Erre visz az életutad áprilisban!A megérzésedre hallgatva válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló jóslatért!1. lap: Ha az első lap fogott meg, akkor a neked szóló áprilisi jóslat szerint szerencsés, anyagi szempontból előnyös, érzelmileg gazdag útra léphetsz rá a tavasz második havában. Megkapsz mindent, amire szükséged lesz, de lehet, hogy még többet is!

Egy olyan termékeny ösvényen indulhatsz el, amelyen járva könnyedén megvalósíthatod az álmaidat és boldog, elégedett életet alakítasz ki magadnak. Áprilisban képes leszel arra, hogy megteremts mindent magadnak és a szeretteidnek.

2. lap: Ha a megérzésedre hallgatva a második lapot választottad, akkor a neked szóló áprilisi jóslat szerint fel kell készülnöd arra, hogy április hetei egy pillanat alatt el fognak repülni, ugyanis hihetetlenül gyorsan követik egymást az események, az életed alaposan felpörög, így muszáj leszel összekapni magad, ha nem akarsz lemaradni semmiről.

A tavasz második hava nem engedi, hogy sokat hezitálj, ugyanis bátran kell megélned az eseményeket, hisz egy olyan út vár rád, amelyen lehetőséged lesz úgy alakítani az életedet, ahogyan a legjobban szeretnéd.

3. lap: Ha a harmadik lapra esett a választásod, akkor a neked szóló áprilisi jóslat szerint egy rendkívül varázslatos útra lépsz rá áprilisban, aminek heteiben meglepetésekben, mesés eseményekben és álmodban sem gondold dolgokban lesz részed!

Az sincs kizárva, hogy a természetfelettit, az igazi csodákat vagy a mágia erejét fogod megtapasztalni a tavasz második havában. Légy felkészülve arra, hogy veled bármi megtörténhet áprilisban. Légy nyitott és bátor, mert minden, ami a következő hetekben veled történik, az érted lesz!

4. lap: Ha a negyedik lapra esett a választásod, akkor a neked szóló áprilisi jóslat szerint nagyon szerencsésnek érezheted magad áprilisban, aminek heteiben elképesztően kiélesednek a képességeid, így akár még a saját jövődbe is belepillanthatsz.

A tavasz második havában megálmodhatod, megérezheted, hogy merre menj és mit kell tenned. Az sem kizárt, hogy az égiektől kapsz majd valamilyen úton-módon útmutatást, támogatást.

5. lap: Ha a belső hangod azt súgta, hogy válaszd az ötödik lapot, akkor a neked szóló áprilisi jóslat szerint egy kifejezetten magányos útra fogsz rálépni a tavasz második havában, méghozzá azért, hogy átalakulj.

Ez az átváltozásod a jövőbeli fejlődésedet és a sikereidet fogja segíteni, de ezt csak akkor érheted el, ha magadba nézel és egy kicsit elvonulsz áprilisban. Foglalkozz többet magaddal az előtted álló hetekben, amelyek során talán a sötétséget is meg kell járnod ahhoz, hogy teljesen átváltozva léphess ki újra a fényre.

6. lap: Amennyiben a hét lap közül a hatodikat választottad, akkor a neked szóló áprilisi jóslat szerint a csillagos ég felé visz az utad áprilisban. Ez képletesen azt jelenti, hogy sikerül megvalósítanod a vágyaidat és az álmaidat a tavasz második havában, aminek heteiben rálépsz a céljaidhoz vezető útra, de annak is nagy az esélye, hogy el is éred azokat! Ugyanakkor ne feledd, hogy csak az út nyílik meg előtted, hisz az már a te dolgod, hogy tégy annak érdekében, hogy a vágyaid megvalósuljanak.

7. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az utolsó lapot választod, akkor a neked szóló áprilisi jóslat szerint számítanod kell arra, hogy a mostani életed, úgymond lángba borul. Ez azt jelenti, hogy felégeted a negatív, rossz, feleslegessé vált kapcsolataidat, és megszabadulhatsz a múlt terheitől, árnyaitól.

A tavasz második havában hátrahagyod a régi dolgokat, szokásokat, majd hamarosan egy új, zöldellő és életképes úton indulsz a vágyaid megvalósulása felé, miközben a kapcsolataid kivirágoznak és sokkal sikeresebbek lesznek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló