Angyali imák párkeresőknek és párkapcsolatban élőknekAz esti órákban kérheted az angyalok segítségét.Kérd Anael segítségét a szerelmetek megerősítéséhez: Gyújts meg két piros gyertyát, majd mondd el az imát az esti órákban:

„Drága Anael, a szerelem és minden szív angyala, téged kérlek, hogy lobbantsd lángra szerelmünket, hogy X év (ahány éve együtt vagytok) után is olyan tiszta és égő szerelemmel szeressük egymást, mint megismerkedésünk első pillanatában.

Add, hogy szerelmünket a soha ki nem alvó tűz jellemezze, hogy a szerelemben mindig egyetértés legyen és a másik fél boldoggá tétele. Legyünk olyan boldogok, mint Ádám és Éva a kiűzetés előtt, és amíg itt vagyunk egymásnak, más ne is számítson. Áldj meg bennünket Anael őszinte szerelemmel, és ha kapcsolatunkat viták heve is rázza meg, akkor is térjünk vissza egymás lelkéhez és éljünk tovább a harmónia jegyében.”

Kérj védelmet Mihály arkangyaltól: Gyújts meg két gyertyát, hangolódj rá az imára, majd mondd el ezt:

„Drága Mihály arkangyal, az angyali seregek vezére, téged kérlek, hogy tárd ki védelmező szárnyaidat és takarj be vele bennünket! Ölelj át a szereteteddel, védd meg szerelmünket a gonosztól, ne hagyd, hogy az életben bármelyikünk is a másik ellen forduljon és olyat tegyen, amit később megbánna. Ne engedd, hogy a féltékenység vagy a birtoklási vágy megmérgezze szerelmünket!

Ne hagyd, hogy a rossz gondolatok megbetegítsék valamelyikünket és az testben vagy lélekben ártani akarjon a másik félnek. Ne engedd, hogy külső személyek beleavatkozzanak a virágzó szerelmünkbe. Kérlek Mihály arkangyal, védelmezz meg minket, hogy szerelmünk tüze örökké égjen!”

Kérd Camuel segítségét a párkereséshez: Gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, majd mondd el a következő fohászt az esti órákban:

„Csak te maradtál nekem, kedves Camuel, hiszen nincs párom, aki szerelemmel szeretne. Kérlek téged, balzsamozd be és nyugtasd meg sajgó szívemet, hogy nem lesz ez mindig így, jövőre pedig már a kedvesemmel térdepelek itt. Add, hogy a következő hetekben a te és a hatalmas Isten segítségével, elvezessetek ahhoz az emberhez, aki mellett ott a helyem.

Készen állok megnyitni a szívemet, a lelkemet, hogy befogadjam a szerelmet. Kérlek, mutassátok meg az új kedvesem felé vezető utat és adjatok elég bátorságot ahhoz, hogy meghódítsam! Nem várok csodára, csak egy lehetőségre, ezért Ti csak mutassatok be neki, a szívét majd én elnyerem. Kérlek Camuel légy oly kedves, és ne várakoztass tovább, hanem minél előtt küldd el nekem a párom!”

Kérd Ráfáel arkangyal segítségét a szerelmi bánat enyhítéséhez: Gyújts meg egy zöld gyertyát, majd mondd el ezt az imát az esti órákban:

„Még mindig fáj a szívem, amikor rá gondolok. A lelkem beleremeg a kínba, az emlékek pedig nem hagynak nekem nyugtot. Kérlek Ráfáel arkangyal, hogy gyógyítsd meg és forraszd össze a szívemet, amit más összetört.

Űzd ki darabjaiból a mérget, amivel beoltottak, hogy képes legyek megbocsátani neki és szabadjára engedi, mert többé semmit sem akarok tőle. Vágd el a karmikus kötelet, add, hogy újra szabadon lélegezhessek, és készen állhassak egy új szerelemre! Segíts a vérző szívemen, lehelj be új életet, hogy holnaptól már ne érezzem a fájdalmat, ne lássam a gyötrő emlékeket, a lépteimet pedig szabadság és boldogság kísérje.”

Kérj türelmet Cassiel angyaltól: Gyújts meg két fehér gyertyát, majd mondd el a fohászt az esti órákban:

„Drága Cassiel, te, aki végtelen türelemmel és megértéssel vagy megáldva, kérlek, hogy tégy engem és a kapcsolatomat boldoggá azzal, hogy a kedvesemet és engem is több türelemmel és megértéssel ruházol fel, annak érdekében, hogy ne veszítsük el a fejünket és mindig képesek legyünk egymással szemben higgadtan gondolkozni, a gondjainkat pedig józan ésszel megoldani.

Kérlek, adj nekünk megértést, amivel egymás lelkébe láthatunk és amivel jobban megérthetjük azt, hogy mit él át a másik. Azt szeretném, ha kapcsolatunk a szeretet oszlopain nyugodna, de ehhez szükségem van az áldásodra, amiből kérlek, bőségesen szórj meg!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló