Ezt nem szereted a Valentin-napbanA horoszkóp elárulja, hogy mit utálsz a szerelmes napjában.Kos: Ha nincs párod, akkor azt utálhatod a Valentin-napban, hogy minden párról süt a boldogság. Szíved szerint eltüntetnéd őket az utcáról, sőt, ha lehetne, törvénybe iktatnád, hogy a szerelmes pároknak otthon kell maradniuk február 14-én, mert a látványuk fájdítja a szíved. Ha viszont van párod, akivel igazán boldog vagy, akkor te is így viselkedsz Valentin-napon, ugye?

Bika: A problémád azzal van, hogy a Valentin-nap elképesztően giccses, és nincs benne semmi eredeti, amiből szívesen kivennéd a részed.

Ikrek: Azt utálhatod a Valentin-napban, hogy túl nagyok az ezzel kapcsolatos elvárásaid. Február 14-én olyan különleges élményre vágysz, ami csak ekkor történhet meg. Amikor aztán rájössz, hogy semmi sem valósul meg az álmaidból, akkor komplett hülyének érzed magad, pedig csak arról van szó, hogy hiszel a romantikában.

Rák: A csillagjegyed alapján azt utálhatod a leginkább a Valentin-napban, hogy a fogyasztás minden határon túlmegy. Nem tudod megérteni, hogy az emberek miért dőlnek be a vállalatok eladási trükkjeinek.

Oroszlán: Azt utálod a Valentin-napban, hogy olyankor úgy érzed, azonnal szerelmesnek kellene lenned, és bele kellene vetned magad a párkapcsolatba. Ha szingli vagy, akkor február 14-én hajlamos lehetsz regisztrálni minden randi-appra, és minden közeli-távoli barátodat arról kérdezgetheted, hogy van-e egy neked való szingli ismerősük.

Mindezzel csak az a baj, hogy valójában nem állsz készen egy új kapcsolatra, ezért február 15-én kénytelen vagy szembesülni az előző nap következményeivel.

Szűz: Azért utálhatod a Valentin-napot, mert úgy érzed, hogy versenyezned kell a többi párral. Néhány csillagjegy valóban igazi fanatikusként viselkedik Valentin-napon, amikor is rossz nézni, hogy hova vezet ez az őrület.

A csillagjegyed alapján te utálod, ha valaki valamiben jobb nálad, ezért Valentin-napon mindent megteszel, hogy a tiéd legyen a legnagyobb plüss medve, vagy szív alakú lufi, és a te kezedbe kerüljön a legszokatlanabb virágcsokor.

Mérleg: Azt utálhatod a Valentin-napban, hogy mindig beszippant, éppen ezért minden évben próbálod kerülni. Ez azonban nehezen megy, hiszen már akkor hatalma alá kerít a romantika ünnepe, amikor csak az előkészítés folyik. A csillagjegyed alapján nem tudsz ellenállni, egyszerűen magával ragad a hangulat, még akkor is, ha tudod, hogy az egész csak a külsőségekről szól.

Skorpió: A csillagjegyed jellemzői alapján elmondható, hogy azt utálhatod a Valentin-napban, hogy ilyenkor eszedbe jutnak a korábbi párkapcsolati kudarcaid. Számodra ez az ünnep az emlékekről szól. Ilyenkor eszedbe jut minden exed, az összes olyan február 14-e, ami borzalmasan alakult, minden alkalom, amikor a volt párod elfelejtett ajándékot venni neked, de még az is, ha az egykori iskolatársad, aki nagyon tetszett, nem téged, hanem az egyik barátodat választotta.

Nyilas: Azt utálhatod a Valentin-napban, hogy minden túl érzelmes és időrabló. Amikor boldog párkapcsolatban élsz, akkor is úgy érezheted, hogy a romantika ünnepe csak időpocsékolás, és úgy értelmetlen, ahogy van. Sokkal fontosabb dolgaid lennének annál, hogy rózsaszín szívecskék között enyelegj.

Bak: Február 14-én kicsúszik a kezedből az irányítás, és kételkedni kezdesz abban, hogy tényleg szeretnek-e téged. A realitás talajáról teljesen elrugaszkodott romantikus gesztusokra vágysz, amiket, ha nem kapsz meg, akkor megsértődsz.

Vízöntő: Azt utálhatod a Valentin-napban, hogy semmi sem olyan finom, mint amilyennek kinéz. Bármerre nézel csokiszíveket, bonbonokat, rózsaszínű kekszeket látsz, de amikor megkóstolod azokat, akkor jön a keserű felismerés, hogy egyik sem olyan finom, mint azt a kinézete sugallta, vagyis a Valentin-nap csak ablakon kidobott pénz.

Halak: A haszontalan dolgokra való pénzkidobás az, amit utálsz a Valentin-napban. Amíg nincs párod, addig örülsz, hogy nem kell ilyesmire költened, amikor pedig kapcsolatban vagy, akkor tudod, nincs kötelező elvárás.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló