Milyen csodás élményben lesz ma részed?Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Az lesz számodra a nap legszebb élménye, hogy valaki bevallja, hogy szeret, vagy sikerül összehoznod azt, amit nagyon szeretnél, így például sikerül a vizsgád, de még az is esélyes, hogy a szerencsejátékon fogsz nyerni.

Legyen az bármi, amit megtudsz, biztos, hogy csodálatossá teszi a napod, komoly hatást fog gyakorolni az egész életedre, és igazán szerencsésnek fogod érezni magad tőle. Most, hogy tudod a neked szóló jóslatot, minden okod megvan arra, hogy optimistán tekints előre.

2. lap: Ha a belső hangodra hallgatva a második lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint egy csók lesz a legszebb élményed a mai napon. Ez jelentheti azt, hogy pont az fog megcsókolni, akinek csókjára a legjobban vágysz, de az sem kizárt, hogy meglepetésként fog érni a csók.

Talán legbelül reménykedtél, hogy lesz valami köztetek ezzel a bizonyos személlyel, de az sincs kizárva, hogy ennek az ellenkezője történik, hogy soha nem gondoltad volna, hogy összejössz ezzel az illetővel.

Teljesüljön be a jóslat bárhogy, az biztos, hogy ez a csók komoly jelentőséggel fog bírni, és akár az egész életedet felforgathatja. A neked szóló jóslat szerint a szerelem és a romantika fogja emlékezetessé tenni számodra ezt a napot.

3. lap: Ha úgy érzed, hogy a harmadik lapot kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint egy kedves gesztus lesz számodra a nap legszebb élménye. Valaki olyasmit fog mondani, ami meghat. Lehet ez egy bók, elismerés, de akár egy tett is.

Ez a kedves gesztus megmelengeti a szívedet, fontosnak fogod érezni magad tőle, és hinni kezdesz abban, hogy igazán értékes, szerethető ember vagy. Ugyanakkor valami rendkívül fontosra is ráébreszthet a gesztus, és talán megváltozhat azzal az illetővel a kapcsolatod, akitől ezt a kedvességet kapod.

A sok hétköznapi bók, kedves szó és gesztus között ez az annyira kiemelkedő lesz, hogy pontosan tudni fogod, hogy mikor valósult meg a neked szóló jóslat.

4. lap: Ha a megérzésed azt súgta, hogy az összes lap közül a negyediket kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint egy romantikus éj lesz számodra a nap legszebb élménye. Ez egy igazán forró és romantikus éjszaka lehet a kedveseddel.

Ez az este valamiért nagyon különleges lesz. Talán azért, mert rég volt, hogy minőségi időt töltöttetek el egymással, esetleg eljegyzésre kerül sor, vagy más jelentős esemény teszi emlékezetessé az éjszakát.

Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor is egy meghitt éjszaka lesz részed, talán pont azért, mert ma találod meg az új kedvesedet.

5. lap: Ha az ötödik lapra esett a választásod, akkor a neked szóló jóslat szerint az lesz a napod legszebb élménye, hogy megkapod a vágyott elismerést, könyvet, ruhát, az álommunkát, vagy az esélyét annak, hogy meghódítsd a kiszemeltedet.

Legyen az bármi, amit ma megkapsz, és talán már sejted is, hogy melyik vágyad teljesülése a legvalószínűbb, biztos, hogy igazán boldog leszel, amikor bekövetkezik. Az mindegy, hogy kicsi vagy nagy dologról lesz-e szó, mert te mindenképpen úgy fogod érezni, hogy számodra ez a legszebb élmény, és a mai nap más, mint a korábbiak, mert most megkapsz valamit, amire vágysz.

6. lap: Ha úgy döntöttél, hogy az utolsó laphoz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor a neked szóló jóslat szerint egy dicsérő szó lesz a legszebb élményed a mai napon. Ez az elismerés lehet olyasmi, amit már már régóta vártál valakitől, akinek dicsérete mindennél többet jelent a számodra.

Ugyanakkor függetlenül attól, hogy ki szól elismerően a tudásodról, képességeidről, tehetségedről, az mindenképpen egyfajta visszaigazolás lesz a számodra. Nem kizárt, hogy azért lesz szükséged a dicsérő szóra, mert ez kell ahhoz, hogy végre igazán hinni tudj önmagadban.

Az általad választott lap szerint megkapod a vágyott pozitív megerősítést, ami akkora lendületet, motivációt ad, hogy boldogan vágsz neki az újabb céljaid elérésének.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló