Milyen nyarad lesz a Cigánykártya szerint? (2 rész)



Olvasd el a csillagjegyedhez tartozó jóslatot!Mérleg: A Szerelem, a Szívkirály és a Bosszúság lapokat kaptad 2024 nyarára, mindez pedig azt üzeni, hogy nem várt vitákkal, bosszúsággal, kellemetlen helyzetekkel kell számolnod a nyáron, de az sem kizárt, hogy nem a terveid szerint alakulnak a dolgaid. Az sem elvetendő ötlet, hogy valaki szándékosan fog bosszúságot okozni neked.

Ugyanakkor jóra is számíthatsz, méghozzá a szerelmi életedbe, ahol minden kedvezően fog alakulni.

Skorpió: A Bíró, a Szerelem és a Bosszúság lapokat kaptad 2024 nyarára, aminek időszakában valamivel kapcsolatban kiderül az igazság. A neked szóló nyári jóslat szerint lehet, hogy a saját hibáiddal, baklövéseiddel kell szembenézned, de ennél komolyabb dolgokról is lehet szó.

Fény derülhet például arra, hogy valaki igazságtalan volt veled, most viszont eljön a kiegyenlítés ideje. Hivatalos döntésről, ítéletről is lehet szó, ami rád nézve kedvezően alakulhat a nyári hónapokban. Az életed valamely területén, például a szerelemben, nehéz, veszekedéssel bosszúsággal teli időszak veheti kezdetét.

Nyilas: A Nagypénz, a Házasság és a Remény lapokat kaptad a csillagjegyed alapján, ezért 2024 nyarán megtalálhatod a szerelmet, ha nincs párkapcsolatod. Ha van, akkor a szerelem elmélyülhet. Stabil, hosszú távú, romantikus, virágzó kapcsolat vár rád, de akár házasságra is sor kerülhet.

Szintén nagy örömöt okozhat, hogy váratlan, nagyobb pénzösszeg üti a markodat. Az anyagi helyzeted jól fog alakulni, sikerül egyenesbe jönnöd, de munkahelyi és üzleti sikereket is ígér az idei nyár.

Mindemellett maradj kitartó, dolgozz keményen a céljaid eléréséért, higgy abban, hogy meg tudod valósítani a terveidet és már nincs messze a cél, mert akkor az égiek is támogatni fognak!

Bak: A Pap, az Ajándék és az Utazás lapokat kaptad 2024 nyarára, aminek hónapjaiban kellemes meglepetésben lesz részed, mert valaki, talán az égiek, ajándékkal lep(nek) meg. Ez nem biztos, hogy tárgyi ajándék lesz, ugyanis lehet lehetőség is, mert például egy helyzet úgy alakul, hogy neked kedvezzen, sikered lehet valamiben vagy beteljesülnek a vágyaid.

A Pap isteni ajándékot is jelenthet. Például megtalálhatod a neked leginkább megfelelő hitet, vallást, filozófiát vagy eszmét. A kártyalap annak a valószínűségét sem zárja ki, hogy találkozol valakivel, aki bevezet az új életbe.

Az Utazás nem biztos, hogy tényleges nyaralásról szól, mert azt is jelentheti, hogy kalandban, lelki utazásban lesz részed a nyáron. Veled az utóbbi eshet meg a közeli jövőben.

Vízöntő: A Szerencse, az Üzenet és az Özvegyférfi lapokat kaptad 2024 nyarára, aminek időszakában egy idősebb rokonod, barátod lehet a segítségedre abban, hogy kimássz a bajból, de arról is lehet szó, hogy hasznos információkkal és jó tanácsokkal támogat a célod elérésében.

Nyáron teljesen biztos, hogy pozitív fordulatok várnak rád, az ügyeid pedig a reményeid szerint alakulnak. A karrieredben előreléphetsz és anyagi sikerek is érnek. Mások jó üzleteket köthetnek. Arra is nagy esélyed lesz a nyáron, hogy beteljesüljön egy régi álmod.

Ingatlan vásárlás vagy eladás, más hivatalos ügyek esetében is szerencsés kimenetelre számíthatsz. Emellett egy fontos hívás, információ mindent megváltoztathat a nyáron.

Halak: A Szerelem, az Ajándék és a Katonatiszt lapokat kaptad 2024 nyarára, aminek időszakában kellemes meglepetésben lehet részed. A neked szóló kártyajóslat szerint nem biztos, hogy tárgyi ajándékkal gazdagszol, mert ez egy kedves gesztus vagy tett is lehet.

Az sem elképzelhetetlen, hogy az ajándékot az égiektől kapod, de jelenthet ez munkahelyi, anyagi sikert és a vágyad beteljesülését is. Ha van valamilyen hivatalos ügyed, akkor pozitív végeredményre számíthatsz.

A Katonatiszt továbbképzésre, új munkahelyre utalhat. A szerelmi életed szintén jól alakulhat, mert a romantika és a boldogság sem fog hiányozni az életedből. Ha nincs párod, akkor nyáron találhatsz. Párkapcsolat terén megerősödhet a jelenlegi szerelmed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló