Vajon mi történhet veled 5 éven belül?Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.A szerelem, a karrier, az egészség, a pénzügyek, vagy az életed egy másik területén számíthatsz gyökeres változásra 5 éven belül? Kiderül, ha a megérzésedre hallgatva, választasz egy lapot az alábbiak közül, majd elolvasod a neked szóló jóslatot.

1. lap: A neked szóló jóslat szerint 5 éven belül megállapodsz. Ez azt jelentheti, hogy 5 éven belül házasságot köthetsz, vagy együtt élhetsz a pároddal, tehát mindenképpen tartós és boldog párkapcsolatot lát a jövődben.

Az általad választott lap szerint azon az úton jársz, amely elvezet az eljegyzéshez, tartós párkapcsolathoz, még akkor is, ha most az utolsó dolog, amire vágysz, az a szerelem. 5 év alatt sok minden változhat a magánéletedben, ezért akkor is révbe érhetsz, ha ezt most még nehéz elhinned.

2. lap: A neked szóló jóslat szerint 5 éven belül meg fogsz gyógyulni. Amennyiben van valamilyen testi vagy lelki betegséged, akkor pozitív változást remélhetsz a következő 5 évben. Ha csoda nem is várható, arra mégis számíthatsz, hogy sokat fog javulni az állapotod.

A jövendölés szerint hinned kell a gyógyulásban, aminek érdekében mindent meg kell tenned! Fogadd meg az orvosod tanácsait, adj esélyt az alternatív megoldásoknak, imádkozz, próbáld ki az agykontrollt! A lényeg tehát az, hogy tegyél meg mindent a következő 5 évben a testi és lelki egészségedért!

3. lap: A neked szóló jóslat szerint 5 éven belül csúcsra érsz a választott munkádban. Sikerül megszerezned a vágyott pozíciót, vagy legalább azzal foglalkozhatsz, amit szeretsz és anyagilag is kifizetődő. Ha mindig is karrierista voltál, aki a ranglétra legtetejére szeretne jutni, akkor nem hiába álmodozol erről. Az általad választott laphoz tartozó jóslat szerint az sem kizárható, hogy a saját vállalkozásod, üzleted fut be, még akkor is, ha most úgy érzed, hogy csődbe fogsz menni.

4. lap: A neked szóló jóslat szerint 5 éven belül gyermeked születik. Ha egyébként is azt tervezed, hogy 5 éven belül gyereked lesz, akkor örülhetsz ennek a jóslatnak. Ha van már gyereked, ha nincs, akkor is most már tudod, hogy bőven van időd arra, hogy testben és lélekben is felkészülj a család bővülésére.

A következő 5 évben megtervezhetsz mindent, megteremtheted az anyagi biztonságot, hogy nyugodt szívvel vállalhass majd gyereket. A jóslatban azonban az is benne van, hogy talán csak becsúszik a gyerek, akit egyáltalán nem terveztél.

5. lap: A neked szóló jóslat szerint 5 éven belül megvalósítod az álmodat. Az általad választott lap arra kér, hogy ne add fel az álmaidat, mert a következő 5 évben valóra válhatnak! Küzdj szenvedéllyel azért, amit szeretnél megvalósítani!

Legyél szorgalmas, tanulj, fejlődj, bátran tedd meg a szükséges lépéseket, miközben egy pillanatra se veszítsd el a hited! Híres filmes szeretnél lenni, esetleg elutaznál Ausztráliába? Mindegy, mert nem az számít, hogy mi az álmod, hanem az, hogy meg tudod valósítani a következő 5 évben.

6. lap: A neked szóló jóslat szerint 5 éven belül megleled a nagy szerelmet. Ez valószínűleg jó hír a számodra, főleg akkor, ha aggódsz, hogy örökre szingli maradsz. Az általad választott lap szerint folyamatosan közeledik hozzád a nagy szerelem, 5 éven belül pedig meg is érkezik az életedbe, de nem kizárt, hogy addig még lesznek vargabetűid, kisebb-nagyobb kapcsolataid, csalódásaid.

7. lap: A neked szóló jóslat szerint 5 éven belül biztos anyagi háttered lesz. 5 éven belül letudhatod az összes adósságod, anyagilag pedig stabil lábakon állhatsz. Talán most még el sem tudod ezt képzelni, ám a jövőben bármikor előfordulhat, hogy megkapod a szükséges segítséget, esetleg nem szalasztod el azt a lehetőséget, amivel megteremtheted a biztos anyagi háttered.

A következő 5 évben lesz rá esély, hogy megoldod a pénzügyi gondjaidat, elég bevételed lesz ahhoz, hogy ne kelljen aggódnod azért, hogy lesz-e holnap miből ennivalót venned. Járj nyitott szemmel és törekedj arra, hogy stabil legyen az anyagi helyzeted!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló