Ebben lehetsz szerencsés májusban!Az életed mely területén érezheted magad mázlistának?Kos: Májusban úgy érezheted, mintha egyetlen csapásra megszűnne minden problémád. A horoszkóp szerint kifejezetten boldog, szerelemmel teli időszakban lesz részed, úgyhogy bátran élvezd ki a tavasz utolsó havának minden pillanatát!

Bika: Májusban új munkát kaphatsz, ha Bika a csillagjegyed. Habár ez alapvetően jó dolognak hangzik, mégis most alaposan fel kell készülnöd a kihívásokra, mert cseppet sem lesz könnyű dolgod! Amennyiben problémád akad, akkor bátran kérd a barátaid segítségét, mert együtt könnyebb lesz legyőzni az akadályokat!

Ikrek: Abban az esetben, ha Ikrek a csillagjegyed, akkor nemcsak nyugodt hónapra számíthatsz, hanem arra is, hogy a május tele lesz a számodra legfontosabb emberi érzéssel, a szerelemmel. A tavasz utolsó heteiben arra fogsz törekedni, hogy minél több időt tölthess a szeretteiddel, ráadásul képes leszel túllépni az összes múltbéli sérelmeden.

Rák: Már május elején nagyobb pénzösszeg ütheti a markodat. A kapott összeget ne költsd el gondolkodás nélkül, hanem bölcsen oszd be és fektesd be! Ha jól gazdálkodsz, akkor a nyár elején akár házat is vehetsz, vagy legalábbis megteremtheted azt az anyagi biztonságot, aminek hála többé nem lesznek pénzügyi gondjaid.

Oroszlán: Májusban végre elfelejtheted az anyagi problémákat, ugyanis a horoszkóp szerint nagy meglepetést tartogatnak neked az égiek. Mivel a családi életedben sok teher nyomja a válladat, ráadásul ezek többsége pénzzel kapcsolatos probléma, ezért eljött az ideje annak, hogy pozitív változásokat vezess be. Ha ezt májusban megteszed, akkor végre nyugodt éjszakáid lesznek.

Szűz: Habár a legjelentősebb pozitív változás csak nyár végén következik be, mégis már májusban érezni fogod ennek az előjelét. A tavasz utolsó havában döntéshelyzet elé kerülhetsz a munkahelyeden, ahol olyan lehetőséget kaphatsz, ami az egész további életedet meghatározhatja. A szerencse melléd áll ebben az időszakban.

Mérleg: Képes leszel magad mögött hagyni az életed negatív szakaszát. Ez azonban csak akkor sikerülhet, ha nem fogsz félni a változástól. Légy kitartó, hiszen ez kell ahhoz, hogy a jövőben siker és pénzbeli gyarapodás jellemezze az életedet! A tavasz utolsó havában új projektbe kezdhetsz, de ehhez legelőször meg kell találnod a megfelelő partnereket.

Skorpió: Májusban békés, harmonikus családi és szerelemi életben lesz részed. A tavasz utolsó heteiben végre elégedett leszel a világgal, és szinte semmi sem tudja megzavarni a nyugalmadat. Ha párt keresel, akkor a hónap a második felében lesz a legjobb esélyed arra, hogy megtaláld életed szerelmét.

Nyilas: Furcsa és kiszámíthatatlan időszaknak fogod érezni a májust, ha Nyilas a csillagjegyed. Most még az sincs kizárva, hogy elveszíted a munkahelyedet, de ez ne keserítsen el, hiszen ezzel új lehetőséget kapsz a sorstól! A tavasz utolsó heteit utazások, pihenés, kalandok, új ismeretségek és anyagi gyarapodás szépíti meg.

Bak: Abban az esetben, ha Bak a csillagjegyed, akkor májusban jól tennéd, ha egy kicsit lassítanál, nem ugranál gondolkodás nélkül egyik kapcsolatból a másikba! Szenvedélyes csillagjegyed miatt hajlamos vagy elkapkodni a dolgokat, de a tavasz utolsó havában jól jársz, ha fegyelmezed magad, mert nagyszerű párkapcsolat alakulhat ki egy randevúból. Lehet, hogy ez a szerelem lesz az igazi.

Vízöntő: Nem lesz a kedvenc hónapod a május, ha Vízöntő a csillagjegyed, ugyanis szakmai és pénzügyi akadályokra kell számítanod. A tavasz utolsó heteiben nagyon vigyázz a spórolt pénzedre, és ne hagyj fel a reménnyel, mert lehetséges, hogy a nyár pozitívabb időszakot hoz a életedbe!

Halak: Korábban sem volt túl sok megspórolt pénzed, de májusban még egy kisebb adóssággal is ronthatsz az anyagi helyzetedet. A horoszkóp szerint el kell fogadnod, hogy az életben egyszer lent, máskor fent van az ember, úgyhogy kár elkeseredned! Ha májusban elveszítesz néhány dolgot, akkor emlékezz, hogy mindig kapsz új esélyt az életben!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló