Válaszút jóslatHa választasz egy lapot, akkor kiderül, hogy életed mely területén kell döntést hoznod júniusban.1. lap: A neked szóló jóslat szerint júniusban egy új lehetőség jelenik meg az életedben. Ez jelenthet új munkát, szerelmet, esetleg kalandot. Legyen szó bármilyen újdonságról, neked el kell majd döntened, hogy élsz-e azzal, vagy veszni hagynod. Ha úgy jobban megy, akkor nyugodtan írj egy listát azokról az érvekről, ami a lehetőség mellett és ellen szólnak! A végső döntés mindenképpen a tiéd!

2. lap: A neked szóló jóslat szerint júniusban elérkezel ahhoz a válaszúthoz, amely esetében komolyan elgondolkodsz azon, hogy ideje otthagynod a jelenlegi munkahelyedet. Ennek oka sok minden lehet, így például az, hogy megutálod a mostani állásodat, vagy találsz egy megfelelőbbet, esetleg kapsz egy jobb ajánlatot.

Ha saját vállalkozásod van, akkor az sem kizárt, hogy annak felszámolásán fogsz morfondírozni. Legyen szó bármelyik lehetőségről, az nagyon fontos, hogy ne kapkodd el a döntést, mert mindig jobb menteni a menthetőt, és esélyt adni a dolgoknak! Emellett ne feledd kizárólag te tudod eldönteni, hogy mennyire rezeg alattad a léc, mennyit bírsz ki.

3. lap: A neked szóló jóslat szerint egy új munka, szerelem, pénz vagy élet reményében lesz lehetőséged arra, hogy külföldre menj júniusban. Ha nem is arról lesz lesz szó, hogy elutazol, hanem arról, hogy csak gondolkodni kezdesz a külföldre költözésen, akkor annak biztos jó oka lesz a nyár első havában.

Ez egy nehéz döntés, ugyanis amilyen messzire mész, olyan arányban kell új életteret kialakítanod, ráadásul elképzelhető, hogy a szeretteid, párod, barátaid nem tartanak veled. Ugyanakkor a neked szóló jóslat felhívja a figyelmedet arra, hogy könnyen lehet, hogy az álmaidat, céljaidat és reményeidet csak külföldön tudod megvalósítani.

Ne feledd, hogy néha már az is elég az ember boldogságához, hogy elutazik, mert attól, hogy egy országban él, még nem biztos, hogy ott találja meg a boldogságot. A lapod azt tanácsolja, hogy júniusban ne félj a változásoktól!

4. lap: A neked szóló jóslat szerint a párkapcsolatodban érkezel válaszúthoz júniusban, tehát el kell majd döntened, hogy a társaddal maradsz, vagy inkább véget vetsz ennek a szerelemnek. Ami biztos, hogy ennek a válaszútnak az előjeleit már most érzed, ugyanis nem ok nélkül fogsz eljutni arra a pontra, hogy a szakításon kezdesz gondolkodni.

Ha esetleg most még nincs jele ennek, akkor a neked szóló jóslat szerint hamarosan történni fog valami, aminek hatására elbizonytalanodsz a kapcsolat folytatásában. Remélhetőleg ez nem valami súlyos dolog lesz, tehát nem lesz gonosz, erőszakos veled a párod.

Természetesen ez csak egy jóslat, ami egyáltalán nem biztos, hogy megvalósul, tehát a szakítás sincs még kőbe vésve, viszont az már kizárólag rajtad és az érzéseiden múlik, hogy hogyan fogsz dönteni.

Az is lehetséges, hogy azért fogalmazódik meg benned a szakítás gondolata júniusban, mert jön egy harmadik, aki felkelti az érdeklődésedet. Legyen bárhogy, mindenképpen alapos mérlegelés után dönts a párkapcsolatod jövőjéről!

5. lap: A neked szóló jóslat szerint eljön az a pillanat júniusban, amikor komolyan el kell gondolkodnod azon, hogy szeretnél-e gyereket, hogy a pároddal eljutott-e már arra a szintre a kapcsolatotok, hogy családot alapítsatok, egyáltalán lelkileg felkészültetek-e egy gyermek érkezésére?

6. lap: A neked szóló jóslat szerint az egyik barátoddal szakíthatod meg a kapcsolatodat júniusban, mert rájössz, hogy ez az illető már rég nem igaz barátod. Minden bizonnyal már észrevetted, hogy nem számíthatsz erre a személyre, hogy folyton cserbenhagy, megsért, esetleg megváltozott, kihasznál, a pénztárcádon élősködik, tehát többé nem olyan, mint amilyen régen volt.

A problémát mindenképpen beszéld át ezzel a barátoddal, akivel akár meg is próbálhattok javítani a kapcsolatotokon, ám amennyiben mindezen túl vagytok, de semmi sem változott, akkor érthető, hogy azon gondolkodsz, hogy ideje elválnotok egymástól.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló