Az Univerzum tanácsa márciusraAz általad választott kép alapján megkapod a neked szóló üzenetet.1. kép: Azt üzeni neked az Univerzum márciusra, hogy legyen az fizikai, vagy önmagadban tett utazás, általa szélesedni fog a látóköröd, hiszen utazáskor számodra idegen dolgokat tapasztalsz meg, ezért muszáj kilépned a komfortzónádból.

Ne feledd, nem a cél a legfontosabb, hanem az ahhoz vezető út, mert abban van az igazi varázslat! Legyen az földrajzi, vagy lelki utazás, közben új megvilágításba kerülnek a dolgok. Utazáskor a változás kerül első helyre, hiszen új emberekkel és dolgokkal találkozol, amelyek által új világnézetet kapsz.

2. kép: Azt üzeni neked az Univerzum márciusra, hogy a félelem egy rendkívül rossz érzelem, ami csak fogságban tart az elméd börtönében, ráadásul nem hagyja, hogy megismerd önmagad teljes valódban.

Ha legyőzöd a félelmet, akkor ezzel rengeteg olyan új utat nyithatsz meg magad előtt, amelyek ismeretlen lehetőség felé vihetnek el. Többé nem fogsz tartani a kudarctól, a visszautasítástól és a fájdalomtól. Végre magabiztos, életerősebb leszel, és bátran szembe fogsz nézni az akadályokkal.

Ha legyőzöd a félelmet, akkor többé nem fogod lehetetlennek érezni azt, hogy megtedd, amit akarsz, amire szükséged van. Az Univerzum arra kér, hogy légy okos játékos, határolódj el azoktól az emberektől és dolgoktól, amelyek mérgeznek!

3. kép: Az Univerzum arra emlékeztet márciusban, hogy minden ember médiumi képességekkel jön a világra, de ahogy felnőnek, úgy nyomják el egyre jobban ezeket az adottságokat, amelyek soha nem tűnnek el, örökre az emberekben maradnak. A képesség benned is megvan ahhoz, hogy nagyszerű médiummá válj.

Az Univerzum szeretné, ha tudnád, hogy soha nem vagy egyedül, és valami nagyobbnak vagy a része. Eleinte megijeszthet az a végtelen tudás, ami a birtokodba kerül, de tanuld meg kezelni, ugyanis általa sokkal jobbá válhat az életed!

Adj időt magadnak arra a tavasz első havában, hogy elcsendesedj, hallgasd meg, amit a lelked súg és engedd, hogy az Univerzum vezessen, hisz bátran rábízhatod magad!

4. kép: Azt üzeni neked az Univerzum márciusra, hogy tévedsz, ha azt hiszed, hogy a vadság szó azt jelenti, hogy elveszítheted az irányítást, ezért inkább üdvözöld a vad énedet! Engedd, hogy a felszínre törjön a benned lévő vadság, mert általa megtapasztalhatod, hogy milyen nagyszerű vagy a magad nemében, és így is képes leszel magadhoz ragadni a teljes irányítást. Bátran rúgd fel a téged visszatartó határokat, és ébreszd fel a benned rejlő harcost!

Ha ezt megteszed, akkor rá fogsz jönni, hogy így mennyivel jobb lehet az életed. Amikor felfedezted ezt az oldaladat, akkor jelölj ki új határokat, amikhez tartsd magad! Légy tisztában és tartsd tiszteletben, hogy mennyit érsz, milyen erős vagy!

A tavasz első havában ajándékként kapod az Univerzumtól a megértést és a tudást. Olyan képességeidet ismerheted meg, amelyeket eddig a lelked akarata ellenére, magadba temettél. Ha ezt a képet választottad, akkor ideje kitörnöd a korlátjaid fogságából, hogy végre a vad éned is élvezhesse az életet!

5. kép: Azt üzeni neked az Univerzum márciusra, hogy a misztikus hiedelmek között akad valami nagyobb, ami összetartja az embereket, ezért engedd, hogy megmutassa neked a titkait és végtelen lehetőségeidet a tavasz első havában!

Amikor egy misztikus útra lépsz, akkor a kíváncsiságod és a tapasztalataid valamiféle természetfeletti dolgot mutatnak meg neked. Te magad is misztikussá válsz, ami által olyasmit is meglátsz a világban, amit korábban nem.

Ha rátalálsz a lelki képességeidre, gyakorlod a régi technikákat, rituálékat, akkor új dimenziók fognak megnyílni előtted, valamint képes leszel arra, hogy másoknak segíts. Az ebbe beavatottak hisznek az Univerzum tervében, megtapasztalják, hogy valami nagyobb részei és bíznak abban, hogy minden egy nagyobb jó érdekében történik.

Márciusban esélyt kapsz arra, hogy a nagyobb képet lásd, hogy a dolgok mögé nézz, és megtapasztalhatod, hogy az Univerzum melletted áll és érted dolgozik!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló