Ez a próbatétel vár rád februárban!Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Az a próbatétel vár rád februárban, hogy hirtelen lebetegedsz. Ne ijedj meg, mert nem azt jelenti, hogy súlyos beteg leszel a tél utolsó hónapjában, hiszen egy egyszerű megfázás is nagyon kellemetlen tud lenni.

A kérdés inkább az lesz, hogy miért pont most lettél beteg? Talán azért kényszerülsz ágyba, mert magadtól nem vagy hajlandó pihenni, nem foglalkozol eleget a testeddel és a lelkeddel? Ha nem vagy hajlandó törődni magaddal, akkor az égiek rá fognak kényszeríteni erre. Ha a lapod nem téved, és tényleg lebetegszel februárban, akkor mindenképpen gondold át ennek a mélyebb okát!

2. lap: Az a próbatétel vár rád februárban, hogy elvesznek tőled valamit vagy valakit. Az égiek kiránthatják a lábad alól a talajt, ám ne gondolj arra, hogy rosszat akarnak neked, mert valójában jó szándék vezérli őket.

Ne gondolj semmi drasztikusra, ám lehetséges, hogy pénzt vagy más értéket fogsz elhagyni, esetleg összerúgod a port a legjobb barátoddal, és sokáig nem fogtok kibékülni, vagy a pároddal döntötök a szakítás mellett.

Történjék bármi, annak jó oka lesz! Talán az élet így szeretne rávenni arra, hogy vedd észre, ha baj van és küzdj, ha kell! Ugyanakkor az általad választott lap azt sem zárja ki, hogy talán jobb lesz neked egy bizonyos személy nélkül.

3. lap: Az a próbatétel vár rád februárban, hogy valami egyre rosszabb lesz. Lehet, hogy egyre jobban romlik a testi vagy a lelki állapotod, esetleg egy kapcsolatod válik problémássá, de az kizárt, hogy a munkádat fogod egyre nagyobb tehernek érezni a tél utolsó havában.

Függetlenül attól, hogy mi lesz egyre rosszabb, biztos, hogy az élet célja ezzel nem az, hogy szenvedj. A cél az, hogy végre észrevedd, hogy mi az, ami nem mehet úgy tovább, ahogy eddig. Legyen bármilyen nehéz, te nézz szembe a valósággal, légy bátor, merj kilépni a komfortzónádból és változtass a helyzeteden februárban!

4. lap: Az a próbatétel vár rád februárban, hogy kiderül egy titok. Ez lehet a te titkod, de valaki más titka is. Itt ne gondolj azonnal a legrosszabbra, mert egy apró titok is lehet megrázó. Azért fog lehullni a lepel erről a dologról, mert el kell gondolkodnod azon, hogy vajon miért pont most derült ki ez a titok, és hogyan fogod feldolgozni ezt?

Legyen bármi és bárkié a titkok, az biztos, hogy foglalkoznod kell vele, és abban se kételkedj, hogy ez nem ellened, hanem érted történik! Ha ezt észben tartod, akkor könnyedén át fogod vészelni ezt az időszakot.

5. lap: Az a próbatétel vár rád februárban, hogy csalódnod kell valakiben. Egy olyan személyben csalódhatsz, akiben eddig maximálisan megbíztál, akiről soha nem gondoltad volna, hogy képes lenne ártani neked.

Az illető lehet, hogy nem szándékosan okoz csalódást, de téged ez mégis arra fog ösztönözni, hogy átgondold, hogy ez a személy valaha megérdemelte-e a tőled kapott bizalmat, szeretet és segítséget. Amennyibe nem az emberrel lesz probléma, az életlecke pedig nem az, hogy észrevedd, hogy átver, kihasznál, hazudik, akkor lehet, hogy azt kell végre felismerned, hogy túlságosan függsz tőle. Ebben az esetben ideje, hogy önállósodj és megállj a saját lábadon!

6. lap: Az a próbatétel vár rád februárban, hogy megint ugyanabba a hibába esel bele. Valami nem először, de talán nem is másodjára, hanem sokadjára történik meg veled valami. Ennek oka az, hogy ugyanazt a hibát követed el újra és újra.

Valamiért nem vagy hajlandó megtanulni ezt az életleckét, amit a sors nagyon szeretne megtanítani neked. Ha nem akarsz megint ugyanazzal szembesülni, akkor végre vedd észre a nyilvánvalót, amit valószínű, hogy körülötted mindenki tud, csak te nem, vagy te is sejted, csak nem akarod elfogadni.

Az általad választott lap alapján nem zárható ki az sem, hogy egy személlyel kapcsolatban esel bele ugyanabba a hibába, vagy rossz eszközökkel szeretnél elérni egy célt. Legyen bármi, nézz végre szembe vele, hogy ne ess ezredjére is ugyanabba a hibába.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló