Milyen örömben lesz ma részed?A megérzésed alapján választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: A neked szóló jóslat szerint valamilyen formában jó hírt kapsz. Lehet, hogy üzenetben, telefonon keresztül, közvetetten, vagy közvetlenül érkezik, de az biztos, hogy jó hírről lesz szó. Ilyen örömteli hír lehet például az, hogy megkapod a megpályázott állást, pozitív bírálatot kap, amiben reménykedtél, de az sincs kizárva, hogy az egyik szeretted jelent be valamit, ami boldoggá fog tenni, vagy te hallasz egy örömhírt, amit rögtön megosztasz valakivel.

2. lap: Egy ajándéknak fogsz a legjobban örülni ma. Erre akkor is számíthatsz, ha nincs rá különösebb ok, így például a születésnapod, ugyanis valaki csak úgy is meglephet. Nem biztos, hogy tárgyi a meglepetés lesz ez a szeretetalapú ajándék, hiszen kellemes meglepetés lehet egy szívesség, segítség, tanács is, vagy akár jó egészség híre, gyerekáldás, eljegyzés, tehát sokféle formában érkezhet az ajándék ezen a napon.

3. lap: Ma mindenképpen hallgass a megérzéseidre, mert azok által lesz szerencséd, vagy legalábbis kellemes élményben lesz részed. Az általad választott lap azt üzeni, hogy bátran bízz a belső hangodban, még akkor is, ha valami furcsát súg, esetleg azt hiszed, hogy nincs elég merszed ahhoz, hogy a megérzésed szerint cselekedj, mert igenis ki fog fizetődni a merészséged, ami nagyon boldoggá fogja tenni a napodat!

4. lap: Az fog a legboldogabbá tenni ma, hogy teljesül egy vágyad. Lehetséges, hogy nem is akármelyik, hanem a legnagyobb kívánságod, esetleg az, amelyre régebb, vagy gyermekkorod óta vágysz, de arról is lehet szó, hogy az fog megvalósulni, amit a mai naptól remélsz.

5. lap: Igazságtalanul megvádolhatnak valamivel, esetleg valaki megpróbál besározni, ami rosszul hangzik, viszont lesz, aki kiáll melletted, és végül bebizonyítja, hogy nem te vagy a hibás, vagyis győzz az igazság, ami nagyon boldoggá fog tenni.

Az általad választott lap szerint tehát nem kell ma aggódnod, mert nem fognak cserben hagyni! Ugyanakkor az is lehet, hogy a te elképzelésed fog bizonyítást nyerni, vagyis végül igazat adnak neked.

6. lap: Felragyog a szerencsecsillagod! Ez azt jelenti, hogy a nap folyamán biztos, hogy valami igazán kellemes dologban lesz részed. Ma akár egy lottószelvényt is kitölthetsz, de akár egy jól fizető állásra is jelentkezhetsz, ha erre lesz lehetőséged.

A szerelem terén is érhet szerencse, mert például randevúra hívod a kiszemeltedet, aki igent mond. Ha nem is teszel érte, akkor is számíthatsz ma szerencsés fordulatokra, mert az égiek tálcán nyújtják neked a remek lehetőségeket.

7. lap: Gondold végig, hogy kivel találkoztál, beszéltél régen, mert ma minden esély megvan arra, hogy felbukkanjon az illető! Könnyen lehet, hogy úgy alakul a napod, hogy összetalálkozol egy sok ideje nem látott személlyel azért, hogy ismét részesei legyetek egymás életének.

Ugyanakkor arról az általad választott lap azt is jelentheti, hogy az élet azért fog újra összehozni kettőtöket, hogy végre megbeszéljetek egy régi ügyet, tisztázzátok egymással a problémáitokat, mert ideje, hogy örökre lezárjátok a dolgot.

8. lap: Sikerül kimásznod a bajból, ami főleg akkor jó hír számodra, ha saját magadnak köszönheted ezt a problémát, ami a bolondságoddal, meggondolatlanságoddal okoztál. Ma minden okod meglesz az örömre, ha sikerül elkerülnöd a bajt, vagy egy problémás helyzet jól fog végződni. Ugyanakkor az általad választott lap arra is utalhat, hogy ma bolondos kedvedben leszel, tehát önfeledt, humoros, jó hangulatban leszel, amivel másokat is sikerül felvidítanod.

9. lap: A neked szóló jóslat szerint a szerelem terén számíthatsz valami örömteli eseményre. Ilyesmi lehet például az, hogy végre randevúra hív a kiszemelted. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod örvendeztethet meg valamilyen kedvességgel.

Párkeresőként megismerkedhetsz valakivel, akivel az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon lesztek. A mai nap a romantikáról, gyengéd érzelmekről és a szerelemről fog szólni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló