád, hogy ki vagy valójában! Jegyezd meg, hogy még akkor is megéri szeretned önmagadat, ha éppen nem sikerül megszerezned mindent, amit éppen szeretnél!

Bika: Mivel rengetegszer hagytad, hogy mások lebeszéljenek valamiről és kihasználjanak, ezért most már kezded bebeszélni magadnak, hogy ezt érdemled, de ez nem igaz! A saját érdekedben jól tennéd, ha elkezdetnél úgy tekinteni magadra, mint egy nagyszerű személyre! Bátran lépj, ha meg kell védened magadat, és mutasd meg a világnak, hogy milyen csodálatos ember vagy valójában!

Ikrek: Ha rájössz, hogy valaki nem kedvel, elutasít, esetleg kritizál, akkor azon kezdhetsz tépelődni, hogy vajon mennyien lehetnek, akik nem szeretnek. Elhiheted, hogy a világon mindig lesznek, akik nem kedvelnek, ez így normális, úgyhogy ez ne befolyásolja az önszeretetedet!

Rák: Hiába érsz el magas eredményeket, mindig azzal foglalkozol, hogy a következő szintre lépj, pedig attól, hogy nem jutsz feljebb, még nem leszel értéktelen. A világban sok mindenre kell figyelni, de te arra figyelj, hogy kevesebb elvárásokkal is szeresd önmagad!

Oroszlán: Tisztában vagy azzal, hogy a sebezhetőséged kockázatokkal jár, ezért számodra ijesztő az, hogy megnyílj. Ha olyanokkal osztod meg az életed, akik falakat emelnek kettőtök közé, akkor azokat nem fogod lerombolni. Sokkal többet érdemelsz ezeknél az embereknél. Neked olyanokra van szükséged, akik maximálisan értékelnek téged.

Szűz: Túl sokat foglalkozol a versenyképességeddel, és azt tartod szem előtt, amit még nem tettél meg, nem pedig azzal, amit már elértél. Az önszeretet érdekében tarts egy kis szünetet, koncentrálj az általad már elért dolgokra, és ne azokra, amelyeket még meg akarsz valósítani. Ha leszoksz arról, hogy másokkal hasonlítod össze magad, akkor kellemes meglepetésben lesz részed!

Mérleg: Rengeteg csodás képességgel segítesz másoknak, de jobb lenne, ha azzal is foglalkoznál, hogy saját magaddal töltsd az időt, hogy magadnak segíts, mert elhiheted, hogy hosszú távon ezzel jársz a legjobban!

Skorpió: Fogadd el, hogy teljesen rendben van az, hogy neked sincs mindenre válaszod. Ez sokszor nyomaszt, de olykor neked is muszáj spontánnak lenned. Ezt akkor se feledd, ha éppen nincs mindenre válaszod.

Nyilas: Előfordul, hogy úgy érzed, hogy valami baj lehet veled, amiért nem azt teszed és gondolod, amit a környező világ. Túl nehezen fogadod el magad, pedig a világ nagyon is szeret és értékel azért, hogy nem úgy csinálod a dolgokat, ahogy mindenki más.

Bak: Szeretnéd, hogy minden a lehető legjobb legyen. Nevezheted ezt magas színvonalnak, perfekcionizmusnak, de igazából csak arról van szó, hogy a lehető legjobb akarsz lenni. Ez azonban ahhoz vezet, hogy gyakran úgy érzed, hogy nem teszel eleget, hogy nem találod az önmagadba vetett hitedet.

Sokkal jobb lenne, ha hinnél magadban, mert a világnak végül olyan emberekre lesz szüksége, amilyen te is vagy, aki előremozdítja a világot. Hallgattasd el a fejedben szóló negatív hangot, ne az határozza meg, hogy mit gondolsz magadról! Ne kételkedj, hanem higgy magadban!

Vízöntő: Szereted, ha minden rendben van körülötted, minden úgy megy, ahogyan eltervezted és nincs semmi problémád. Ha azonban úgy is tűnik, hogy valami stagnál, mégis a világ még akkor is folyamatosan változik.

Azzal sincs semmi gond, ha az életedben semmi sem tökéletes. Nem tudod elhinni, hogy a dolgok teljesen biztonságosak és az életed teljesen rendben van úgy, ahogy van. Az önszeretet szempontjából fontos lenne, hogy ezzel tisztában légy, és meg tudj állni pár pillanatra.

Halak: Az önszeretet szempontjából fontos, hogy tudd, hogy csodás lélekkel megáldott személy vagy, aki többet érdemel annál, mint hogy azt gondold, hogy csak akkor lehetsz tökéletes, ha valaki szeret, mert te enélkül is tökéletes vagy!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló