Mit üzen a számmisztika márciusra?Tudd meg, hogy mi vár rád a tavasz első havában a születésed napja alapján!1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Ne feledd, hogy a tél vége azt jelenti, hogy ideje lazítanod a saját magad elé állított elvárásokon, már csak azért is, mert márciusban minden, amibe belevágsz, könnyen fog menni, és sikerrel zárul. Élvezd, hogy tavasz van, örülj a jó eredményeidnek, és koncentrálj a tanulmányaidra, ha vannak!

2-es szám: Tele leszel munkával márciusban, ráadásul szükséged lesz a varázslatos karizmádra, és arra, hogy teljesen kihasználd a partnered lehetőségeit. A magánéletben és az üzletben is jó eredményeket érhetsz el a tavasz első havában.

3-as szám: A gyors növekedés lesz a mottód márciusba. Ez erős érzelmi nyomás alá fog helyezni. A tavasz első havában a gondolataid egymást kergethetik a fejedben. Ha ezek a több tudással, az emberi természettel és szellemi alapelvek jobb megértésével állnak kapcsolatban, akkor fektess még több erőt az elmélkedésbe!

4-es szám: A barátaid és a társas kapcsolataid kapnak kiemelt szerepet márciusban. Mivel tele leszel tennivalóval, ezért ez egy kicsit megzavarhatja a gondolataidat a tavasz első havában. Ennek oka az is lehet, hogy most készülsz belevágni mindenbe.

5-ös szám: Nem szabad elfeledned márciusban, hogy az életben egyszer mindennek vége lesz, így a jónak, de a rossznak is. Az viszont már a saját döntésed, hogy mennyi időt pazarolsz el egy rossz munkára, kapcsolatra vagy szenvedélyre. A tavasz első hónapja remek alkalom arra, hogy végiggondold az életedet.

6-os szám: Márciusban vigyázz, hogy mit kívánsz, mert minden valóra válhat! Éppen ezért csak jót remélj! A tavasz első havában kedvedre hódíthatsz, munkát válthatsz, de a jó emberismeretedet is kamatoztathatod a tárgyalásoknál.

A tevékenységed és lehetőségeid fókuszában az otthoni ügyeid állnak a tavasz első havában. Emellett egy érzelmi kaland teremthet kellemes helyzetet, ha nem ragaszkodsz makacsul a saját elképzeléseidhez, hanem elfogadod, hogy nem biztos, hogy az a jó, amit te gondolsz.

7-es szám: A március kiváló alkalom lesz arra, hogy átgondold, hogy kik azok a barátok, rokonok, akikkel régen beszéltél vagy találkoztál. Valószínű, hogy nem tudod mindenkivel megerősíteni a kapcsolatodat, de a múlt bizalmasai hozzátehetnek valamit a jövődhöz.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed megmutathatja az érzelmes oldalát, de nem lesz elragadtatva attól, ami márciusban történik. Az is előfordulhat, hogy neked kell lehiggadnod ahhoz, hogy objektíven vizsgáld meg a dolgokat.

8-as szám: Légy óvatos márciusban, és ne feledd, hogy a rutin az éberség ellensége! Tartsd nyitva a szemed, mert egy olyan lehetőségre csaphatsz le, amely garantált sikert hozhat a tavasz első havában. Emellett gondold át, hogy mi az, amire a legjobban vágysz, mert márciusban elérheted a célod, ha hajlandó leszel lépni és bátran kockáztatni ennek érdekében.

9-es szám: A legjobb az lesz, ha alaposan magadba nézel, és csak ezután keresel hibát a párodban! Ha hibát találsz, akkor légy nagyvonalú, és adj esélyt annak a javítására! A problémák megoldását ne halogasd, mert azok később úgyis napirendre kerülnek!

Márciusban arra esélyed lesz arra, hogy más szemszögből vizsgálj meg egy közeli kapcsolatot, valamint megszabadulhatsz a negatív hangulattól. Egy bölcs barátod, művészi vagy eszmei ösztönzés segíthet, hogy új nézőpontot alakíts ki. Szükséged van az újjászületésre, de még mielőtt teszel valamit, azt gondolod át a józan eszeddel!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló