Mit üzen a számmisztika áprilisra?Tudd meg, hogy mi vár rád a tavasz második havában a születésed napja alapján!1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Megvalósítható tervekkel állhatsz elő áprilisban. Ez leginkább annak lesz köszönhető, hogy téged megihlet az, ha viszonozzák az érzelmeidet, ezért ilyenkor sokra vagy képes. Erőlködés nélkül hívod fel magadra mások figyelmét, ugyanis a kisugárzásod elég lesz ahhoz, hogy mások érdeklődjenek irántad.

2-es szám: A társasági életedben számíthatsz a legérdekesebb fejleményekre áprilisban. Ezek hatással lehetnek az üzleti terveidre is. A tavasz második hava kedvezni fog ahhoz, hogy vendégeket fogadj, vagy te menj vendégségbe.

3-as szám: Csodás elismerésekben lesz részed, ez pedig anyagi téren is bevételt jelenthet. Az eredetiségedet vesd be a tavasz második havában arra, hogy felhívod a támogatóid, segítőid figyelmét arra, hogy a segítségükkel meg tudod valósítani az ötleteidet.

4-es szám: Gondolj a jövődre áprilisban! Találj ki olyan biztonságot növelő terveket, hogy hogyan kereshetnél annyi pénzt, hogy idősebb korodban ne kelljen aggódnod az anyagiak miatt, mert bebiztosítottad magad!

5-ös szám: A közösségi életed és a nyilvánosság kap főszerepet az életedben áprilisban. Ugyanakkor ne kötelezd el magad meggondolatlanul! Mivel április közepe tájékán a befejezetlen ügyeid rendezéséhez lesznek ideálisak a körülmények, ezért már ne kezdj bele fontos változtatásokba, hanem várj azokkal májusig! Jól gondold át a tavasz második havában, hogy milyen lényeges vállalkozásba vágsz bele!

6-os szám: A munkád mellett másra is figyelj, elvégre az ember képes ellenállni a káros hatások sodrásának. Igyekezz a munkádat könnyedén, de nem hanyagul elvégezni! Emellett az is fontos, különösen április második hetében, hogy vizsgáld át az eredményeidet, mert így megszabadulsz a hiábavalóság érzésétől. Az otthoni ügyeid remekül fognak alakulni a tavasz második havában.

7-es szám: Hibát hibára halmozhatsz a türelmetlenségeddel áprilisban, ami azért nagy baj, mert ezzel nagy veszélybe sodorhatod a presztízsedet. Ennek azonban nem muszáj így lenne, ugyanis a bajt elkerülheted, ha kapkodás helyett inkább kicsit több időt fordítasz a különféle ügyeidre.

Csak akkor vágj bele bizonytalan dolgokba a tavasz második havában, ha úgy érzed, hogy nyert ügyed van! Ha lehet, akkor légy aktív, ne engedd, hogy befolyásoljanak, de azt se hagyd, hogy valami felkavarjon!

Április közepe környékén elnézőnek kell lenned a közeli családtagjaiddal és a pároddal! Ha sikerül helyesen döntened, akkor csodás lehetőségekkel élhetsz. Ezt ne szalaszd el, hiszen akár meg is gazdagodhatsz általa! Ha új vállalkozást indítanál, akkor erre is alkalmasak lesznek az áprilisi körülmények.

8-as szám: Át kell vizsgálnod a baráti kapcsolataidat áprilisban! Ha nem akarsz csalódni a tavasz második havában, akkor senkinek se mondd el a saját és mások titkait! A legjobb az lesz, ha meghallgatod egy nálad idősebb személy tanácsait, amelyek nagy segítségedre lehetnek.

Azzal növelheted a önbizalmadat áprilisban, ha meglátod a lényeget és a saját elképzeléseiddel hozzá tudsz járulni a dolgok teljes megértéséhez. Ha lakás bérlését, kiadását, eladását tervezed, akkor azzal várd meg április közepét!

9-es szám: Rendkívül boldog leszel áprilisban, aminek időszakában egy rég nem látott barátod, ismerősöd tehet üzleti vagy szerelmi ajánlatot neked. Ezt alaposan gondold át, mert csak így jöhetsz rá az igazi jelentőségére! Április közepén stimuláló ötletek sokaságára számíthatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló