Tavaszi szerelmi horoszkópHogyan alakulhat az érzelmi életed az évszakban?Kos: A kiszámíthatatlan hangulatváltozások nehezítik meg a szerelmi életedet márciusban. Ha van párod, akkor ugyanez a hangulatingadozás okozhat konfliktusokat a kapcsolatodban. Szerencsére minden elrendeződik benned áprilisra, aminek időszakában visszatér a szenvedély a kapcsolatodba.

Ha párt keresel, akkor nagyon sikeres leszel az ismerkedésben tavasszal, ugyanis megerősödik a vonzerőd. Májusban új találkozásban és szerelemben lesz részed.

Bika: Ha nem működik a párkapcsolatod, akkor könnyen lehet, hogy végre szakítasz, és teljesen új életet kezdesz egy új kedves mellett. Májusban rátalálhatsz az igazi, mély szerelemre, ugyanis olyan személlyel találkozhatsz, aki valóban illik hozzád.

Ikrek: Ha kapcsolatban élsz, akkor úgy érzed, hogy ideje elkötelezned magad, ha ez még nem történt meg. Májusban mesés szerelmi élményekben lehet részed.

Ha párt keresel, akkor tavasszal rátalálhatsz életed szerelmére, akivel még egymás gondolatait is képesek lesztek kitalálni.

Rák: Sok eseményre számíthatsz a szerelmi életedben tavasszal. Ha esetleg családalapítást tervezel a pároddal, akkor jó eséllyel bekövetkezik a gyermekáldást. Ha párt keresel, akkor megtalálhatod életed szerelmét, akivel mindent elsöprő szenvedélyben lehet részed, és akivel az első perctől fogva egy hullámhosszon lesztek.

Oroszlán: Nem indult harmonikusan számodra a 2024-es év a párkapcsolatod terén, de a tavaszi hónapokban sikerül felszámolnod a vitákat és ismét közel kerültök egymáshoz a társaddal. Ha párt keresel, akkor olyan szerelemben lehet részed, amilyenre mindig vágytál.

Szűz: Ha van párod, akkor kiderülhet, hogy nem teljesen őszinte veled, ami féltékenységet szül a kapcsolatotokba. Ennek következménye a bizonytalanság, gyanakvás, ami rengeteg vitát okozhat. Ha párt keresel, akkor a tavasszal április második felében képes leszel érzelmileg is megnyílni egy olyan partnernek, aki ezt megérdemli.

Mérleg: Felerősödhet a gondoskodó, önfeláldozó éned márciusban, aminek időszakában sorsszerű találkozásban lehet részed. Az évszakban a május lesz számodra a legszerelmesebb hónap, aminek időszakában mesterien látod majd át a problémákat, ismered fel a hamis partnereket és kapcsolatokat.

Skorpió: Ha van párod, akkor mostanában sok veszekedés nehezítette meg az életedet. Ha megoldás helyett a problémákat a szőnyeg alá seperted, akkor azok újra elő fognak kerülni tavasszal.

Ha párt keresel, akkor sok kalandban lehet részed a tavaszi hónapokban. Azt neked kell eldöntened, hogy az ártatlan flörtök között lesz-e olyan, ami elmélyülhet.

Nyilas: Ha van párod, akkor a kapcsolatotok megerősödhet márciusban. Ha párt keresel, akkor romantikus szerelmet tartogat számodra a tavasz első hónapja. Március utolsó napjaiban ne hozz komoly döntéseket a szerelemben!

Ha a március mégsem hozza el neked az új párodat, akkor áprilisban nem lesz gondod az ismerkedéssel.

Bak: Ha kapcsolatban élsz, akkor nehezen tűröd a párod a viselkedését tavasszal. Ha azonban sikerül megkötnöd a szükséges kompromisszumokat, akkor megkönnyítheted az előtted álló időszakot.

Ha párt keresel, akkor az elköteleződés iránti vágy keríthet hatalmába az évszakban. Erre nem is kell sokat várnod, mert már márciusban találkozhatsz valakivel. Ugyanakkor légy óvatos, ne ugorj bele azonnal egy kapcsolatba! Adj időt magadnak arra, hogy alaposan megismerd a partneredet, nehogy csalódás érjen!

Vízöntő: Ha kapcsolatban élsz, akkor tavasszal dúlni fog a szerelem köztetek, és akár még az eljegyzés, házasság is szóba kerülhet, ha ez még nem történt meg.

Ha párt keresel, akkor május rátalálhatsz arra a személyre, aki minden szempontból a legjobb párod lehet.

Halak: Tavasszal azt kell megtanulnod, hogy megérts és elfogadj másokat. Az észrevételeidet és a kemény kritikáidat tartsd meg magadnak, mert ezek csak felesleges vitákat szülnének a szerelmi életedben. Ha párt keresel, akkor májusban találkozhatsz valakivel, aki megerősíti benned a hitet és az optimizmust.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló