Heti üzenetAz általad választott lap alapján megkapod a neked szóló tanácsot.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi vár rád a héten, hogy mit kellene tenned, akkor a megérzésedre hallgatva, válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló üzenetet!1. lap: Ha úgy érezted, hogy az első laphoz tartozó jóslat szól neked, akkor add át magad annak, amiben hiszel, így például a sorsnak, Istennek vagy az égieknek, vagyis csak sodródj az árral a héten!

Most a legjobb az, ha nem teszel semmit, csak engedd, hogy az égiek vezessenek, és semmitől se félj, mert minden a lehető legnagyobb rendben van! Jelenleg minden pontosan úgy fog történni, ahogyan meg kell történnie.

Az általad választott lap szerint pozitív változásokra számíthatsz, és már közel a beteljesülés. Most csak hagyd, hogy az égiek tegyék a dolgukat, bízz bennük és higgy abban, hogy minden a te érdekedben történik!

2. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az összes lap közül a másodikat választod, akkor a neked szóló jóslat szerint meg kell szabadulnod a benned rejlő negatív dolgoktól, gondolatoktól a héten!

Ideje, hogy leszámolj a félelmeiddel, az aggályaiddal és a káros szokásaiddal! Ugyanez vonatkozik az emberi kapcsolataidra is, tehát hagyd el azokat, akik csak mérgeznek, lehúznak! Minderre azért van szükség, mert végre nagytakarítást kell végezned az életedben.

Ezt a tisztogatást azonban belülről kell kezdened, tehát tarts önvizsgálatot, hagyd magad mögött a múltat, tégy konkrét lépéseket azért, hogy megszabadulj a pesszimizmustól és mindenféle negatív energiától!

3. lap: Ha a harmadik lap fogott meg, akkor a neked szóló jóslat szerint már közel jársz a céljaidhoz, ezért érdemes még jobban belevetned magad a munkába a héten! Dolgozz még keményebben azért, hogy célba érj! Adj bele mindent, és eszedbe se jusson feladni, hátradőlni! Most minden támogatást megkapsz, hogy sikert érj el, ezért érezd a segítő energiát, ami lendületet ad a küzdelmedhez és a kitartásodhoz!

4. lap: Ha a megérzésedre hallgatva a negyedik lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint új dolgok kezdődnek az életedben a héten. Ez ellen ne ellenkezz, hanem bátran vesd bele magad az élet medencéjébe!

Az általad választott lap szerint az új dolgok lehetnek bármilyenek, így például új szerelem, munka vagy költözés lehetősége is. Legyen szó bármelyikről, te mondj rá igent! Könnyen lehet, hogy hamarosan új módszert találsz arra, hogy hogyan lehetsz sikeresebb, vagy a problémáidat oldhatod meg. Történjék bárhogy, csak állj hozzá nyitottan, vesd bele magad a kalandba, mert most nincs mitől tartanod!

5. lap: Ha a belső hangod azt súgta, hogy válaszd az ötödik lapot, akkor a neked szóló jóslat szerint ha keresed a válaszokat, akkor meg fogod találni azokat, függetlenül attól, hogy mi a kérdésed.

Ha van valamilyen problémád, akkor megtalálod a megoldást a napokban. Ennek érdekében csak annyit kell tenned, hogy felteszed a kérdést, illetve keresni kezded azt, amire szükséged van, mert így meg fogod találni.

Az általad választott lap azt is üzeni, hogy az univerzum ereje támogat, úgyhogy használd ki ezt az időszakot, és ha kell, akkor bátran kérd mások segítségét, mert most senki sem fog ajtót mutatni neked!

6. lap: Ha az összes lap közül az utolsó mellett döntöttél, akkor a neked szóló jóslat szerint bátran higgy a lehetetlenben, a csodákban és az égiekben a héten, mert a jelenlegi helyzetedben a legjobb, amit tehetsz az, ha hiszel, imádkozol és bizakodsz!

Azért kaptad most ezt a tanácsot, mert a hited által megkaphatsz mindent, amire vágysz, ráadásul ez ment meg, segít, erőt és hitet adhat neked. Most a hit az, amire a legnagyobb szükséged van, úgyhogy ne fordíts hátat neki! A dolgod csak annyi, hogy találd meg magadban a hitet és vedd észre, hogy mennyi mesés dolog történik veled!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló