Nyári számmisztika



Milyen évszakban lesz részed a születésed napja alapján?1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Kihívásokkal teli nyárnak ígérkezik a mostani, ráadásul ez az életed minden területére vonatkozik, így számíthatsz munkahelyi és párkapcsolati változásokra is. 2024 nyarán nagyon fontos, hogy még mielőtt beleugrassz valamibe, gondold át jó alaposan, hogy minden függő ügyet lezártál-e. Emellett azt is vizsgáld meg, hogy mi az, amin mindenképpen változtatnál!

2-es szám: A munkakörülményeid pontos és türelmes kialakításához lesz remek időszak 2024 nyara, aminek három havában örülj, ha egy kicsit leülnek körülötted a dolgok, mert ez kiváló alkalom lesz arra, hogy elrendezd a feltorlódott dolgaidat, és fejleszd a munkatársaiddal kialakított kapcsolatodat!

3-as szám: 2024 nyarán megtérül az eddig befektetett energiád! A munkádban sikert fogsz aratni, amit a szorgalmadnak és az ambíciódnak köszönhetsz majd. Ugyanakkor mindez azzal fog járni, hogy rendkívül elfoglaltnak fogod érezni magad 2024 nyarán, aminek hónapjaiban jellemző lesz rád a folyamatos pörgés, és az a vágy, hogy szeretnél mindenhol ott lenni, nehogy lemaradj valamiről.

4-es szám: A családod kerülhet előtérbe 2024 nyarán, aminek időszakában mélyebb társas kapcsolatokat kellene kialakítanod. Most kifejezetten örülni fogsz annak, hogy a nyár nyugalomban telik, ugyanis új kalandok helyett a meglévő kapcsolataidon kell változtatnod, finomítanod.

5-ös szám: Igazán nehéz időszak lehet számodra 2024 nyara. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez az évszak eldöntheti, hogy össze tudtok-e csiszolódni a kedveseddel, vagy inkább megszakítjátok a szerelmi viszonyotokat. Függetlenül attól, hogy együtt maradtok-e, vagy sem, te tudd, hogy mind a ketten felelősek vagytok a kapcsolatért!

6-os szám: 2024 nyarán a baráti és szerelmi kapcsolataid kerülhetnek előtérbe. Az előtted álló időszakban úgy érezheted, hogy valójában az a sok ember, aki körülötted van, nem is barát, hanem csak érdekből része az életednek, tehát ideje szelektálnod köztük.

7-es szám: Amilyen sok lehetőséggel, olyan kevés akadállyal számolhatsz. 2024 nyarát csak azzal teheted tönkre, ha nem nézel szembe egy múltbéli kapcsolatoddal, ami esetében be kell látnod, hogy te is hibáztál. Ha úgy döntesz, hogy teszel egy kísérletet a régi ügy megoldására, akkor utána végre teljesen felszabadulhatsz, és kizárólag a saját életedre koncentrálhatsz. Júniusban, júliusban és augusztusban a pozitív kisugárzásoddal lehetsz hódító.

8-as szám: Ha az elmúlt időszakban túlzásba estél a költekezéssel, akkor ennek negatív hatását nyáron érezheted meg, ami miatt kemény munkával kell töltened az évszakot. Bele kell törődnöd 2024 nyara számodra elsősorban a munkáról fog szólni, hogy behozd a kiesést, ami nem lesz könnyű feladat, de neked muszáj lesz elvégezned.

A nyári kemény munkához erőt adhat a tudat, hogy a szorgalmadat és a kitartásodat siker fogja koronázni, és az évszak végére el fogod érni az összes kitűzött célodat! Ezt követően te is belevetheted magad az élet sűrűjébe, és testileg-lelkileg lendületbe jöhetsz.

A szerelem terén az augusztus lehet ideális a kalandokhoz, ezért a nyár utolsó havában bátran ismerkedj, légy spontán, ne félj rámosolyogni arra, aki megszólít!

9-es szám: Az életed egy nehéz időszakát zárhatod le 2024 nyarán, aminek három havában légy őszinte önmagadhoz és tarts ki, mert csak így hozhatod ki a legtöbbet ebből a helyzetből, ami anyagi gyarapodással is járhat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló