Májusi életlecke



Az általad választott kép alapján kapod meg a neked szóló életfeladatot. 1. kép: A túl aktív elme és az a vad tempó, amit diktálsz, könnyen kimerültséghez vezethet. Ezt azzal kerülheted el, ha megtanulod, hogy amikor teljesen jelen vagy, és csak sodródsz az élet hullámain, akkor akár a legegyszerűbbnek látszó tevékenység is káprázatossá változhat. A boldog és békés élet titka abban rejlik, hogy rájössz, az egyszerűség is tud örömöt okozni.

2. kép: Jellemző rád, hogy az élet minden területén, így a munkában, otthon, vagy a kapcsolatokban, törekszel a tökéletességre. Konkrét elképzeléseid vannak arról, hogy hogyan kellene működnie a világnak, miképpen fejlődhetsz és ennek megfelelően igyekszel változtatni a körülötted lévő személyeken és helyzeteken, ha azok nem illenek bele az általad idealizált valóságba.

A jelenlegi az életfeladatod az, hogy elfogadd azt, hogy a valóság és az élet olyan sokszínű, ahány ember él a világon. Azt is meg kell tanulnod, hogy komoly eredményeket a megértéssel, és nem a kényszerrel érhetsz el.

Ha valami zavar, és szeretnél rajta változtatni, akkor párbeszéddel keresd az egyetértést! Ha így teszel, akkor sokkal jobb eredményeid, békésebb, boldogabb és gazdagabb életed lesz a jövőben.

3. kép: Rendkívül erős érzékenységgel megáldott személyiséggel rendelkezel. Erősen vágysz a romantikára, az érzelmi kapcsolatokra, emiatt olyan embereket próbálsz magad köré gyűjteni, akiktől a társaság mellett támogatást és védelmet kapsz. A nagyfokú kreativitásoddal mindenhol ott hagyod a lenyomatodat, amihez nyúlsz.

A különleges látásmódod és az élethez való hozzáállásod miatt olykor úgy érzed, hogy nincs senki, aki igazán megértene. Az általad választott kép alapján ebből adódik a jelenlegi életfeladatod, ami az, hogy ne felejtsd el, hogy te is arra születtél, hogy igazi, tényleges személy légy, és ne az, akinek mások látni akarnak!

Mindig járd a saját utadat, maradj hűséges az elveidhez, a szeretethez, a világnézetedhez. Ha így teszel, akkor látni fogod, hogy minden nap egy újabb csodálatos kaland!

4. kép: A konfliktushelyzeteket és a konfrontációt próbálod jó messzire elkerülni, így hajlamos vagy elhallgatni az érzéseidet és a véleményedet. Fontos, hogy megtanuld azt, hogy amikor kényelmetlenül érzed magad valamitől, amin ezért szeretnél változtatni, akkor ezt muszáj valamilyen módon kifejezésre juttatnod.

A béke fenntartása remek dolog, de ne felejtsd el, hogy a kapcsolatok alapja a párbeszéd. Ha hajlandó vagy nyíltan beszélgetni másokkal, a kapcsolataid bizalmon és megértésen alapszanak, akkor ez segíteni fog neked a lelki fejlődésedben és kiteljesedésedben.

5. kép: Szeretetteljes, kedves személyiség vagy. Mindig előítéletek nélkül fordulsz mások felé, a környezetednek pedig iparkodsz segíteni, méghozzá úgy, hogy ezért semmit sem kérsz cserébe. Ha azonban kételkedni kezdesz valakiben, megrendül a bizalmad, akkor határozottan visszavonulsz és hajlamos vagy erős falakat húzni magad köré.

Most az a legfontosabb életfeladat a számodra, hogy meg kell tanulnod jól kezelni a segítő természetedet, ugyanis sokszor mindenedet odaadod, és hajlamos vagy félredobni a saját igényeidet, hogy másokkal foglalkozz.

Ne feledd, hogy az életben az egyensúly a kulcs! Másokon segíteni szép dolog, de még mielőtt mindenedet odaadnád másoknak, előtte a saját igényeidnek tegyél eleget! Jegyezd meg, hogy senki sem adhat olyasmit, amivel ő maga sem rendelkezik!

6. kép: Igazán értelmes, de nagyon óvatos személy vagy, és folyton azon munkálkodsz, hogy kiépítsd a saját biztonságodat, fizikai és gazdasági értelemben is, hogy ezáltal mindennel meg tudj birkózni, amit az élet hoz neked.

Az életfeladatod az, hogy megtanuld, hogy a jövő csak a gondolataidban létezik, és csak attól függ, hogy mit teszel és építesz a jelenben. A lényeg tehát az, hogy ma dolgozz, most váltsd valóra az álmaidat és a vágyaidat! Ha így teszel, akkor látni fogod, hogy ahogy telnek a napok, úgy lesz egyre nyugodtabb, boldogabb és sikeresebb az életed!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló