Kártyajóslat 2024 tavaszáraHa választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló üzenetet.1. lap: Nem kizárt, hogy végre a nyertes számokat játszod meg a lottón, vagy, aminek reálisabb az esélye, fizetésemelést kapsz, esetleg külföldi munkát, mellékállást vállalsz. Anyagi sikerre számíthatsz, de azt a jóslat nem tudja, hogy egyszeri alkalommal érkezik ez az összeg, amit meg kell becsülnöd, vagy hosszabb távon számíthatsz a több pénzre.

2. lap: Légy nagyon óvatos 2024 tavaszán, mert egy róka ólálkodik a közeledben, és bár hízeleg, kedveskedik neked, mégis ezt csak azért teszi, hogy elérje a céljait. Könnyen lehet, hogy ez a róka ki akar használni, például, anyagiak vagy szerelem terén.

3. lap: Akadályokra kell számítanod 2024 tavaszán. Ha van valami, amire erősen vágysz, hogy megtörténjen, bekövetkezzen, akkor úgy néz ki, hogy az évszakban ez nem történik meg. Ez ne keserítsen el, hiszen csak arról van szó, hogy az adott dolognak még nem jött el az ideje!

4. lap: Valamilyen nagy átalakuláson esel át az évszakban. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy valaki mással, egy számodra fontos személlyel történik meg az átalakulás. Ha kapcsolatban élsz, de már kezdtél lemondani a párodról, akkor lehet, hogy ő fog meglepni a csodás változással.

A jóslat egy helyzetre is érvényes lehet. Ha tehát valamiről azt hitted, hogy menthetetlen, megvalósíthatatlan, akkor csoda történhet 2024 tavaszán, aminek három havában semmit se adj fel, hanem bízz!

5. lap: Mindegy, hogy mi a terved, vágyad, mert 2024 tavaszán biztos, hogy sikerül megvalósítani. Lehet árvíz, vihar, földrengés, vagy bármi más akadály, te akkor is véghez viszed az akaratodat az évszakban, és ezt az égiek is támogatni fogják, tehát a siker garantált.

Ez a vágy lehet szakmai, szerelmi, de önmegvalósítással kapcsolatos is. A jóslat tehát az élet összes területére vonatkozik. Ha fékezhetetlenül rohansz a beteljesülés felé, akkor nyugodt lehetsz, mert a kitartásod, a szorgalmad és az erőfeszítéseid elnyerik a méltó jutalmukat. 2024 tavaszán nem szabad megállnod!

6. lap: Minden kérdésre van válasz. Ha van valami, ami régebb óta foglalkoztat mással vagy saját magaddal kapcsolatban, akkor az évszakban megleljed a feleletet. Ez történhet úgy, hogy egyedül jössz rá a válaszra, de az sem kizárt, hogy valaki, akitől lehet ilyesmit nem vártál, felvilágosít, vagy az égiek küldenek egy jelet, intelmet, konkrét üzenetet. A lényeg tehát az, hogy jó úton jársz.

Nemsokára mindenre fény fog derülni, de csak akkor, ha nyitva tartod a szemedet, a füledet, és az álmaidra is jobban figyelsz, ugyanis azt nem tudhatod, hogy pontosan honnan fog megérkezni a válasz a kérdéseidre.

7. lap: 2024 tavasza nem kizárólag újdonságot hoz, hanem régi dolgokat és múltbéli problémákat is. Van egy lecke, amit még nem tanultál meg, ezért az évszakban ismét szembe találod magad vele. A történelem könnyen megismétli önmagát, emiatt ismét találkozol a régi hibáddal, ami lehet személlyel vagy cselekedettel kapcsolatos. Ha tehát például az exed kér új esélyt, akkor mondj neki határozott nemet!

8. lap: Tűrnöd kell, míg valamire mész az évszakban. Bár az akadályok, problémák nem kerülnek el, ez mégsem jelenti azt, hogy semmi jó nem történik veled ebben a három hónapban. A legjobb, amit tehetsz az, ha lélekben felkészülsz a nehezebb napokra!

9. lap: Megházasodhatsz, eljegyezhetnek, vagy összeköltözhetsz a pároddal 2024 tavaszán. Az évszakban tehát annyira nagy lesz a szerelmed és boldogságod, hogy tényleg csak a halál választhat el a párodtól. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy párt keresel, akkor se válassz másikat, mert a jóslat rád is vonatkozik!

10. lap: Igazi mázlistának érezheted magad 2024 tavaszán, mert minden, amihez hozzáérsz arannyá változik. Ugyanakkor ez csak akkor valósulhat meg, ha nem habozol, hanem belevágsz a munkahelyváltásba, üzletelésbe, a vállalkozás beindításába, a vizsgázásba, a párkeresésbe, mert a tavaszi hónapokban melléd fog állni a szerencse.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló