Erre lehet szüksége a lelkednekVálassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el, hogy mire lehet most szüksége a lelkednek.1. lap: A masszázs elégítheti ki a legjobban a lelkedet. Amennyiben eddig megtagadtad magadtól a masszázst, akkor engedd meg magadnak, mert rájöhetsz, hogy imádod! Legyen az hát, nyak, váll, talp vagy bármi, a masszírozás közben úgy érezheted, hogy a mennyekben jársz, hogy elönt a béke, teljesen kikapcsolsz és egy időre elfeledkezel a gondjaidról, mert amikor a testedet masszírozzák, akkor az olyan érzés, mintha a lelkedet is masszíroznák, utána pedig teljesen új embernek érezheted magad.

2. lap: A meditálás az, amitől igazán kielégülne a lelked, úgyhogy ha még nem tetted meg, akkor próbáld ki! Húzd be a függönyt, gyújts gyertyákat és füstölőt, majd helyezkedj el kényelmesen, sőt, ha úgy jobb, akkor kapcsolj be meditációs zenét, majd relaxálj, esetleg végezz vezetett meditációt!

3. lap: A szex, és az azzal kapcsolatos előjáték, huncutkodások és az orgazmus az, ami igazán ki tudja elégíteni a lelkedet. Téged a szexualitás megnyugtat, a mennyekbe repít, így nehezen bírod, ha sokáig nélkülöznöd kell. Igaz, ilyen helyzetben megadod a testednek, amit kíván, de azért mégiscsak más a párod kényeztet és juttat a csúcsra.

4. lap: Téged az elégítene ki lelkileg, ha győzöl valamiben, így például vitában, játékban, nehéz helyzetben, szerencsében, vagy bármi másban. Amikor nyersz, akkor elönt a határtalan öröm és a fellegek közt lebegsz boldogságodban.

Ez az, ami miatt meg kellene ragadnod minél többet azon lehetőségek közül, amelyek által győzhetsz. Ugyanakkor ez ne jelentse azt, hogy véresen komolyan, mások megalázásával akarj győzni. A cél az, hogy megtaláld annak módját, amivel növelheted az önbizalmadat, jobbá teheted a kedvedet, mert ez az, ami igazán elégedetté tehet!

5. lap: A különleges fürdők, habok, illóolajok, fürdősók elégíthetnek ki lelkileg a leginkább, sőt, ezt a hatást fokozhatod, ha rászánod az időt, hogy egy komplett szeánszt tarts! Téged minden vízzel és fürdéssel kapcsolatos dolog képes testileg és lelkileg kielégíteni.

6. lap: A külsőddel kapcsolatos beatvakozás, például az, hogy fodrászhoz mész, kiszedik a szemöldöködet, manikűrt vagy pedikűrt csináltatsz, esetleg felraksz egy kényeztető arcpakolást elégítheti ki teljesen a lelkedet.

Amennyiben valóban átadod magad ezeknek a tevékenységeknek, és hátradőlve, nyugodtan várod, hogy megtegyék veled, amire vállalkoztál, akkor utána rendkívül boldognak fogod érezni magad. Ha tehát jót akarsz magadnak, akkor törődj jobban a külsőddel és bátran kényeztesd magad!

7. lap: Ha még nem próbáltad ki, hogy a vásárlás milyen élvezetet nyújthat neked, akkor adj esélyt neki! Vegyél például egy új ruhát, cipőt, nézelődj, vásárolgass önfeledten, és közben ne foglalkozz a negatív következményekkel, mert a te lelkedre kielégítő hatással van minden új dolog megvásárlása, ami persze akkor is igaz, ha nem magadnak, hanem valaki másnak vásárolsz. Ugyanakkor ne kezdj felelőtlen költekezésbe!

8. lap: Neked most a sport hiányzik ahhoz, hogy lelkileg jól érezd magad, ezért érdemes kipróbálnod valamilyen sportágat, így például egy kiadós fitneszedzést, úszást, lovaglást, harcművészetet, aerobicot, vagy bármi mást, ami által elérheted a nyugodt, boldog, tehát az elégedett állapotot!

Ha esélyt adsz a sportnak, akkor meg fogod tapasztalni, hogy az szépít, erősít, ami már önmagában is örömöt okoz. Ugyanígy az alapos megizzadás, majd az utána jövő fürdés is testileg és lelkileg felfrissít. Ha esetleg állatokkal végezhető sportot választasz, akkor még nagyobb örömben lesz részed!

9. lap: A finomságokkal, például egy isteni vacsorával, vagy különleges édességgel, nasival, de egy jó itallal is kielégítheted a tested és a lelked. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy habzsolnod kell! Valójában arról van szó, hogy ínyenc vagy, aki az ízlelőbimbóin is képes élvezni, csak talán erre még nem jöttél rá, vagy nem tartottad különösebben fontosnak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló