Mire számíthatsz pénzügyi téren márciusban?Így alakulhat az anyagi helyzeted a tavasz első havában!Kos: Olyan kiadásod akadhat a tavasz első havában, amelyre nem számítottál, viszont kénytelen leszel szembenézni vele. Ugyanakkor a március remek időszak lesz arra, hogy új célokat és kihívásokat keress annak érdekében, hogy kiteljesedhess!

Bika: Márciusban nehezen fogod megértetni magad a kollégáiddal, ám ez nem jelenti azt, hogy fel kellene adnod, hanem csak inkább úgy kellene szervezned a tárgyalásokat, a jelentős szerződéskötéseket, hogy azok a hónap közepén legyenek esedékesek, mert akkor már az égi támogatás is megérkezik ezekhez.

Ikrek: A tavasz első hónapja kiváló alkalom lesz arra, hogy költségvetést állíts össze, és tartsd magad ahhoz. Ha képes leszel arra, hogy higgadt és összeszedett maradj, akkor biztos, hogy nyereséggel fogod zárni a márciust.

Rák: Március közepén egy kis pénzügyi megingás miatt úgy érezheted, hogy a feje tetejére áll a világod, de ne aggódj, mert a helyzet végül jól fog alakulni számodra, ha hajlandó leszel tanácsot kérni a dologgal kapcsolatban egy ahhoz nálad jobban értő szakembertől, vagy a felettesedtől, aki higgadtan ítélheti meg a helyzetet.

Oroszlán: Ha már sok ideje azt tervezed, hogy új üzleti vállalkozásba fogsz, ráadásul alaposan megvizsgáltál minden lehetőséget, akkor márciusban valósítsd meg az elképzelésedet! Szintén a tavasz első hónapja lesz a legjobb alkalom arra, hogy beszélj a főnököddel a fizetésemelésről, vagy az előléptetésről.

Szűz: Márciusban a biztonságra való igényed és a kockázatvállaló hajlandóságod kerülhet egymással szembe. Ha befektetésen töröd a fejed, és úgy érzed, hogy ehhez mindennel rendelkezel, akkor is jobb lesz, ha kikéred egy szakember tanácsát, mielőtt elköltenéd a kemény munkával megszerzett pénzedet!

Mérleg: Az önbizalmadra és a vállalkozókedvedre nem lehet panasz márciusban, aminek heteiben elképesztően kreatív leszel, ha pénzszerzésről lesz szó. Mindezeket a tulajdonságodat a hónap közepén kamatoztathatod majd csak igazán, ugyanis akkor egy olyan ajánlatot kaphatsz, amelyre mindenképpen igent kell mondanod.

Márciusban azért is hálát adhatsz a jegyedbe lépet Napnak, mert megkönnyíti neked a pénzügyeid egyensúlyba hozását. Ha tehát az életed valamely területén vissza kell fognod a költségeket annak érdekében, hogy egy másikon terjeszkedhess, akkor ezt megteheted a tavasz első hónapjában.

Skorpió: Márciusban úgy érezheted, hogy ideje kicsit visszakoznod egy karriereddel kapcsolatos kérdésben. Ez ne okozzon bűntudatot, hiszen jogod van meggondolni magad! A tavasz első havában remek lehetőséget kapsz az életed átrendezésére, ám ezt csak akkor lesz érdemes megtenned, ha nem jár több konfliktussal annál, mint amennyit még komfortosnak érzel. Most rengeteg minden azon fog múlni, hogy milyen a kommunikációd és a rugalmasságod.

Nyilas: Márciusban légy rendkívül óvatos a pénztárcáddal vagy a bankkártyáddal! Ez alól kivételt legfeljebb az képezhet, ha valami, amire már nagyon sok ideje gyűjtöttél, leakciózásra kerül a tavasz első havában.

Bak: Ha márciusban bevásárló körútra készülsz, vagy azon gondolkodsz, hogy felvegyél-e egy hosszabb távú hitelt, akkor ilyesmibe csak akkor menj bele, ha reálisan átgondoltad a dolgot, és arra jutottál, hogy képes leszel betartani a részletfizetési határidőket!

Vízöntő: Ha akadtak mostanában olyan pénzügyeid, amelyek zavarosak voltak, akkor úgy tűik, hogy azok rendeződni fognak március közepére. Ugyanakkor ez némi áldozatot fog követelni tőled, főleg akkor, ha már egy ideje halogatsz egy döntést az otthonoddal, egy költözéssel vagy egy rokonod támogatással kapcsolatos kérdésben.

Halak: Ha egy sok ideje húzódó pénzügyi, esetleg munkahelyi megállapodás lelassul márciusban, akkor se add fel teljesen, hiszen valószínűleg csak arról lesz szó, hogy még egy kis munkát rá kell fordítanod a dologra ahhoz, hogy a végére járj! Ugyanakkor arra is figyelj a tavasz első havában, hogy mindig alaposan olvasd el az apró betűs részt!

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló