Komolytalan csillagjóslat Valentin napra



Nevess egy jót a humoros horoszkópon!Kos: Neked nem kell Valentin nap ahhoz, hogy szenvedélyes, vérpezsdítő éjszakát rittyents a párodnak. Ha azonban az exed a közelmúltban csalt meg, akkor jobb, ha készül, mert tuti, hogy február 14-én fogsz bosszút állni rajta.

Ha nincs párod, a kiszemelted pedig nem foglalkozik veled, akkor vedd a lapot, hogy nem kellesz neki. Végy egy nagy levegőt, regisztrálj egy randi appra, mert a csillagok szerint 462 levél után rá fogsz jönni, hogy milyen csodálatos dolog, hogy szingli vagy.

Bika: Használj óvszert, mert a párod meg fog lepni valamivel, ami lehetőleg ne nemi betegség legyen! Ha romantikusabb alkat vagy, akkor szerencsédre a Hold és a Plútó együttállása azt jósolja, hogy lesz a tévében valamilyen Disney film.

Ikrek: Nem akarunk megijeszteni, de Ámor vadászik rád, ezért lehetséges, hogy Valentin napon beleesel a villamosvezetőbe, és nem akarsz majd leszállni a járatról. Ha vidéki vagy, akkor az árokba eshetsz bele. A jelekre is figyelj, főleg a STOP táblákra és az „elsőbbség adás kötelező”-re.

Rák: Nem lenne jó ötlet, ha Valentin napon a nyílt utcán támadnád le a prédádat. Legyen tartásod! Ugyanez igaz, ha éppen szakításban vagy, esetleg szünetet tartasz a kapcsolatodban, tehát ne üzengess neki, mert ő már másnak üzenget!

Oroszlán: Valentin napon kerüld a puffasztó ételeket, mert a csillagok szerint, ha előrehajolsz és megfogod a bokádat, akkor megpillanthatod az igazit. Ha mindig is orvosra vagy mentősre vágytál, akkor csináld mozgólépcsőn!

Szűz: Ha Valentin napon randizási szakaszban leszel, akkor felejtsd el az állandó mérlegelést, túlgondolkodást, és egyszer az életben engedd, hogy a másik vezessen! Ha van párod, de eddig bunkó voltál vele, akkor ne lepődj meg, ha nem érdekli, hogy tepersz. Korábban kellett volna gondolkodnod.

A Jupiter szép meglepetést ígér neked Valentin napra. Legyél mindenkihez kedves, mert az a biztos! Mivel hagyománytisztelő vagy, ezért vegyél elő levélpapírt, tollat és írj levelet a kedvesednek, vagy küldj neki egy Zámbó Jimmy videót a messengeren!

Mérleg: Valentin napon nagy az esélye annak, hogy csalódni fogsz, mert azt várod, hogy a párod külföldi utazással lep meg, ám ő inkább a kezedet kérné meg. Mivel hisztizni fogsz az utazás miatt, ezért a gyűrűt sem kapod meg. Ha szingli vagy, akkor vegyél egy vödör fagyit, Nutellát, chipset, mert biztos lesz valahol Szex és New York maraton a tévében!

Skorpió: Egy ismeretlen virággal fog meglepni Valentin napon. Reméljük, hogy nem egy béna kerékpáros, aki elsodort a járdán, és most gipszben fekszel miatta. Ha úgy döntöttél, hogy ráhajtasz valakire, de nem a kocsiddal, akkor rendelj neki pizzát, persze csak akkor, ha nem gluténérzékeny. Ha a pároddal utazást szerveztek Valentin napra, akkor az nagyszerű, hiszen ezek szerint van párod.

Nyilas: Neked semmi szükséged Ámorra, hiszen a saját nyilaiddal lövöldözhetsz egész évben, úgyhogy inkább tégy egy szívességet a többi csillagjegynek, és lődd le a szárnyas kis istenkét! Hidd el, ezzel sok kíntól megkímélnéd őket!

Bak: Ne számíts túl sok jóra Valentin napon, mert a főnöködön kívül senki nem akar veled túlórázni! Ha van párod, akkor döbbentsd meg valami kreatívval, például azzal, hogy legalább Valentin napon nem keresed benne a hibát!

Vízöntő: Valami extrémet csinálnál Valentin napon, például elmennél az Állatkertbe, hogy befeküdj a tarantulák közé, vagy úgy görkorcsolyáznál, hogy piros szívecskéket kötsz a füledre. Ha elküldöd a párodnak a Halott pénz új számát, akkor van némi esélyed arra, hogy a párod veszi a lapot. Ha szingli vagy, akkor nyugi, a szüleid szeretnek.

Halak: Menj wellnessezni a pároddal, de akkor is, ha egyedül vagy, mert esélyed lesz a szerelemre. Ha megrögzött szingli vagy, akkor a számmisztika szerint idén elveszted az önállóságodat, mert 2024 számjegyeinek végösszege 8, ami páros szám, ennél pedig több bizonyíték neked nem kell arra, hogy idén boldog szerelmes leszel. Ne add fel a reményt, de a csekkjeidet igen!

(Forrás: noizz.hu)

Ajánló

Ajánló