Ilyen áldásra számíthatsz április második felében!Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Szerelemmel áldanak meg az égiek április második felében. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy már van párod, akkor az égiek áldásukat adják a szerelemedre, ami a következő szintre léphet, ez pedig jelenthet eljegyzést vagy akár házasságot is.

Ha párt keresel, akkor az égiek azzal áldanak meg, hogy segítenek, hogy megtaláld a leendő szerelmedet. Nem kizárt, hogy valaki megérzi rajtad az isteni áldást és közeledni kezd hozzád április második felében. Ez a személy lesz az új párod.

2. lap: Családdal áldnak meg az égiek április második felében. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy kapcsolatban élsz, és a pároddal gyereket terveztek, akkor valószínűleg összejön a kicsi, vagy ha már ott tartotok, akkor a szülés következhet be.

Ha viszont szó sem lehet gyerekvállalásról, akkor lehet, hogy valamelyik rokonod bejelenti, hogy anya, apa lesz, tehát közvetve fog érinteni a család gyarapodása április második felében.

3. lap: Bölcsességgel áldanak meg az égiek április második felében. Ezt az áldást talán azért kapod, mert egy fontos döntést kell meghoznod ebben az időszakban, a leghelyesebb választáshoz pedig szükséged lesz egy kis plusz bölcsességre.

4. lap: Szeretettel áldanak meg az égiek április második felében, mert talán úgy ítélik meg, hogy erre van a leginkább szükséged. Ez úgy valósulhat meg, hogy olyan emberekkel fogsz találkozni ebben az időszakban, akik őszintén szeretnek, akikre bátran támaszkodhatsz. Ezek a személyek veled lesznek a nehéz pillanatokban is, megvigasztalnak, amikor erre lesz szükséged, de a boldogságodban is veled lesznek és osztozni fognak az örömödben.

Az általad választott lap szerint érezni fogod a törődést és azt, hogy nagyon fontos vagy számukra. Ahhoz, hogy megkapd az égiek áldását, csak annyit kell tenned, hogy engedd a családodnak, a barátaidnak, hogy elhalmozzanak a szeretetükkel.

5. lap: Egészséggel áldanak meg az égiek április második felében, Ha mostanában betegeskedsz, akkor hamarosan rendbe fogsz jönni, függetlenül attól, hogy a problémád testi vagy lelki eredetű. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy teljesen egészséges vagy, akkor az égiek továbbra is jó egészséggel ajándékoznak meg azért, hogy fáradhatatlan, energiával telien töltsd a április második felét.

Az általad választott kártyalap üzenete arra is utalhat, hogy az égiek rajtad keresztül fogják megáldani egy beteg szerettedet, aki meg fog gyógyulni ebben az időszakban.

6. lap: Látomásokkal áldanak meg az égiek április második felében, aminek időszakában figyelj oda jobban az álmaidra, a meditációra és napközben, mert ezek a látomások valami fontosat szeretnének a tudomásodra hozni.

Ha látomást nem kapsz, akkor a megérzéseiden keresztül üzenhetnek az égiek. Ugyanakkor ezt nem kell tudatosan keresned, ugyanis csak hagynod kell, hogy az intuíció vagy a látomás magától találjon meg, amikor szükséged lesz rá a jeleneddel vagy a jövőddel kapcsolatban!

7. lap: Testőrrel áldanak meg az égiek április második felében. Ezt nem kell azonban szó szerint értened, met az általad választott lap utalhat arra, hogy egy személy, akit talán már ismersz, de lehet, hogy még nem, úgy fog viselkedni, mintha a testőröd lenne.

Valószínűleg azért kapod ezt az áldást, mert a égiek úgy látják, hogy nagy szükséged van egy önjelölt testőrre, akinek hála elkerülheted a testi vagy lelki gondokat. Fogadd örömmel azt, aki a védelmeződdé válik április második felében!

8. lap: Bőséggel és jóléttel fognak megáldani az égiek április második felében. Ne hidd azonban, hogy a kanapén ücsörögve várhatod a pénzesőt! Ennél sokkal valószínűbb, hogy az égiek megteremtik azokat a lehetőségeket, amelyeknek kihasználásával pénzt teremthetsz.

Az általad választott lap azt is üzeni, hogy bízd az égiekre, hogy hogyan fognak segíteni! Április második felében úgy fogod érezni, hogy mindened megvan, ami kell és semmiből sem szenvedsz hiányt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló