Ebből a tesztből kiderül, hogy min kellene változtatnodAmit először meglátsz az alábbi képen, az alapján derül ki, hogy milyen ember vagy és min kellene változtatnod annak érdekében, hogy jobb legyen az életed.Nő: Ha a nőt láttad meg első pillantásra a képen, akkor ez azt árulja el rólad, hogy szereted a rendszert, a rutint, a mindennapokat és a hagyományokat. Számodra fontos a család és a családi értékek, amiket tiszteletben tartasz.

Rendkívül érzékeny, kedves, udvarias, türelmes, kiegyensúlyozott, igaz szeretetre képes teremtés vagy, akinek a titoktartás sem okoz problémát. Imádsz nevetni és másokat boldoggá tenni. Próbálsz szép és tartalmas életet élni.

A középpontodban mindig a szeretteid állnak, éppen ezért legbelül rettegsz, hogy elveszítheted őket, vagy tönkremegy a remek kapcsolat köztetek. Olykor az is megfordul a fejedben, hogy nem vagy elég nekik és te sokkal jobban szereted őket, mint ők téged.

A borús gondolataidat jól leplezed, ezért kevesen tudnak azokról. Bátran nyílj meg, mondd el a félelmeidet a szeretteidnek, mert így minden tehertől megszabadulhatsz!

Kéz: Ha a kezet láttad meg, akkor a neked szóló elemzés szerint jellemző rád, hogy mindig segítesz az embereknek, amikor csak teheted. Nagyszerű az ízlésed és a szépérzéked, amit igyekszel belevinni az életed minden területébe, így például az otthonodba és a munkádba is.

Rólad az is elmondható, hogy tudsz viselkedni, kommunikálni, és nem szoktál másokat becsapni, mert az egyenes útban hiszel. Büszke vagy a jó modorodra, valamint arra, hogy szervezetten éled az életedet. Ebből következik, hogy utálod a rendetlenséget.

Az emberek tisztelik és szeretik az őszinteségedet és a tiszta kommunikációdat. Gyakran előfordult, hogy kihasználtak, és az idő múlásával egyre mélyebben csalódsz az emberekben, akikben egyre kevésbé bízol. Tartasz attól, hogy megint kihasználnak és megbántanak.

Tiszta szívvel fordulsz mindenki felé, de sokan átvertek és hasznot húztak belőled, ezért már te sem tudod, hogy mit gondolj. Hinned kell benne, hogy nem minden ember rossz, viszont az is biztos, hogy ideje jobb emberismerővé válnod annak érdekében, hogy a jövőben ne okozhassanak csalódást neked.

Vitorlás: Ha a vitorlás volt az első, amit rögtön észrevettél a képen, akkor elmondható rólad, hogy sokoldalú ember vagy, nagyon szereted igazán megélni az életet és megragadni a pillanatot. Teljes szívvel és energiával élsz, nem akarsz lemaradni semmi jóról és szépről.

Téged nem ijesztenek meg a váratlan helyzetek, ellenkezőleg, azokban érzed magad otthon. Azt utálod, ha meg akarják szabni, hogy mit tegyél, ha megpróbálják beszabályozni az életedet, hiszen szabad, kissé kiszámíthatatlan teremtés vagy.

Körülötted szinte izzik a levegő, ám a nagy pörgéssel valójában a szeretethiányodat ellensúlyozod. Igaz, hogy sok emberrel veszed körül magad, de csak kevés közülük az igaz barátod. Ennek oka, hogy senkinek sem akarsz igazán megnyílni, mert attól félsz, hogy sebezhető válsz és majd elhagynak.

Tartasz az egyedülléttől, mert akkor magányosnak érzed magad és borús gondolataid támadnak. Muszáj megismerned önmagadat, és meg kell tanulnod, hogy az egyedüllét nem jelent automatikusan magányt. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy boldog légy.

(Forrás: freemix.hu)

Ajánló

Ajánló