Tudd meg, hogy teljesül-e a kívánságod 2024-ben!Kívánj valamit, majd válassz egy gyümölcsöt, végül olvasd el a neked szóló jóslatot!1. gyümölcs: Az első gyümölcshöz tartozó jóslat szerint rendelkezel önbecsüléssel és hiszel a képességeidben, ezért a kívánságod valóra válik 2024-ben.

2. gyümölcs: Ha a második gyümölcs fogott meg, akkor a neked szóló jóslat szerint már nagyon régi vágyad a kívánságod. Ne idegeskedj rajta sokat, csak gondolj arra, hogy teljesülni fog, mert az eredmény már közel van!

3. gyümölcs: A harmadik gyümölcs alapján neked szóló jóslat szerint megkapod, amire vágysz 2024-ben, mivel sokat tettél érte.

4. gyümölcs: Ha az összes gyümölcs közül a negyedikhez tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor jellemző rád, hogy energikus és céltudatos személy vagy, viszont rendszeresen elveszel a részletekben. Egyelőre nem teljesül a kívánságod.

5. gyümölcs: Ha a megérzésed azt súgta, hogy válaszd az ötödik gyümölcsöt, akkor a neked szóló jóslat szerint nem fog teljesülni a kívánságod 2024-ben, méghozzá azért, mert nem tettél semmilyen erőfeszítést és nem hoztál áldozatot érte.

6. gyümölcs: Amennyiben a hatodik gyümölcsre esett a választásod, akkor a neked szóló jóslat szerint túlságosan rohanó életet élsz, ezért a kívánságod akkor tejesül idén, ha képes leszel egy kicsit visszavenni a tempóból.

7. gyümölcs: Ha a belső hangodra hallgatva a hetedik gyümölcsöt választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint hamarosan valóra válik a kívánságod. Neked csak annyit kell tenned, hogy megkérdezed magadtól, hogy hogyan hálálhatod meg.

8. gyümölcs: Amennyiben a nyolcadik gyümölcsre esett a választásod, akkor a neked szóló jóslat szerint nem vagy kitartó személyiség. Ha úgy érzed, hogy valamit nem lehet könnyen teljesíteni, akkor könnyen feladod. Ebből következik, hogy ha helyes irányba szeretnél haladni, akkor nem adhatod fel. A kívánságod egyelőre nem teljesül.

9. gyümölcs: Ha az összes gyümölcs közül a kilencedikre esett a választásod, akkor a neked szóló jóslat szerint valóra fog válni a kívánságod, de csak idővel, úgyhogy légy türelmes!

10. gyümölcs: Ha úgy érezted, hogy a tizedik gyümölcsöt kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint nem szoktál céltudatosan cselekedni, ugyanis sokkal inkább csak úszol az árral. Bár szeretnél változtatni a sorsodon, azért mégsem teszel. Ha azt szeretnéd, hogy teljesüljön a kívánságod, akkor próbáld célorientáltabban irányítani az életedet, valamint bízz a képességeidben!

11. gyümölcs: Ha a tizenegyedik gyümölcs mellett döntöttél, akkor a neked szóló jóslat szerint legyenek szerényebb vágyaid, mert túl sokat kérsz az univerzumtól! Ha megpróbálod kevesebbel beérni, akkor teljesülhetnek a kívánságaid.

12. gyümölcs: Ha az utolsó gyümölcs ragadta meg a tekintetedet, akkor a neked szóló jóslat szerint alapvetően igazán szerencsés ember vagy, viszont előfordul, hogy ellustulsz. Ha szeretnéd, hogy idén valóra váljon a kívánságod, akkor ideje kicsit több erőfeszítést tenned érte.

(Forrás: 90esevek.hu)

Ajánló

Ajánló