Tudd meg, hogy melyik húsvéti jelképet érezheted a magadénak! (1. rész)A csillagjegyed alapján kiderül, hogy melyik szimbólum illik a személyiségedhez.Kos: A bor a hozzád illő húsvéti jelkép. Nem csak húsvétkor, hanem sok más ünnepen is nagy szerepet kap a bor, ami Jézus vérét jelképezi. A horoszkóp szerint azért kaptad ezt a jelképet, mert évről évre egyre jobb, bölcsebb és tapasztaltabb leszel.

A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy sokat tanulsz a világból, a tudásodat pedig szívesen megosztod másokkal, így kijelenthető, hogy ez a legszentebb oldalad. Ha valakivel már elég jó a kapcsolatod, akkor a gondoltaidat és az érzéseidet is megosztod vele.

Bika: A horoszkóp szerint a nyúl a hozzád illő húsvéti jelkép. A pogányságból származik a nyúl, aki a szaporasága miatt vált a szerencse, a szex, a szerelem és a termékenység jelképévé. Egyfelől te is szeretetreméltó teremtés vagy, egy jótét lelek, aki kedves és segítőkész. Te képes vagy mosolyt csalni mások arcára. Másfelől tombolnak benned a hormonok, ami vad és tüzes szeretővé tesz.

Az jó dolog, hogy ennyire nyitott, barátságos és segítőkész vagy, de arra oda kell figyelned, hogy akkor se fojtsd el ezeket a képességeidet, ha valaki csalódást okoz! Emellett az sem baj, ha fontos a testi szerelem, de kerüld a hűtlenséget és a kicsapongó életvitelt!

Ikrek: A búza a hozzád illő húsvéti jelkép. A húsvéti fészekben a zöld búzahajtások közé helyezett piros tojás jelképezi a feltámadt Jézust. A búzaszem tulajdonképpen „feláldozza” a korábbi formáját, hogy a hajtás kizöldülhessen.

Igaz, hogy talán nem nagy, de a csírájában található erő hatalmas, emiatt ez szimbolizálja a benned lévő csírát, amit ideje kibontakoztatnod. Szent képességed, hogy határtalan az átalakító erőd, amivel saját magadat és a környezetedet formálod.

Lehet, hogy kicsinek, jelentéktelennek érezed magad, pedig valójában nagy dolgokra vagy képes. Fedezd fel magadban a hatalmas erődet, amit mostantól használj!

Rák: A parfüm a hozzád illő húsvéti jelkép. Húsvét hétfőjén elengedhetetlen kellék a parfüm, amivel a férfiak meglocsolják a nőket, hogy el ne hervadjanak, szépek és termékenyek maradjanak. Azért kaptad ezt az ünnep jelképet, mert kifinomult, elegáns, szexi, varázslatos személy vagy, ráadásul hatalmas a szépérzéked.

A szent képességed a művészi oldaladban rejlik, mert intelligens és rendkívül kreatív vagy. Kiváló képességed, hogy el tudsz varázsolni másokat a természetes bájaddal és vonzerőddel. Jellemző rád, hogy nagyszerűen befolyásolsz másokat, amivel a saját malmodra hajtod a vizet. Néha azonban gondolj a többi emberre is, és segíts nekik felszínre hozni a saját belső szépérzéküket és istenüket!

Oroszlán: A tűz a hozzád illő húsvéti jelkép. Nagyszombati szokás, hogy a templom előtt máglyát raktak az emberek, akik így szentelték meg a tüzet, amivel meggyújtották a templom óriási húsvéti gyertyáját. A tűz emellett mágikus, tisztító és védelmező erővel rendelkezik.

A legszentebb tulajdonságod a benned lobogó tűz, a szenvedély, amivel képes vagy életet lehelni a hétköznapokba és a környezetedbe. Amihez hozzáérsz, amibe energiát fektetsz, az élettel és erővel telik meg.

A csillagjegyed alapján szinte teremtesz, erről pedig ritkán feledkezel meg, ám az már ritkán jut eszedbe, hogy megoszd másokkal a képességedet, pedig motiválnád, feltüzelnéd őket. A jövőben segíts megtalálni az emberek belső tüzüket!

Szűz: A barka a hozzád illő húsvéti jelkép. Függetlenül attól, hogy megszentelik-e, a barka bolyhos virágainak mágikus, gyógyító erőt tulajdonítanak. Ahogy a barka, úgy te is csak külsőre látszol picinek, törékenynek, sérülékenynek, mert valójában erős és kitartó vagy.

Kifinomult, érzékeny lélekkel rendelkezel, tele vagy bűbájjal, kedvességgel, fantáziával, és bárkit képes vagy elbűvölni. Emellett lenyűgöző egyedi világgal rendelkezel. Ugyanakkor a kemény világ azt verhet beléd, hogy nyomd el ezeket a személyiségjegyeket, ám te mégis bátran mutasd meg, hogy ki vagy, mert ezek a legszentebb képességeid!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló