Utazás-teszt, ami sokat elmond a személyiségedrőlVálaszd ki az alábbi képek közül azt, ahogyan a legjobban szeretsz utazni, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. kép: Az általad választott kép alapján tiszta lelkű ember vagy. Téged valósággal sokkol az emberi gonoszság, amit sem megérteni, sem elfogadni nem vagy képes. A hatalmas szíved miatt már sokszor, sok embernek segítettél, ám előfordult, hogy visszaéltek a bizalmaddal, ami nagy csalódást okozott neked.

Minden esetben rájössz, ha hazudnak neked, és nem szokásod utána második esélyt adni, ugyanis biztos vagy abban, hogy az, aki egyszer becsapott, másodjára is át fog verni. Emellett az is jellemző rád, hogy romantikus vagy, ami miatt vágysz arra, hogy szeressenek, de csak nehezen találod meg azt a személyt, aki életed párja lehet.

Az általad választott kép szerint úgy szereted az életet, ahogy van. Igyekszel megélni minden pillanatot, és magadba szívsz mindent, amit magad körül látsz, érzel. Te képes vagy érezni a világ pozitív energiáit, nagyon szereted a kalandokat, az újdonságokat, a pörgést és az utazást.

A választásod alapján tele vagy energiával, a jókedved pedig könnyen átragad másokra. Az emberek szeretik a társaságodat, mert melletted elfeledkezhetnek a gondjaikról, bajaikról. Tele vagy ötletekkel, ám a gondolataid villámgyorsan váltják egymást, ezért előfordul, hogy nem fejezed be azt, amit elkezdtél. Maradj mindig ilyen szenvedélyes és szeretetreméltó ember!

2. kép: A választásod alapján jellemző rád, hogy hűvös és távolságtartó ember vagy, aki egy fallal veszi körbe magát. Rólad az is elmondható, hogy mindig mindent jó előre eltervezel és pontos menetrend szerint élsz. Ha valami miatt ebből kizökkensz, akkor az igazán bosszant.

A felelősségtudatod hatalmas, a feladataidat kiválóan elvégzed. Ha becsúszik valami hiba, akkor az alaposan felbosszant és sokat agyalsz azon, hogy legközelebb hogyan oldd meg tökéletesebben az adott feladatot.

Ki nem állhatod, ha valaki elkésik, szétszórt és nem figyel rád. Amikor beszélsz valakivel, akkor azt akarod, hogy rád figyeljen. Mivel merev személyiség vagy, ezért csak kevesen mernek közeledni hozzád, pedig valójában vágsz a társaságra.

Azt gondolod magadról, hogy szerethető ember vagy, ám ez nem igaz. Nagyon sok jó tulajdonságod van, de muszáj megtanulnod, hogy az is lehet szép, ami spontán történik.

3. kép: Azt árulja el rólad a választásod, hogy a múltad beárnyékolja a jelenedet. Sok fájdalomban volt részed, és bármennyire is hiszed, nem sikerült azokat feldolgoznod. Az agyad szerint már lezártad a múltat és csak előre nézel, de a szíved mélyén nagyon is, hogy nyomokat hagyott benned minden, ami régen történt.

Ez az oka annak, hogy bizalmatlanná váltál és nem tudsz egyről a kettőre lépni. Bár szeretnél és szeretsz barátkozni, mégis csak kevés embernek nyílsz meg igazán. A legjobb az lenne, ha bátran visszanéznél a múltba és tanulnál abból!

Gondold végig, ami régebben történt, és dolgozz azon, hogy végre elfogadd, hogy nem tudsz változtatni azon, ami már elmúlt! Vond le a tanulságot, a következtetéseket és okulj a történtekből!

4. kép: A választásod alapján ritkán mutatod ki a fájdalmad és nem szoktál mások előtt sírni, mert erősnek és nyugodtan akarod mutatni magad mások előtt. Amikor egyedül vagy, és biztos, hogy senki sem látja, akkor hagyod, hogy eluralkodjanak rajtad az érzelmek, és kiadsz magadból mindent.

Hozzád a magabiztosságod és a nyugalmad miatt fordulnak az emberek a gondjaikkal és sokszor támaszkodnak rád. Ezt szereted, mert erőt és célt ad neked, ha fontos vagy másoknak. Teljesen megbízol magadban és a körülötted lévő emberekben.

Az általad választott kép alapján az is jellemző rád, hogy nem szoktál rosszat feltételezni másokról és mindig a jót keresed mindenkiben. Azt sem bánod, ha monoton munkát kell végezned, mert úgy vagy vele, hogy még abban is lehet kreatív feladat, ami pozitívum a számodra. A legnagyobb lelkesedéssel vágsz bele mindenbe, és semmibe se szoktál beleunni.

(Forrás: freemix.hu)

Ajánló

Ajánló