Ez kell a tavaszi sikerhez



Neked mit tanácsol a számmisztika a születésed napja alapján?1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Legyen az a tavaszi mottód, hogy: segíts magadon, mert akkor Isten is megsegít! Nagyon jól tudod, hogy az életben mindig lesz valahogy. Józan ésszel tekintesz a világra, amivel kapcsolatban nagyon jól tudod, hogy a sikert olykor nem pénzben mérik. Bízz a szerencsében, ám amellett legyen legalább annyi tartalékod, hogy téged ne kelljen megmenteni önmagadtól.

2-es szám: A tavasz csak azoknak az embereknek hoz pozitív változást, fordulatot az életébe, akik ezt tényleg akarják. A mártír természeted mindezt addig meggátolja, amíg át nem állítod a gondolataidat arra, hogy: „Igen, akarom! Igen, várom. Igen, beengedem az életembe!”

3-as szám: Akkor hozhat pozitív változásokat az életedbe a tavasz, ha megtalálod a csapatodat, ami hosszú ideig hozhat pluszt az életedbe. Idén tavasszal ideje pénzre, sikerre és elismerésre váltani a tehetségedet! Habár ezek csak eszközök, mégis nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy megtapasztald, milyen érzés az, amikor valóra válik egy álmod.

4-es szám: A te életben a siker nem egy tényező. A számmisztika alapján jellemző rád, hogy már ébredéskor tudod, hogy mit fogsz tenni aznap, majd a este boldog elégedettséggel adsz hálát mindazért a munkáért, amit napközben elvégeztél.

5-ös szám: Az a feladat vár rád idén tavasszal, hogy szokj le a pesszimizmusról, hiszen ezzel akadályozod a leginkább a boldogságodat. Fejezd be, hogy azt gondolod, hogy „nekem ez nem sikerülhet” vagy „eddig se jött össze”, hiszen ez az, amivel az ember a legmesszebb sodródhat a sikerszériától.

6-os szám: A pénzügyekben okozhat meglepetéseket az idei tavasz, de csak abban az esetben, ha végre te is belátod, hogy komoly anyagi sikert csak tervezéssel, kitartó, gondos, precíz, aprólékos munkával érhetsz el.

7-es szám: Arra van szükséged ahhoz, hogy boldogabb, szerencsésebb, sikeresebb legyen a életed, hogy végre rájöjj, hogy a sikered záloga te magad vagy, hiszen minden probléma nélkül teremtesz új kapcsolatokat, bátran rálépsz az új utakra, könnyen költözöl vagy fogadsz el új állást.

Mások azt hihetik, hogy te vagy a szerencse fia, mégis hajlamos vagy alulértékelni mindazt, amit elértél, megszereztél, ezért nem is vigyázol az eredményeidre. Idén tavasszal meg kell tanulnod arra építeni az életedet, amid már megvan.

8-as szám: Nyitva kell tartanod a szemedet a tavaszi hónapokban, mert a számmisztika szerint jó érzékkel és szemmel látod meg, hogy mi az, amire érdemes időt, pénzt és energiát áldozni, hogy abból a helyzetből valami értéket tudj alkotni.

Amellett, hogy nyitva tartod a szemed, még a kitartás terén is van mit gyakorolnod ezen a tavaszon! A sikerhez az kevés, hogy vársz a jó helyzetekre, ugyanis pusztán a szerencsére nem bízhatod magad, tehát gondoskodj arról, hogy legyen min szorgoskodnod! Lehet, hogy ideje lenne tovább képezned magad. Keress egy tanfolyamat, mert később hasznodra válhat a megszerzett új ismeret!

9-es szám: Meglepő tapasztalattal gazdagodhatsz az életedben ezen a tavaszon, ugyanis jellemző rád, hogy nehezen veszed észre, hogy a céljaidon kívül léteznek mások is, akik ugyanúgy korán kelnek, húzzák az igát, és vívják meg a harcaikat, mint te.

Habár meseszerűnek tűnhet, de attól még igaz a mondás, hogy jó tett helyében jót várj! Néha legalább csak biccents a fejeddel a környezetedben élőknek, mert szövetségest találhatsz, és rájöhetsz, hogy együtt minden könnyebb.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló