Filmhoroszkóp Valentin-napraNeked mit ajánl az asztrológia?Ha filmezést tervezel egyedül vagy a pároddal Valentin-napra, de még nem tudod, hogy melyik filmet válaszd, akkor olvasd, hogy a horoszkóp szerint mit lenne érdemes megnézned a csillagjegyed alapján!

Kos: A csillagjegyed alapján maximalista, kissé finnyás személy lehetsz, aki könnyen észreveszi mások hibáit, de önmagaddal szemben sem vagy elnéző. Valentin-napon a 10 dolog, amit utálok benned című filmet kellene megnézned, mert ez a romantikus történet vicces formában mutat görbe tükröt.

Bika: A csillagjegyed arról híres, hogy igazi egyéniség. Nehezen mutatod ki az érzéseidet, ám ez még nem jelenti azt, hogy nem érzel nagyon mélyen. A romantika sem idegen tőled, ha az egyedi és nem csöpögős. Ha Valentin-napon romantikus filmhez kapsz kedvet, akkor Az igazából szerelem megfelelhet az ízlésednek.

Ikrek: A csillagjegyek közül a tied az egyik legtársaságkedvelőbb, legszabadabb. Remek a humorod, imádod a komédiát, a vígjátékokat, és a romantika sem áll távol tőled. Habár a Valentin-nap nem a kedvenc ünneped, mégis a horoszkóp szerint a Bazi nagy görög lagzi című filmet élveznéd február 14-én.

Rák: Szereted a finom dolgokat, a luxust, a finom ételeket, italokat, romantikát és a csodás környezetet. Rák jegyed miatt a Pár lépés a Mennyország című filmet kellene megnézned Valentin-nap alkalmából. A gyönyörűen fényképezett történet a második világháborút megjárt katona (Keanu Reeves), és egy szépséges mexikói hölgy (Aitana Sánches-Gijon) szerelméről szól.

Oroszlán: A horoszkóp szerint nagyon romantikus és mélyen érző ember vagy, ha Oroszlán a csillagjegyed. A horoszkóp szerint kifejezetten szereted a Valentin-napot, és a párodtól kapott finom csokoládét. Ha igazán romantikus filmet keresel a szerelmesen ünnepére, akkor az Éjjel a parton című történet biztos, hogy megható lesz a számodra.

Szűz: Romantikus csillagjegyed miatt biztos, hogy nem feledkezel el a Valentin-napról, hiszen neked igazi ünnep február 14-e. Ilyenkor nemcsak a párodat, hanem minden szerettedet elhalmozod ajándékkal, kedvességekkel. Esetedben szinte kötelező romantikus filmet nézned, mert csak így lehet tökéletes ez a nap. Idén a Valentin-nap című filmet ajánlja neked a horoszkóp.

Mérleg: A csillagjegyed alapján A nagy csobbanás című romantikus film lehet az, amelyik elnyerheti a tetszésedet az idei Valentin-napon. A történetben Daryl Hannah vonzó hableányt, Tom Hanks szimpatikus fiatalembert alakít.

Skorpió: Ha romantikus, megható történetet keresel Valentin-napra, akkor a horoszkóp neked ajánlja a Sztárom a párom című filmet.

Nyilas: Kívülről hűvösnek, visszafogottnak tűnhetsz, de belül igazi álmodozó lélek lakozik. A pároddal szeretsz romantikázni, de a Valentin-napot nem különösebben tartod számon. Ha idén mégis megnéznél egy szerelmes filmet, akkor a 27 idegen igen lekötheti a figyelmedet.

Bak: A horoszkóp azt állítja, hogy nemcsak kifejezetten szerelmes típus vagy, hanem te az igazi, különleges szerelemről ábrándozol. A csillagjegyed alapján hatalmas a szíved, nagyon tudsz szeretni, a kedves, megnyerő, bájos természeteddel pedig könnyen az ujjad köré csavarsz bárkit. A Micsoda nő című film tökéletes választás lenne számodra az idei Valentin-napra.

Vízöntő: Alapvetően nagyon vidám teremtésként tart számon a horoszkóp. Kiválóan kommunikálsz, szeretsz naplót írni, imádod a társaságot és a barátaidat. A viselkedésed olykor szétszórt, meggondolatlan, ám ettől még tény, hogy nagyon szerethető személy vagy. A horoszkóp mindezért azt tanácsolja, hogy Bridget Jones naplója legyen az a romantikus film, amit Valentin-napon megnézel.

Halak: A csillagjegyed alapján imádod a titokzatosságot, erősen érdeklődsz a szemmel nem látható világ iránt és hiszel az angyalok, szellemek létezésében. Ha szerelmes filmet keresel Valentin-napra, akkor a Ghost illik a csillagjegyedhez.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló