Ezt üzeni a Majong februárraVálassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. lap: Az általad választott lap a Ház, ami részben jelképezhet biztonságot, szeretet és az otthon melegségét, vagyis ebben az esetben csupa pozitív dologra utal, valamint arra, hogy a háttered és a környezeted stabil, biztos. A neked szóló jóslat szerint bátran hátradőlhetsz februárban, hisz minden a legnagyobb rendben lesz, az otthonodban béke, harmónia vesz majd körül.

Ugyanakkor a ház negatív jelentéssel is bírhat, hiszen lehet az egy öreg, roskadozó, veszélyes, sötét ház. Ebben az esetben veszekedésekre, vitákra, családi gondokra, magányra és szomorúságra számíthatsz a következő hetekben.

2. lap: A Tudós lapot választottad, ami a kínai hiedelmek szerint az intelligenciát, az intellektualitást, a tudományokat és a kutatást jelképez. A neked szóló jóslat szerint a tudós elméje fogja befolyásolni a februárodat, méghozzá úgy, hogy segít megoldást találni a legégetőbb problémádra, de talán az életedre is.

3. lap: Az általad választott lap a Gomba, ami az örök életet, a furcsaságokat és a szokatlan dolgokat jelképezi a Majongban. A gombák sokáig élnek, sokféle körülmény között elvannak és túlélnek. A neked szóló jóslat szerint tehát februárban olyan váratlan esemény következhet be, ami hosszabb távon lesz hatással az életedre.

4. lap: A Vörös Sárkány lapot választottad, ami a siker elérését és a beteljesülést szimbolizálja. Ezek várnak rád is februárban. Most akár lottózhatsz is, a kínálkozó lehetőségeket pedig ragadd meg, mert a Vörös Sárkány, ami ebben az időszakban az az erő, ami képes aktívan befolyásolni a sorsodat, nem fog cserben hagyni!

A beteljesülést értheted el úgy, hogy sorsszerű, karmikus eseményben lesz részed. Jelenthet ez szerelmi beteljesülést, de azt is, hogy rálelsz az utadra, a hitedre. Hamarosan kiderül!

5. lap: A Fehér Sárkány lapot választottad, ami a kínaiak szerint egy igazán titokzatos, misztikus lény, aki láthatatlanul kezdi befolyásolni az emberek életét, akik csak a kész eredményt érzik vagy kapják meg.

A neked szóló jóslat szerint valamilyen váratlan eseményre, meglepetésre, tettre számíthatsz februárban, mert a Fehér Sárkány szeret meglepetést, zavart és némi felháborodást okozni. Aggódnod azonban nem kell, mert mindezt pozitív indokból teszi, csak ugyebár a sárkányok is megérdemlik a kikapcsolódást, szórakozást...

6. lap: A Favágó lapot választottad, amiről kínai kultúra úgy tartja, hogy egy ambiciózus, erővel, energiával és lendülettel teli személy, aki azt jelképezi, hogy a kemény, szorgos és rendszeres munka jutalma a nyereség és a siker lesz.

Ennek alapján a neked szóló február jóslat arra int, hogy kövess el mindent a vágyaidért, dolgozz keményen, tégy lépéseket annak érdekében, hogy elérd a céljaidat, vagyis lépj a tettek mezejére, mert meg fogod kapni az azért járó jutalmadat!

7. lap: A Csomó lapot választottad, ami a kínai filozófiában az oldást és a kötést jelenti. Ez rád nézve kétértelmű. Egyfelől új kapcsolatokat köthetsz februárban. Az sem kizárt, hogy a meglévő kötelékeid erősödnek meg. Másfelől utalhat arra a csomó, hogy megszakad egy már meglévő kapcsolatod, vagy egy olyan, ami igazán még el sem kezdődött.

8. lap: A Zöld Sárkányt választottad, ami a kínai kultúrában a kezdetet jelképezi, ezért februárban kezdj tervezni, zárd le a múltad, ints búcsút a téged kísértő árnyaknak és fejezd be a már elkezdett feladataidat, mert nemsokára új fejezet, újabb szakasz kezdődik az életedben!

A neked szóló jóslat szerint muszáj összegyűjtened minden energiádat, mert a változások már az ajtóban toporognak, ezeket pedig csak akkor fordíthatod a javadra, ha még időben megszabadulsz a múlttól.

9. lap: A Fenyőfa lapot választottad, ami a megoldáshoz szükséges erőt jelképezi, ezért ezt fogod megkapni februárra, hogy sikeresen átvészelhesd az életed kényes, problémás területeit. Meg fogod találni a bátorságodat, a tekintélyedet, az erődet, de még a hangodat is, és a sarkadra fogsz állni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló