Így teheted teljessé az életedet!Fogadd meg a csillagjegyedhez tartozó tanácsot!Kos: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy hagyd abba a színlelést. Ne akarj mindenki kedvére tenni, mert azzal végül meg fogod bántani azokat, akik abban a hiszem éltek, hogy megbízhatnak benned.

Bika: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy légy függetlenebb. Egyike vagy a legérzékenyebb csillagjegyeknek, mégis a horoszkóp azt tanácsolja, hogy csökkentsd a családoddal és a barátaiddal fenntartott szentimentalizmusodon! Könnyű összetéveszteni a majdhogynem fojtogató szeretet, a ragaszkodás és a magányosság közötti érzelmi manipulációt.

Ikrek: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy higgy magadban. Rendkívül kreatív személy vagy, éppen ezért szomorú, hogy az önbizalomhiányod miatt elvesztegeted ezt a tehetségedet.

Rák: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy lépj ki a komfortzónádból. A szokásaid rabja vagy, tudod azt, hogy mit szeretsz, és szereted, amit tudsz. Ez a biztonságos életmód ritkán vezet bonyodalomhoz, de megakadályoz az igazi személyiségfejlődésben, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy lépj ki a komfortzónádból, amit az ijesztő, de izgalmas dolgok segítségével tehetsz meg.

Oroszlán: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy mutasd meg az embereknek, hogy törődsz velük. Ha szeretnéd kihozni az életedből a legtöbbet, akkor próbáld jobban értékelni a körülötted élő embereket, akiket ne lökj el magadtól!

Szűz: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy ne légy álszent. Ha szeretnéd kihozni az életedből a legtöbbet, akkor próbálj óvatosan bánni másokkal! Bátran engedd be az életedbe az embereket, hogy végre megtapasztald azt a boldogságot, amit tőlük kaphatsz! Ha hiszel abban, hogy megérdemled a jó dolgokat, akkor jókat is fogsz kapni.

Mérleg: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy engedd el a haragot. Bocsáss meg és felejts! Engedd el a múltat, és értsd meg, hogy ez így van jól, ugyanis csak magadnak ártasz, ha továbbra is cipeled a fájdalmat.

Skorpió: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy dolgozz keményen, játssz keményebben. A csillagjegyed alapján elmondható rólad hogy a fontossági sorrended élén a személyes projektek állnak, ami az élet más fontos területeinek kárára lehet.

Lenyűgöző az az elhivatottság, amit a céljaid iránt táplálsz, de mégsem hagyhatod, hogy az elkötelezettséged miatt elfeledkezz a barátságaidról és a kapcsolataidról! A körülötted lévő emberek megértik, hogy számodra milyen fontos a siker, de azt nem hagyják, hogy a munka legyen az életed.

Habár rettegsz, hogy magadra maradsz, mégis folytatod az emberek kizárását az életedből, ami magányossághoz fog vezetni. Engedd be őket az életedbe!

Nyilas: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy gondolkozz, mielőtt cselekszel. A horoszkóp legfontosabb tanácsa számodra az, hogy tudatosítsd magadban a cselekedeteid következményeit. Hatalmas önbizalommal és attitűddel rendelkezel, de jellemző rád, hogy úgy cselekszel, hogy előtte nem gondolod át annak következményeit.

Ez nem csupán káros rád nézve, hanem általa ellenségeket is szerzel, hiszen minden, amit kimondasz, amit teszel közvetlenül érinti a környezetedben lévőket is.

Bak: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy mutasd meg az embereknek igazi énedet. Tisztában vagy azzal, hogy senki sem kedveli az arroganciát, viszont te azzal hozhatnád ki a legtöbbet az életedből, ha végre eldobnád a mások előtt viselt álarcodat.

Vízöntő: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy csinálj magadnak saját teret. Ez azért fontos, mert szükséged van némi egyedüllétre ahhoz, hogy helyesen kezeld az életet, valamint csak így tudod megállapítani, hogy mely területekkel nem vagy elégedett.

Halak: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy légy kedvesebb. Ha szeretnéd az életedből kihozni a legtöbbet, akkor ne légy ennyire negatív! Ha folyton lehúzod önmagadat és másokat, akkor azzal nem változtatsz azokon körülményeken, amelyekben élsz. Az emberek végül meg fogják unni, ha továbbra is negatívan gondolkodsz mindenről, és ott fognak hagyni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló