Hogyan hat rád a Mars-Plútó együttállás a Vízöntőben?Tudd meg, hogy mire számíthatsz a hónap végéig!Kos: Alaposan meglephet a Mars-Plútó együttállás. Könnyen lehet, hogy egy váratlan kijelentést tesz az egyik barátod. Ezzel kapcsolatban jó lenne, ha nem látszana rajtad a döbbenet. Lehet, hogy bevallja, hogy többet érez irántad barátságnál, vagy olyan kritikát kapsz tőle, amilyenre nem számítottál.

Bika: Ha nem vagy karrierista, akkor is ambiciózussá tehet a Mars-Plútó együttállás. Ez hatalmas erőt ad neked a jövőd szempontjából. Ugyanakkor a két bolygó a Vízöntőben önfejűvé tehet, ezért figyelj oda arra, hogy ne mások rovására érvényesülj! Abban az esetbe se, ha ez versenyszellemmel párosul.

Ikrek: A Mars-Plútó együttállás pozitív hatást gyakorol a jogi-, hivatalos ügyekre, továbbtanulásra, vizsgákra, utazásra és a külfölddel kapcsolatos tervekre, úgyhogy a siker garantált, ha ezek közül valamelyik aktuális nálad. Ebben az időszakban ne feledd, hogy nagyon fontos a rugalmasság!

Rák: Egészen a hónap végéig gondold át alaposan, hogy mire és mennyit költesz! Ez azért is fontos, mert még így is előfordulhat, hogy olyasmire kell pénzt kiadnod, amire nem terveztél, ugyanis elromolhat, elveszhet valami, amit pótolni kell. Sok pénzt takaríthatsz meg azzal, ha pánik helyett megoldást keresel.

Oroszlán: Téged érint a legérzékenyebben a Mars-Plútó együttállás, ami a párkapcsolat terén hozhat olyan hatásokat, amelyek mélyen fognak érinteni. Ebben az időszakban az a legfontosabb, hogy figyelj oda a kommunikációdra, nehogy azzal megbántsd a másikat, és ő se bántson meg téged!

Szűz: Míg te alapvetően rugalmas vagy, addig a kollégáidról ez nem mindig mondható el. A Mars-Plútó együttállás időszakában félre kell tenned az önérzetedet, ha meg akarod tartani a munkádat. Emellett az egészségedre is figyelj, ugyanis az együttállás miatt megbetegíthet, ha belemész a csatába.

Mérleg: Ha van gyereked azért, ha nincs, akkor azért lesz számodra meghatározó a Mars-Plútó együttállás, ugyanis az elsősorban a gyermek területen gyakorol hatást rád. Ez jelenthet saját gyereket, de az sem kizárt, hogy más gyereke okoz fejfájást, konfliktust, sőt, szimbolikus értelemben vett gyerekről is lehet szó. Az utóbbi eset a kreativitásod eredménye: ötlet, projekt, vállalkozás.

Skorpió: Az otthonodba vagy a családodba hoz megdöbbentő változást és/vagy konfliktust a Mars-Plútó együttállás. Ez ijesztőnek hangzik, ám nincs mitől félned. A hónap végig lehet jövés-menés a családodban, mert például valaki elköltözik, vagy visszaköltözik, de ez lehetsz te magad is.

Ebben az időszakban bármi lehetséges. A konstelláció által szimbolizált erő segít az ingatlan ügyekben, de csak abban az esetben, ha hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból.

Nyilas: Utazásra és/vagy tanulásra motivál a Mars-Plútó együttállás, ám az csak rajtad múlik, hogy mibe mersz belevágni. Azt azonban érdemes tudnod, hogy a konstelláció energiája egész városnak is elegendő lenne, ezért érdemes most foglalkoznod a fejlődéssel és változással. Ne várd a csodát, mert az most történik! Ha esetleg bizonytalan vagy, akkor nyugodtan beszélj az egyik agilis ismerősöddel!

Bak: A pénzügyeidre gyakorol sokkoló hatást a Mars-Plútó együttállás, ezért mindenképpen át kell gondolnod, meg kell tervezned és tartanod a bevétel és kiadás egyensúlyát. Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, valószínűleg le kell mondanod, át kell ütemezned valamit.

Vízöntő: Nemcsak a hónap, az év, hanem életed legfontosabb konstellációja a Mars-Plútó együttállás a jegyedben. Ez gyökeres változást hoz, úgyhogy felejtsd el a következetességet! Sokkal jobban jársz, ha hagyod, hogy te is változz.

Halak: A Mars-Plútó együttállás hatására egy olyan titkot tudhatsz meg, ami sokkoló lesz a számodra. A konstelláció miatt ez nem lesz könnyű, mégis törekedj arra, hogy ez ne nyomasszon! A titok témája lehet, hogy ellentétes lesz az erkölcsi, etikai, morális értékrendeddel. De az is okozhat számodra belső konfliktust, hogy eddig elképzelhetetlennek tartottad, hogy hallgass.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló