Nyári tanács az UniverzumtólOlvasd el a csillagjegyedhez tartozó üzenetet!Kos: Azt tanácsolja neked az Univerzum a nyárra, hogy ha azon törőd a fejed, hogy beiratkozz-e egy kurzusra, vagy részt vegyél-e egy workshopon, akkor tedd meg, mert erre tökéletes az évszak. Próbálj ki valami újat a nyári hónapokban és csempéssz eddig nem tapasztalt élményeket az életedbe!

Bika: Azt tanácsolja neked az Univerzum, hogy az idei nyár a töltekezés és előrehaladás időszaka a számodra, de könnyen lehet, hogy annyira erősen koncentrálsz a végeredményre, hogy közben egyáltalán nem gondolod át a dolgokat. Ha ezt nem akarod, akkor lépj egyet vissza, és mostantól előbb gondolkodj, és csak azt követően beszélj vagy cselekedj!

Ikrek: Az Univerzum neked szóló nyári tanácsa az, hogy az évszak szóljon a barátságról és a párkapcsolatról az életedben! Tégy az évszakban bármit, annak a központjába a barátaid, a haverjaid és a szerelmed álljanak!

Rák: Azt tanácsolja neked az Univerzum a csillagjegyed alapján, hogy a nyáron ne engedd, hogy a büszkeséged megakadályozzon a szívből jövő segítség elfogadásában! Ha támogatást kérsz, akkor azt a legváratlanabb helyről kaphatod meg az évszakban. Ha képes leszel félretenni a büszkeségedet, akkor mindig meg fognak érkezni a válaszok a kérdéseidre.

Oroszlán: Azt tanácsolja neked az Univerzum, hogy a közelségeddel inspirálj másokat nyáron! Az embereket már az előtt bemutatja az energiájuk, hogy egyáltalán egy szót is szóltak volna. Esetedben a pozitív kisugárzásod, életszereteted és a szenvedélyed az, ami mások példaképévé tesz. A remek energiádat tökéletesítheted egy illóolajos fürdővel, füstölővel vagy auratisztítással.

Szűz: Elindulsz a gyógyulás útján, amin végigjárva megszabadulsz mindentől, ami negatív érzelmeket váltott ki belőled. A folyamat végén mágnesként vonzod magadhoz azokat, akiknek ugyanerre van szükségük, ezért az Univerzum azt tanácsolja a nyárra, hogy légy számukra követendő példa!

Bátran oszd meg a fényedet, a bölcsességedet az emberekkel az évszakban, és légy te magad az a változás, amit a világban látni szeretnél!

Mérleg: A nyáron kutyaszorítóban érezheted magad, és azon jár az eszed, hogy mikor lélegezhetsz fel végre. Az Univerzum szerint nem kell sokáig várnod a pihenés és a béke idejére, ám addig, amíg ez az időszak nem érkezik meg, haladj előre, és tudd, hogy megvan benned minden, ami ahhoz kell, hogy sikeres légy! A nyáron maradj erős és következetes, mert akkor hamarosan elégedetten dőlhetsz hátra és pihenhetsz!

Skorpió: Jó és rossz hírt kapsz az Univerzumtól a nyárra. A rossz szerint a téged most fenyegető helyzet a lehető legrosszabbra fog fordulni, de a jó az, hogy aztán a dolgok javulni fognak, tehát az évszakban meg kell járnod a poklot ahhoz, hogy aztán a mennybe juss.

Nyilas: Érzelmileg azokhoz a helyzetekhez vagy hozzákötve, amelyekben a logika csődöt mond. Ha azonban a nyáron képes leszel érzelmileg távol maradni ezektől a szituációktól, akkor rá fogsz jönni arra, hogy hogyan cselekedhetsz helyesen a különféle helyzetekben.

Bak: Azt tanácsolja neked az Univerzum nyárra, hogy csak addig lehetsz sikeres, amíg kiegyensúlyozott tudsz maradni, az akaratod erős és határozott. A csillagjegyedre azonban jellemző, hogy a fókusz és az akarat könnyen agresszívvá válhat, ami letérít a célodhoz vezető útról, éppen ezért az Univerzum arra kér, hogy a nyári hónapokban se feledd, hogy az életben minden az egyensúlyon múlik!

Vízöntő: Azt tanácsolja neked az Univerzum nyárra, hogy ha mostanában nehezen tudsz rendet tenni magad körül, akkor ne aggódj, mert nincs ezzel semmi baj! Ha az évszakban képes leszel uralni a dolgokat, rugalmas, nyitott és szerény maradsz, akkor képes leszel mindennek a végére járni, aminek szeretnél. Ne felejtsd el minden nap végén megjutalmazni magad azért, amit aznap elértél!

Halak: Azt tanácsolja neked az Univerzum, hogy a nyáron az érzelmi és spirituális kiteljesedés egy olyan baráti, családi, vagy szerelmi kapcsolattal érkezik hozzád, amely képes lesz egy bizalmon és szereteten alapuló szintre emelni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló