Tudd meg, hogy mi boríthatja fel a lelki nyugalmadat a közeljövőben!Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Ha úgy érzed, hogy soha nem válnak valóra az álmaid, semmi jó nem vár rád, minden úgy marad körülötted, ahogy most van, és hiába próbálsz másokat utánozni, nem aratsz sikert, akkor arról van szó, hogy a saját utadat kellene járnod.

Az fogja felborítani a lelki nyugalmadat a közeljövőben, hogy rá kell jönnöd, hogy nem hasonlíthatod magadat másokhoz. Felejtsd el a többiek bevált tippjeit, mert csak a saját módszereiddel érheted el, amit akarsz. Indulj el, és higgy benne, hogy fel sem fog tűnni, de a tempód felgyorsul, és egyenesen elvisz a céljaidhoz!

2. lap: Egy rendkívüli dolog történhet veled, amely során meghallhatod egy angyal segítő hangját, ez pedig megbolygathatja a lelki nyugalmadat a közeli jövőben. Itt nem kell feltétlenül egy szárnyas teremtményre gondolnod, mert inkább egy olyan ember forgathatja fel az életedet, adhat új löketet és energiát, akit angyali teremtésnek fogsz látni.

Ennek a történésnek a hatására megjöhet a hited, megvilágosodhatsz, és úgy érezheted, hogy már nem vagy az, aki eddig voltál. Amikor felismered az angyali hangot, akkor bízz majd meg benne!

3. lap: Egy családi, párkapcsolati titokra derülhet fény a közeljövőben, ez pedig alaposan megzavarhatja a lelki békédet. Ezt a dolgot nem biztos, hogy direkt hallgatták el előled. Amikor rájössz erre a dologra, akkor annak hatására megváltozik benned valami, mert nem leszel képes úgy folytatni az életedet, ahogy eddig.

Ha ez a titok nem lesz hatással az egész életedre, mert például nem téged érint, akkor minimum másképpen fogsz tekinteni arra, aki a titok középpontjában áll, ezért megváltozhat a vele ápolt kapcsolatod.

4. lap: Egy kellemetlen tapasztalat fogja megbolygatni a lelki békédet, de nem azért, mert az égiek rosszat akarnak neked, hanem azért, mert olyan személy vagy, aki csak a veszteségből, negatív eseményekből tanul.

Ez lesz az oka annak, ha a közeljövőben valami, amire nagyon vágytál, nem jön össze, esetleg valaki hátat fordít neked, megbánt, csalódást okoz. A neked szóló jóslat szerint mindenképpen egy ilyen kellemetlen eseményre van szükséged ahhoz, hogy azt mond „elég volt”.

A várható történés ne keményítse meg a szívedet, hanem tanuld és értsd meg belőle azt, hogy többre születtél és egyedül is képes vagy a boldogulásra, mert csak ebben az esetben hozhatod ki magadból a legjobbat.

5. lap: Olyan álmot, látomást kaphatsz a közeljövőben, ami alaposan megzavarhatja a lelki békédet, mert arra próbál rávenni, hogy hagyd el a régi utadat, a megszokásaidat, jól bevált dolgaidat. Ideje, hogy bátran rálépj az ismeretlen terepre és teremts saját módszereket!

Erre azért van szükséged, mert mostanában a biztonságos életre törekszel, ám emiatt lemaradsz az élményekről. Egy váratlan helyzet fog kimozdítani a biztonságos zónádból, ugyanis muszáj megváltoznod.

6. lap: Valami hihetetlenül jó, váratlan dolog fogja megzavarni a lelki békédet a közeljövőben. Itt lehet szó, egy nem várt nyereményről, egy jó akaróról, szerencsés történésről, de akár egy titkos vágyad is valósággá válhat.

7. lap: A neked szóló figyelmeztetés szerint egyfelől véget fog érni a lelki békéd, ami valószínűleg csak beletörődés volt, másfelől a sötétség is eltűnhet az életedből, mert ideje lezárnod a múltat, a rossz emlékeket és a depressziót.

Hamarosan kiléphetsz a fényre, ugyanis megtalálod a hited, feltámad benned a remény, és képes leszel újra bízni. A következő hetekben véget fog érni az a sötét időszak, amiben most vagy, fellélegezhetsz, megtalálod a célod, a boldogságod, tehát ismét értelmet fog nyerni a léted.

8. lap: Egy komikus, ironikus esemény fogja megbolygatni a lelki nyugalmadat a közeljövőben. Hamarosan történhet veled valami, amin egyszerre sírhatsz és nevethetsz, tehát ez egy tipikus „minden rosszban van valami jó” esemény. Ha elég nyitottan állsz hozzá mindenhez, hajlandó leszel a jót keresni, akkor pozitív végkimenetelre számíthatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló