Földönkívüliek és a csillagjegyekA horoszkópból kiderül, hogy mit gondolsz az idegenek létezéséről.Kos: Hajlamos vagy hinni az idegenekben, mert nem gondolod, hogy mindenki csak képzelte vagy kitalálta a gabonaköröket, repülő csészealjakat és az emberrablásokat, tehát néhány beszámoló muszáj, hogy igaz legyen.

Bika: Gyakran kifejezetten hiszel az idegenek létezésében és a földönkívüli téma nagy szakértője vagy. Tőled az sem áll távol, hogy elutazz azokra a helyszínekre, ahol állítólag űrlényt vagy idegen űrhajót láttak.

Ikrek: Nem mondod, hogy hiszel a földönkívüliekben, de azt sem jelented ki, hogy nem, ugyanis jól tudod, hogy az Univerzum hatalmas, mi pedig alig ismerjünk belőle valamit. Miért ne élhetnének benne más fajok?

Rák: Habár sok dolog van földön és égen, amiben képes vagy hinni, ebben a témában mégis erősen kételkedsz. Az emberek földönkívüliekkel kapcsolatos beszámolói téged is elgondolkoztatnak, de ez kevés ahhoz, hogy higgy.

Oroszlán: Csak politikai és anyagi célokat sejtesz a téma hátterében, de abban az esetben, ha valaki az orrod elé tolna egy szürke idegent a Szaturnuszról, akkor megváltozna a véleményed, de amíg ez nem történik meg, addig csak kineveted azt, aki ilyen maszlaggal próbál megetetni.

Szűz: Mérget vennél arra, hogy nem léteznek földönkívüliek. Szerinted az egész kitaláció, amin a filmipar jól megszedi magát. Különben is, ha léteznének, akkor már rég leigázták volna a Földet, vagy bejelentették volna, hogy békével jöttek. Tehát mire fel ez a nagy titokzatosság?

Mérleg: Te nem jelented ki, hogy léteznek földönkívüliek, de azt sem állítod, hogy ilyesmi biztos, hogy nincs. Ez az álláspont addig nem fog változni, amíg a saját szemeddel nem látod az igazat. Abban azonban még így sem hiszel, hogy mandulavágású szürke vagy zöld lények zaklatnák az emberiséget.

Skorpió: Lenne merszed pénzt tenni arra, hogy léteznek idegenek, függetlenül attól, hogy volt-e már élményed velük kapcsolatban, vagy sem. Viszonylag sokat kutakodsz a témában, ráadásul tudod, hogy vannak bizonyos dolgok, így például a piramisok építése, ami esetében nem zárható ki, hogy földönkívüli technológiát használtak az emberek, és a Harmadik Típusú találkozásban is látsz némi rációt.

Nyilas: Földönkívüliek? Azok biztos, hogy nem léteznek! Csak a filmek és képregények, illetve „a sok unatkozó” ember kitalációjának véled az egészet. Ha idegenekről szóló híreket, felvételeket látsz, akkor meggyőződésed, hogy azok hazugságok, amit számítógépes trükkökkel kreáltak.

A te álláspontod az, hogy rég bejelentkeztek volna az idegenek, ha léteznének, de még a XXI. században is csak ugyanolyan kiforratlan, homályos alakok, amilyenek a regényekben. Te egyébként sem foglalkozol a témával, és arra kérsz másokat is, hogy hagyjanak téged békén az idegenekkel.

Bak: Hiszel abban, hogy léteznek földönkívüliek, sőt, talán azért vagy biztos benne, mert már te is észleltél gyanús dolgokat. Ha arról olvasol, hogy földönkívüli technológiával építkeztek az ókorban, vagy őseink a földönkívüliektől kapták a csillagrendszerrel kapcsolatos tudást, akkor látsz benne rációt, mert ezekre a dolgokra még a tudomány is keresi a válaszokat.

Ha pedig léteznek paranormális képességű emberek, akkor miért ne létezhetnének idegen civilizációk is? Könnyen elmerülhetsz az összeesküvés-elméletekben, azt pedig alig várod, hogy személyes találkozz egy földönkívülivel.

Vízöntő: Ha lenne rá lehetőséged, akkor szívesen összebarátkoznál a földönkívüliekkel, hiszen rajongsz értük. Szívesen olvasol a témáról, ha pedig olyasmit hallasz, ami lázba hoz, akkor vadul kutatni kezdesz, majd végül arra jutsz, hogy egyszerűen létezniük kell, mert túl sok az egybeesés, ami nem lehet a véletlen műve.

Halak: Hiszel a földönkívüliekben, mert nincs okod ennek az ellenkezőjére, csak azért, mert még senki sem készített velük élő interjút. Azt azonban nem mondhatjuk rád, hogy esztelenül elhinnél mindent, amit az idegenekről hallasz, de az előfordul, hogy egy-két esetben felfedezni vélsz némi valóságtartalmat.

(Forrás: colore.hu)

Ajánló

Ajánló