Melyik hobbit kellene kipróbálnod 2024 tavaszán?Olvasd el a csillagjegyed alapján kapott tanácsot!Kos: Kipróbálhatnád a textilfestést, aminek végeredménye olyannyira elnyerheti a tetszésedet, hogy annak köszönhetően úgy döntesz, hogy a tavasz után is megtartod az új hobbidat. A textilfestésben nemcsak a végtelen színvariáció kápráztathat el, hanem az is, hogy olyan alapanyagokkal dolgozhatsz, amelyekkel nem ártasz a bolygónak, hiszen színezhetsz például avokádóval, cseresznyével, citrom- vagy hagymahéjjal, teával, kávéval, esetleg gyógynövényekkel is.

Bika: Szervezz könyvcsereklubot a barátaiddal! Ha megfogadod a tanácsot, akkor nemcsak beszélgethetsz a számodra fontos személyekkel, hanem még izgalmas történetek is hallhatsz és olvashatsz.

Ikrek: Remek hobbi lenne a számodra, ha szabadon tanulmányoznád a csillagos égboltot. Megtehetnéd ezt úgy, hogy leheveredsz egy puha takaróra egy réten a balzsamos éjszakákon, de akár otthonról is figyelheted a csillagokat egy teleszkóppal.

Rák: Nagyszerű időtöltés lenne számodra a virágkötés, hiszen rajongsz a színes és illatos virágokért. Természetesen nem kell kizárólag a klasszikus virágcsokrokban gondolkodnod, hiszen készíthetsz virágboxokat vagy selyemvirágokat, tehát bármit, amiben hasznát veheted a kézügyességednek és a szépérzékednek.

Oroszlán: Vedd elő a görkorcsolyát! Évszaktól függetlenül buzog benned a tettvágy, a tavaszi hónapokban azonban sokkal több lehetőséged lesz arra, hogy teret adj a tetterődnek. A rohanós munkanapok végén kicsit sem bánod, ha görkorcsolyával száguldozhatsz.

S, mivel a kihívások nem ijesztenek meg, ezért az sem jelent akadályt, ha még egyszer sem próbáltad ki a görkorcsolyázást. Ha viszont már gyakorlott vagy, akkor akár egy versenyben is részt vehetsz.

Szűz: Elképesztő meglátásaid vannak, és olyasmit is észreveszel, ami mellett mások biztos, hogy elmennek. Számodra nagyon fontos, hogy legyen egy hely, ahova elvonulhatsz, hogy feldolgozd azt a rengeteg információt, amit egy nap alatt begyűjtöttél.

A horoszkóp ezért azt tanácsolja, hogy tölts sok időt a szabadban, ugyanis a természet lehet a legkiválóbb búvóhelyed. A természetben látott szépségek megörökítése egy igazán neked való hobbi, akár úgy, hogy lefényképezed, lerajzolod vagy lefested mindazt, amit látsz.

Mérleg: Érdemes lenne kipróbálnod a szabadtéri jógát, ami által egészséges módon szabadulhatsz meg a feszültségtől, aminek helyét a megvilágosodás vehetné át. Ha ezt társasággal teszed, akkor még jobb szórakozásnak ígérkezik a számodra.

Skorpió: Érdemes lenne megismerkedned a mixerkedéssel. Minden bizonnyal élveznéd, hogy egyszerre használhatod a kezeidet és a kreativitásodat, majd elfogyaszthatod ennek a végeredményét. Nagy lelkesedéssel merülhetnél el az ízek világába, és biztos, hogy addig abba sem hagynád, ami ki nem fejleszted a saját koktélodat.

Nyilas: Az lenne a legjobb, ha saját készítésű tárgyakkal dekorálnád az otthonodat. Ha nincs kedved barkácsolni, akkor próbálkozhatsz a falfestéssel, főleg akkor, ha kedvedre való tevékenység a színekkel, formákkal és textúrákkal való kísérletezgetés.

Bak: Remek program lehetne számodra az újrahasznosítás 2024 tavaszán, vagyis adj új életet valaminek, amit kidobásra (átvitt értelemben halálra) ítéltek! Ez a tevékenység biztos, hogy a kedvedre való lenne!

Vízöntő: Nagyon keményen megdolgoztál az eddigi sikereidért, ám ez nem esett nehezedre. Téged azok a tevékenységek kapcsolnak ki a legjobban, amelyek a teremtéshez kapcsolódnak, ezért foglalkozhatnál csíráztatással, palántázással, virágültetéssel vagy zöldségtermesztéssel, majd ezek terméséből mindenféle finomságot készíthetnél.

Halak: Ideje lenne annak, hogy egy új területen tedd próbára magad, valamint olyan célokat kellene kitűznöd magad elé, melyek eléréséért nagyon hálás lenne neked a környezeted. Ilyen kiváló tavaszi tevékenység lehetne számodra a sütés. Ha az elveidet még hobbicukrászként sem akarod feladni, akkor bőven válogathatsz a mindenmentes receptekben.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló