Az álomházad mesél a személyiségedrőlHa választasz egy képet az alábbiak közül, akkor megkapod a neked szóló elemzést.1. ház: Ha az első képen látható házra esett a választásod, akkor a neked szóló elemzés szerint tele vagy problémákkal, és úgy érzed, hogy nem bírod el a rád nehezedő teher súlyát. Bármerre nézel, csak akadályokat látsz, ezért nem tudod, hogy merre kellene tovább indulnod.

Tarts ki, mert az élet segíteni fog a gondok megoldásában! Ne feledd, hogy bármi is történik veled, soha nem veszted el az erődet, az életbe vetett hitedet, az álmaidat, a reményeidet és az akaraterődet.

Emellett a családod, a szeretteid erőt és hitet adnak neked. Ennek hála képes leszel újra hinni a képességeidben. Amikor a benned rejlő erő feltámad, akkor képes leszel megtalálni a helyes utat, és meglátod a fényt az alagút végén. Végül minden sokkal jobb lesz, mint volt.

2. ház: Ha a második képen látható ház tetszett meg, akkor a neked szóló elemzés szerint kimondottan pozitívan állsz hozzá a életed minden pillanatához. Ez nagy segítség a gondok és a nehézségek átvészelésében.

Arra törekszel, hogy mindenben meglásd a szépet, és még a legnehezebb pillanatokban is próbálsz örömöt lelni. Hiszel a mosoly erejében, valamint abban, hogy az életben semmi sem fekete vagy fehér. Ha problémád akad, akkor nem futsz el előle, hanem megoldást keresel rá.

A boldogságra és a harmóniára törekszel. Hitvallásod, hogy csak egy életünk van, amit éppen ezért élvezni kell. Ez az oka annak, hogy igyekszel minden pillanatot teljes szívből megélni. Ha esetleg valaminek sikerül padlóra küldenie, akkor is felállsz, megrázod magad és mész tovább.

3. ház: Ha az összes ház közül a harmadikra esett a választásod, akkor a neked szóló elemzés szerint jellemző rád a béke, a nyugalom és a harmónia. Nem szoktál sietni, csodásan beosztod a napodat, türelmes vagy, nem kapkodsz és pozitív a hozzáállásod.

Nagyon jól tudod, hogy hogyan tisztítsd meg a fejedet és a lelkedet a problémáktól, nehézségektől, és remekül átlátsz a káoszon is. Tudod, hogy muszáj türelmesnek lenned az életben, mert a gondok nem oldódnak meg egyik percről a másikra.

A választásod alapján az is elmondható rólad, hogy már megtanultad, hogy küzdeni kell a sikerért, az álmokért. Emellett hiszel abban, hogy nincs reménytelen helyzet. Tudsz gondolkodni és mérlegelni, ha döntést kell hoznod, és erre hagysz időt magadnak. Te már megtaláltad a lelki békédet, elégedett vagy magaddal és azzal, ahol vagy és ahová tartasz.

4. ház: Ha a negyedik képen látható ház nyerte el a tetszésedet, akkora neked szóló elemzés szerint úgy érzed, hogy már nem vagy képes szeretni, nincs meg benned az a szikra, ami régen éltetett, amiből az energiádat nyerted.

Most úgy érzed, hogy elfáradtál, elfogyott az erőd és megálltál. Hidd el, hogy ez azonban csak átmeneti állapot! Ismét képes leszel észrevenni az élet szépségeit, újra értékelni fogod, amid van, és nem fogsz arra vágyni, amid nincs.

Nem fogsz rágódni a múlton, se aggódni a jövőn, hanem élvezni fogod a jelent. Együtt fogsz lüktetni a körülötted lévő élettel. A benned lévő szikra újra lángra kap és képes leszel élni az eléd kerülő lehetőségekkel.

(Forrás: freemix.hu)

Ajánló

Ajánló