Tavaszi cigánykártyahoroszkópOlvasd el a csillagjegyedhez tartozó jóslatot!Kos: Meglepetésekben lesz részed, kezdve a gyermekáldással 2024 tavaszán. Ha nem is esel teherbe, akkor egy hozzád közelálló személy jelentheti be a nagy hírt. Ha jelenleg nem vagy házas, akkor erre is számíthatsz, vagy legalábbis eljegyzésre, összeköltözésre.

Bika: Egy kellemetlen meglepetésekkel teli évszaknak ígérkezik számodra 2024 tavasza, aminek hónapjai tele lesznek bosszúsággal. A cigánykártyának azért jó híre is van a számodra, mert tavasszal minden problémádat képes leszel megoldani.

Ikrek: Nem számíthatsz kellemes meglepetésre 2024 tavaszán, ugyanis a cigánykártya neked szóló jóslata szerint gyarapodik az ellenségeid száma, vagy lesz valaki, aki ellened fog dolgozni. Talán erről az illetőről fog kiderülni, hogy átvert, végig hazudott neked.

Rák: Ajándékot kapsz 2024 tavaszán. Ez nem biztos, hogy tárgy lesz, ugyanis lehet szó gesztusról, tettről is, amit ajándéknak fogsz érezni. Legyen így, vagy úgy, az biztos, hogy a cigánykártya szerint megvalósulnak a vágyaid.

Oroszlán: Hatalmas fordulatban lesz részed 2024 tavaszán a cigánykártya szerint. Ez ne ijesszen meg, mert bár igaz, hogy érhetnek veszteségek, mégis ez inkább anyagi természetű lesz, esetleg szakítás, de nem haláleset. A hivatalos ügyeidben döntés, eredmény születik, Ha szingli vagy, akkor a legváratlanabb helyen és időben találkozol a szerelemmel.

Szűz: Lesz valami, amivel kapcsolatban kiderül az igazság 2024 tavaszán. A szerelemben veszekedéssel, bosszússággal, nehézségekkel teli időszakra készülhetsz, de az sem kizárható, hogy nagyon jó periódus köszönt be a szerelmi életedbe.

Mérleg: Váratlan kellemetlen helyzettel, bosszúsággal, vitával kell számolnod 2024 tavaszán. Az is lehet, hogy kudarcba fulladnak a terveid, vagy valaki szándékosan okoz bosszúságot neked. Azért kellemes meglepetésre is számíthatsz, mert a szerelemnek kedvezni fog a tavasz.

Ha szingli vagy, akkor hamarosan új párt találhatsz. Párkapcsolat esetén boldog, kiegyensúlyozott időszaknak ígérkezik a tavasz. Ugyanakkor lehetséges, hogy a szerelmi életedben megjelenik egy harmadik fél, aki bosszúságot okozhat.

Skorpió: Kalandos évszak lesz számodra 2024 tavasza, aminek hónapjaiban ismeretlen, új helyzetekben találhatod magad, új barátokkal, előnyös kapcsolatokkal gyarapodhatsz, megvalósíthatod a terveidet, vágyaidat, de további jó hírek is mosolyt csalhatnak az arcodra.

Tavasszal valami olyasmi sikerülhet, ami már régebb óta esedékes, de pénzt és remek munkalehetőséget is kaphatsz, tehát mindenképpen váratlan, örömteli dolog történhet veled, ami hosszú távra szólhat. Tavasszal új utakat, eszméket fedezhetsz fel, amiknek segítségével egy teljesen új fejezetet kezdhetsz az életedben.

Nyilas: Kellemes meglepetésben lesz részed 2024 tavaszán, mert valaki, vagy az égiek, ajándékkal lepnek meg. Ez lehet tárgyi ajándék, de az sem elvetendő ötlet, hogy egy helyzet alakul kedvezően, sikert érsz el, vagy beteljesülnek a vágyaid.

Ugyanakkor isteni ajándékról is lehet szó. Talán megtalálod a hited, a hozzád legjobban illő vallást, filozófiát, eszmét. Tavasszal arra is számíthatsz, hogy találkozol valakivel, aki bevezethet az új életbe.

Bak: Egy váratlan, vagy nagyon is várt, régen látott illető bukkan fel az életedben 2024 tavaszán, vagy egy olyan személy, akivel minden vágyad volt találkozni. Ha ez még nem elég ok az örömre, akkor hozzá kell tenni, hogy anyagi szempontból igazán remek évszakod lesz, mert melléd fog állni a szerencse, plusz pénzt kaphatsz, ami lehet nyeremény, vagy egy jobb munkaajánlat.

Vízöntő: Melléd fog állni a szerencse 2024 tavaszán. A cigánykártya jóslata szerint lehetőséged lesz arra, hogy megvalósítsd a terveidet, vágyaidat, régi álmaidat az évszakban. Ugyanakkor valami vagy valaki gondot fog okozni.

Halak: A cigánykártya szerint váratlan kellemetlenségben lesz részed 2024 tavaszán. Valószínűleg csak egy szezonális betegséget kapsz el, és emiatt gyengélkedhetsz. Ugyanakkor érzelmi panaszokról, lelki terhekről is lehet szó.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló