A Tarot májusi üzenete (1. rész)Neked mit jövendöl a kártya?Kos: Kos jegyűként Az erő lapot kaptad májusra a Tarot pakliból. Ami biztos, hogy benned mindig akad valamilyen erő, erre pedig nagy szükséged lesz májusban, mert az élet több területen, így például a karrierben és a magánéletben, próbára fog tenni, ebben a helyzetben pedig kénytelen leszel megmutatni a lelki és szellemi erődet.

A tavasz utolsó havában szembe kell nézned a benned rejlő az ősi archaikus erőkkel, amiket meg kell szelídítened és el kell fogadnod.

Bika: A Világ lapot kaptad a Tarot pakliból májusra. A Világ az újra megtalált egységre, mélységes harmóniára és egy fejlődési folyamat örömteli befejezésére utal, valamint arra mutat, hogy hatalmasnak és határtalannak fogod érezni magad az előtted álló hónapban.

Esélyed lesz legyőzni a személyes, a szellemi, fizikai korlátaidat, utazhatsz és költözhetsz, mindettől pedig igazán élőnek, szabadnak és függetlennek érezheted magad. Mindennek, plusz a szárnyaló fantáziádnak köszönhetően, szinte mindent képes leszel megvalósítani májusban.

Ikrek: A Szeretők lapot kaptad a Tarot pakliból májusra. A Szeretők a benned lévő kettősséget és ellentmondást jelképezi. Egyfelől jelzi, hogy gazdag szerelmi élettel, színes tapasztalatokkal fogsz gazdagodni a tavasz utolsó havában.

Másfelől, ha kapcsolatban élsz, vagy abba kezdesz, akkor döntened kell, hogy lemondasz a korábbi, szingliként töltött életed bizonyos részeiről. Ez ellenérzéseket válthat ki belőled, elvégre tisztában vagy azzal, hogy valamit adnod kell, ha kapni akarsz, de ugyanakkor az egyedüllétre is vágyakozol.

Rák: Rák jegyed alapján Az Uralkodó lapot kaptad májusra. A Tarotnak ez a lapja azt jelképezi, hogy csak egy uralkodó képes uralni a hirtelen, váratlan eseményeket, neked pedig bőven lesz ilyesmiben részed ezen a tavasz utolsó havában, ami új helyzeteket és életkörülményeket tartogat a számodra, ezért muszáj leszel a kezedbe venni a jövődet és a sorsodat.

Májusban a kapcsolataidat is át kell vizsgálnod. Gondold át, hogy kikkel veszed körül magad, majd jutalmazd meg azokat, akik megérdemlik, és búcsúzz el azoktól, akik nem szolgálják az érdekeidet. Komoly uralkodói feladatok várnak rád májusban, aminek időszakában a családod építéséről és támogatásáról se feledkezz el!

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján Az Ördög lapot kaptad a Tarot pakliból májusra. Az Ördög jelképezi a komoly, független, akaratos, szorgalmas énedet, aminek hála mindig befejezed, amit elkezdtél, ez pedig ebben a hónapban sem lesz másképp.

Mint tudod, Az Ördög sokoldalú, hiszen mindenkinek más arcát mutatja, s ebben hasonlóak vagytok, hiszen neked is van egy kedves, segítőkész oldalad, de van egy gonosz és élvezetek hajszoló is.

Az Ördög minden emberben ott rejlik, elvégre ő jelképezi a személyiség sötét oldalát. Te viszont gyakran elnyomod ezt az oldaladat, sőt, magát az igazi személyiségedet is hajlamos vagy elrejteni, ugyanis szívesebben mutatsz felszínes képet magadról másoknak, akiket ugyan nem szándékosan, de gyakran félrevezetsz. Májusban is így fogsz játszmázni.

Kiépíthetsz magadnak egy teljesen más, titkos világot, ami rengeteg izgalmat, kettős életet teremt a számodra. A tavasz utolsó havában megismerheted a személyiséged mélyebb rétegeit, de ezzel légy óvatos, mert az Ördög téged is megkísérthet és elcsábíthat májusban!

Szűz: Szűz jegyűként Az Uralkodónő lapot kaptad a Tarot pakliból májusra. Ez a lap jelképezi a család fenntartóját, a meleg otthont és a biztonságot, tehát a tavasz utolsó hava arról fog szólni, hogy fel kell építened, össze kell tartanod a családodat, miközben a karriered és az otthon között kell lavíroznod.

Már ez bőven elég feladat lenne, de még hozzá kell tenni, hogy önmagad és a személyiséged építgetését sem hanyagolhatod el májusban. Most úgy tűnhet, hogy mindezt elég nehéz lesz kivitelezned, de az Uralkodónő arról is ismert, hogy az empatikusságával, realitással jó döntéseket hoz, tehát neked is úgy kell okos és bölcs döntéseket hoznod májusban, hogy közben semmit sem adsz fel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló