Rúnajóslat májusra



Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló üzenetet.1. lap: Az első laphoz tartozó rúnajóslat szerint szenvedéllyel és szerelemmel teli időszak lesz számodra a május. Új szerelemre találhatsz a tavasz utolsó havában, vagy forró kalandban lehet részed, ha párkeresőként választottad ezt a lapot. Ha már kapcsolatban élsz, akkor érzelemben és romantikában gazdag május vár rád, ami során a kapcsolatod elmélyül.

2. lap: Ha úgy döntöttél, hogy az összes lap közül a másodikat választod, akkor a neked szóló rúnajóslat szerint váratlan plusz pénzt kapsz, de legalábbis nagy szerencse fog érni májusban. Az általad választott lap szerint végre megkapod azt, amire sok ideje vágytál, új munkát szerzel vagy a mostani helyeden léptetnek elő a tavasz utolsó havában. Végre sikerül valami olyasmit elindítanod vagy befejezned, amit már régóta terveztél, de eddig hiányzott a lehetőség vagy a bátorságod ahhoz, hogy belevesd magad.

3. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a harmadik lapot választod, akkor a neked szóló rúnajóslat szerint egy titok kap kiemelt szerepet májusban. Valami eddig rejtve volt előtted, de a tavasz utolsó havában lelepleződik, és fontos információkkal lehetsz gazdagabb. Az általad választott lap azt is jelzi, hogy a személyiséged egy új oldalát is megismerheted nyáron, vagy új gondolataid, különleges tulajdonságaid, képességeid kerülhetnek felszínre.

4. lap: Ha a negyedik lap fogott meg, akkor a neked szóló rúnajóslat szerint arra számíthatsz májusban, hogy bővül a családod, ugyanis gyermekáldás várható. Ha ez aktuális, akkor a tavasz utolsó havában jöhet a világra a gyermeked, vagy történhet meg a teherbeesés. Ha viszont biztos, hogy nem belőled lesz szülő, akkor a családod egyik tagja lehet az, aki gyermekáldás elé néz.

5. lap: Ha az összes lap közül az ötödikhez tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor a neked szóló rúnajóslat szerint nagyon jó utazásban lesz részed májusban. Lehet az külföldi, vagy belföldi utazás, biztos, hogy aktív pihenéssel és kikapcsolódással töltheted az idődet.

Az általad választott lap azt is jövendöli neked, hogy az életed valamely területén változások indulnak be a tavasz utolsó havában, aminek időszakában a fejlődés útjára léphetsz. Az kizárólag rajtad múlik, hogy ennek milyen lesz a végeredménye.

6. lap: Ha a hatodik lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló rúnajóslat szerint égi támogatásra számíthatsz májusban. Ez azt jelenti, hogy dédelgess bármilyen tervet, ötletet, vagy legyen bármilyen ügyed, az szinte biztos, hogy sikerrel fog lezárulni a tavasz utolsó havában, az égiek segítségének köszönhetően.

7. lap: Ha úgy érezted, hogy a hetedik lapot kell választanod, akkor a neked szóló rúnajóslat szerint valami sorsszerű dolog fog történni veled májusban. Ez olyasmi lesz, aminek úgy kell lennie, ahogyan megírták.

Az általad választott lap azt is elárulja, hogy a tavasz utolsó havában esélyed lesz jobban megtapasztalni a spiritualitást, amivel lehet, hogy magadtól kezdesz el komolyabban foglalkozni. Májusban minden esélyed meglesz arra, hogy felfedezd a benned lakozó, de még szunnyadó képességet, amit végre mozgásba lendíthetsz.

8. lap: Ha a megérzésed azt súgta, hogy a nyolcadik lapot kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint váratlan örömöt és ajándékot tartogat számodra a május. Legyen az bármi, biztos, hogy alaposan meg fog lepni a tavasz utolsó havában.

Az általad választott lap alapján kapott rúnajóslat azt tanácsolja, hogy légy résen és nagyon figyelj, mert azt nem tudhatod, hogy az utad mely szakaszán találkozol a remek lehetőséggel, amivel mindenképpen élj májusban, mert ha kihagyod, akkor nem tudhatod, hogy mikor lesz rá újra esélyed!

9. lap: Ha az utolsó lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló rúnajóslat szerint különösen inspiráló időszak lesz számodra a május, aminek napjai igazán változatosnak és kreatívnak ígérkeznek. Nemcsak tele leszel ötletetekkel, elképzelésekkel a tavasz utolsó havában, hanem képes is leszel ezek megvalósítására. Májusban bátran átadhatod magad az aktív alkotói és szellemi tevékenységeknek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló