Milyen komoly változáson eshetsz át 2024 nyarán?Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: A neked szóló jóslat szerint megváltozik a tested 2024 nyarán. Itt lehet szó arról, hogy teljes körű javítást végzel magadon, megváltoztatod a stílusodat, esetleg sokat fogsz fogyni. Ha nőként választottad ezt a lapot, akkor talán terhes leszel, és a magzat fejlődése miatt fog megváltozni a tested. Azt már nem mondhatja meg a kártya, hogy melyik változásnak van meg a legnagyobb esélye, mert ezt neked kell tudnod.

2. lap: A neked szóló jóslat szerint jelentős szellemi fejlődésen esel át 2024 nyarán, méghozzá azért, mert valami történni fog. Nincs kizárva, hogy el fogsz végezni egy spirituális tanfolyamot, de talán egyszerűen felébred a lelked, azzal együtt pedig a képességeid is, vagy találkozol a mestereddel, aki segít utat mutatni neked.

Az is lehet, hogy történik veled valami a következő három hónapban, ami megváltoztatja a gondolkodásmódodat. Történjék bármelyik verzió, az biztos, hogy annak következményeként alaposan megváltozhat a gondolkodásmódod. Az idei nyáron bekövetkező hatalmas szellemi fejlődés után többé nem úgy fogsz nézni a világra, ahogy eddig.

3. lap: Arra a komoly változásra számíthatsz 2024 nyarán, hogy megtapasztalod a szerelem erejét. Olyan szerelem keríthet hatalmába, amely szárnyakat ad, hegyeket mozgathat meg, tehát olyat, amilyet eddig csak romantikus filmekben láttál.

Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor a következő három hónapban megtalálhatod életed szerelmét. Ha párkapcsolatban élsz, akkor olyan élményeitek lehetnek nyáron, amelyek során közelebb kerülhettek egymáshoz a kedveseddel.

4. lap: Megjárod a hadak útját 2024 nyarán, ugyanis olyan megrendítő események következhetnek be az életedbe, amelyek alaposan felboríthatják a lelki nyugalmadat. A nyarad tele lesz érzelmi viharokkal. Habár mindez rosszul hangzik, mégis tudnod kell, hogy a közelgő káosz valójába a te érdekeidet fogja szolgálni, mert le akarja rombolni az életedben azokat a dolgokat, amelyek csak visszatartanak.

A közelgő vihar úgy fog hatni rád, mint a nyári hőségnek véget vető, frissítő zivatar. Általa végre felszabadulhatsz, új dolgokat próbálhatsz ki és átértékelheted az életedet. Amikor majd nyáron rosszabb napjaid lesznek, akkor jusson eszedbe, hogy minden érted történik.

5. lap: A neked szóló jóslat szerint az a komoly változás vár rád 2024 nyarán, hogy megváltozik az élettered, vagyis költözni fogsz. Ebben az esetben sok mindenről lehet szó, például átköltözhetsz egy másik lakásba, úgy dönthetsz a pároddal, hogy egy tető alatt fogtok élni, de az sem kizárt, hogy egy másik országba mész.

A nyári hónapokban útra kell kelned, mert már nem maradhatsz ott, ahol most vagy. A költözés működésbe hozza a pozitív energiákat, ami új eseményeket hoz az életedbe. Ahova nyáron menned kell, ott fog várni a boldogság.

6. lap: Az életed egy szakasza véget ér 2024 nyarán. Ez ne ijesszen meg, mert ez az üzenet arra utal, hogy a következő három hónapban le kell zárnod egy fejezetet, be kell látnod, hogy ideje valamit, vagy valakit, elengedned, mert már nem tesz hozzá semmit az életedhez, sőt, talán csak hátráltat benne.

Emiatt ne búsulj, mert a régi helyére jön valami új, hiszen minden végben ott van a kezdet! Amikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik. Ne szomorkodj, ne kapaszkodj semmibe, ha eljön az elengedés ideje, hanem emlékezz, hogy a megüresedett helyre jönni fog valami más!

7. lap: Arra a komoly változásra számíthatsz, hogy új útra lépsz 2024 nyarán. Ez az út az lesz, amelyen eljuthatsz az álmaidhoz, a boldogságodhoz és/vagy a lelki átalakuláshoz. A következő három hónapban esélyed lesz arra, hogy megleld a helyed a világban.

Végre rá fogsz jönni, hogy melyik irányba kell tartanod, egy teljesen új fejezetet nyithatsz az életedben, és végre beteljesítheted a sorsodat, az életfeladatodat. Mindebből azonban csak akkor lesz valami, ha nyitott leszel, bátran szembenézel az ismeretlennel és engeded, hogy az égiek vezessenek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló