Ezt üzenik az angyalok tavaszra (1. rész)A csillagjegyed alapján megkapod a neked szóló üzenetet.Kos: Azt üzenik neked az angyalok, hogy érzelmi vihar vár rád a tavasz első felében, ugyanis találkozol valakivel, akihez régen szoros kapcsolat fűzött, vagy rondán váltatok el egymástól. Ez alaposan felkavarhat és azon kaphatod magad, hogy folyton ő jár a fejedben. 

A tavasz második felére sikerül túltenned magad ezen és ismét rájössz, hogy ennek a személynek nincs helye az életedben. Semmi szükséged olyan emberre, aki csak elszívja az energiádat, aki csak elvesz belőled, de nem ad semmit. Az angyalok azt tanácsolják, hogy csak saját magaddal foglalkozz az évszakban, és ne érdekeljen, hogy ehhez mit szólnak mások! 

Bika: Azt üzenik neked az angyalok, hogy elégvalószínű, hogy elveszted a fejedet egy veszekedésben az évszakban. Függetlenül attól, hogy ez magánéleti, vagy munkahelyi gond lesz, biztos, hogy sok minden kavarog a fejedben és a lelkedben, ezért az angyalok arra kérnek, hogy legyen az bármilyen nehéz, igyekezz finoman fogalmazni!

Emellett arra is számítanod kell, hogy túl sokan kérnek tőled túl sokat, hogy segíts, légy itt vagy ott időre, hívd fel ezt vagy azt, és még intézz el pár dolgot. Mindezt nem lesz könnyű fontossági sorrendbe rendezni, és készülj fel, hogy lesz, amire nemet kell mondanod, mert különben nem jutna időd mindenre!

Ikrek: Azt üzenik neked az angyalok, hogy a családod egy hosszabb, közös utazás tervezésébe foghat az évszakban. Ha eleinte ehhez semmikedved, akkor jusson eszedbe, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy velük légy, úgyhogy ne táblázd be magad!

Ha van párod, akkor gondolj arra, hogy magaddal viheted, hogy jobban megismerjék a szüleid, a testvéreid. A munkádban most te leszel az egyetlen a kollégáid közül, aki nem tud, vagy nem akar plusz feladatot vállalni. Ha úgy érzed, hogy tényleg nem tudsz többet dolgozni, akkor ezt egyáltalán ne szégyelld! Máskor viszont légy az első, aki elvállalja a plusz munkát! 

Rák: Azt üzenik neked az angyalok, hogy apró bosszúságok idegesíthetnek fel az évszakban, így például az, hogy tönkremegy a telefontöltőd, nem találod a kulcsokat, kifogy a benzin az autódból vagy elromlik a járat, amivel menned kellene.

Nehezen fog indulni a tavaszod, de ne aggódj, mert gyorsan javul a helyzet! Munka után menj el sétálni a parkba, találkozz a barátaiddal, igyál meg valamit egy kiülős helyen, még akkor is, ha egy kicsit hűvös van, mert lelkileg nagyon jó hatással lenne rád, ha kihasználnád az ilyen közös estéket! 

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok, hogy alaposan összevitatkozhatsz az egyik barátoddal az évszakban, méghozzá egy olyan ügyben, amely miatt alapjaiban változik meg a róla és a kapcsolatotokról kialakított véleményed.

Ha különbözik az értékrendszeretek, akkor kár lenne erőltetni ezt a barátságot. Emellett az angyalok arra hívják fel a figyelmedet, hogy nem tudsz és nem is lehet mindent az irányításod alatt tartani, ugyanis ez mindenkit feszültté tesz körülötted és téged is stresszel, hogy mindig mindenről tudni akarsz, ezért azt tanácsolják, hogy engedj el ebből egy kicsit! 

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy ugyan jellemző rád, hogy szívesen dolgozol társsal, mégis ebben az évszakban ez valamiért nem megy. Idegesít a párod összes mozdulata, tette, úgy érzed, hogy túl akar tenni, felül akar kerekedni rajtad, mintha a cél az lenne, hogy megmutassa, sokkal jobb nálad.

Ezzel kapcsolatban az angyalok azt tanácsolják, hogy ne menj bele a másik gyerekes játszmáiba! Mindenképpen vezesd le a benned lévő feszültséget, de ne a társadon, hanem inkább a barátaiddal, akikkel megtárgyalhatod, hogy mit tégy az ügyben! Nincs kizárva, hogy kicsit te is hibás vagy, mert túlreagálod a dolgokat, de az biztos, hogy sokkal jobb, ha átgondolva ülsz le vele megbeszélni, hogy hányadán is álltok egymással! 

(Forrás: nlc.hu) 

Ajánló

Ajánló